Kosmopolitine pouke o moći TEMA NA KOJOJ MOŽE DA SE OBJEDINI SVE VEZANO ZA KOSMOPOLITU, NE ZATRPAVATI FORUM NOVIM TEMAMA INAČE BANUJEM, SAMO OVA OSTAJE OTKLJUČANA!
  • Gvozzden

Inspirisan epskom prezentacijom moći koju je kosmopolita prikazala pri zaključavanju teme o Natou, tako što je zatvorila temu jednim elegantnim, duhovitim ali odlučnim " dobra tema - upis ( pa lock ) " poželeo sam da na jednom mestu sakupimo pouke o moći ove velike žene.

Moć je najslađa kada se začini prstohvatom ljubaznosti

Delaj hitro, dok protivnik ne shvati o čemu je reč

U snopu pruća je snaga, razjedinjeni oni će se poviti pri prvom povetarcu

Nastavite dalje

• plok

to je poljubac za laku noc fazon

• Gvozzden

Kada ti se protivnik odupire daj mu oganj i čelik ( kao temi o Natou ) ali kada savije koleno, pomozi mu da ustane ( kada se traži odban )

• Gvozzden

Vukajlijaš - znanje je moć!

Kosmopolita ( uz osmejak dominacije ) - Moć je moć

• Цар

Izraz koji tražiš je "demonstracija moći" tbr

• Mickey Savage

Kako ljeđa, broto? Jebeš NATO.

• Gvozzden

Pa nastavilo se ono žiganje pa sam otkazao zgibove do daljneg :)

• plok

inace ne volim zakljucavanje tema za zajebanciju a ove NATO teme nek zakljucava realno koga boli kuras,malo ko kaze nesto pametno ionako

• Gvozzden

pa nije tema bila sranje dok ona dva debila nisu počela da se jure po njoj. na njoj sam video onaj klip kako vučip prezentuje akcioni plan na čijoj je naslovnoj strani srbija bez kosova, hvala joj za to

• Gvozzden

U svakom slučaju je poenta na tom malograđanskom izdrkavanju

• Chule37

Okreće se kolo sreće.

• Аутобус

Сноп прућа, моћ, огањ мач, а куца пост из инвалидских колица док му дванаестопалачно цријево виси до ламината, а све као последица треће киле у два мјесеца.

• Gvozzden

baš zanimljiv post autobiša

• Valdemar

Ne, zaista, tema o NATO-u se pretvorila u temu Granjka i Car vređaju jedan drugog, što su mogli i preko PVT-a.

• Цар

Nije vređanje nego sedmi pokušaj da se Granjki pomogne da dođe do samospoznaje

• Valdemar

I ne ide, pa ne ide?

• Цар

Prešao je sa preporučivanja terapije meni na preporučivanje terapije Vučiću (v. najnoviju temu o NATO), valjda misli da sam ja Vučić koji inkognito posećuje Vukajliju

• G

Бонапарта, ја за тебе терапију немам, нисам ветеринар, а ни психијатар. Нисам ти препоручивао ништа осим да се лечиш и дословно одјебеш од мене. Али ти си упоран и напоран, јер ти је болест узела маха. Но, ниси ти крив, али ја трпим. Имај милости. Одгмижи. Молим те.

• L@ki

Јел постоји мушко име Нато? Са одуживањем на ''а''.

• Gvozzden

ne sjebavajte mi pouke o moći :(

• Valdemar

Care, Granjka, pa nemojte, zaključaće i ovu temu. Ne volite se, jasno je, ali složite se oko toga da se ne slažete i pređite preko toga diplomatski.

• Цар

A da, iz nekog razloga sam poistovećen i sa Bonapartama (čovek bi pomislio na osnovu mog avatara da se ne poistovećujem sa takvim vladarima).

• Gvozzden

čovek bi na osnovu tvog avatara pomislio da si retard

• kosmopolita

gvozdene, da ti odbanujem mačka?
    ima tema o meni jej :-*

• Цар

Gvozdene, nije lepo da se tako priča o Slobi

• G

Лимени, неће, замолио сам Косму да је не закључа.
    Ја сам прешао преко свих увреда од прошлог закључавања, али када ме идиот Бонапарта узима у уста, немам намеру да опет ја будем тај који трпи увреде психијатријског болесника са титулом.

Ево дипломатског решења - Бонапарта узме лекиће, не чачка Грањку, те у складу са тиме Грањка не узвраћа великом генералу. Више него дипломатски.

• Gvozzden

šta je mačak? Kurac ? Kao, da odbanuješ moj seksualni život? Da jebem, za razliku od sad?

• L@ki

Па што са дуплог Гроздане лоло. Правда за Кузмана.

• plok

kad dodjem s nekom duplog,svi znaju da sam ja,ja kazem da sam ja,ne krijem ni malo a opet me zovu olanice u skoro svakom postyu kao da se ZNA da ne pokusam da se SAKRIJEM

• Цар

Granjka, ja nemam nameru da uzimam lekiće i nosim ih tebi, ali postoje institucije koje ti lekiće mogu servirati, ukoliko sam nisi sposoban da ih donosiš sam. Sama činjenica da misliš da sam "veliki general" je dovoljno zabrinjavajuća da bi ostao da se slobodno šetaš gradom.

• Gvozzden

@olanik
    haha

• Gvozzden

ček, ja bi trebao da sam mačak u čizmama lol :)

• Аутобус

ма какви, наравно да ниси, па мачак у чизмама пише ћирилицом

• kosmopolita

aj sad malo o meni, jebo vas bonaparta

• G

Бонапарта, разумем да твој мозак не може да обради једноставне команде, али потруди се. Иди код лекара, само зини, он ће ти у уста убацити шта треба. Ја мислим да си ти болесник и да је време да се упознаш са том чињеницом.

Ако нећеш дипломатски да престанеш да шириш своје царско лудило, у реду. То је твоја одлука. Усери и ову тему да је закључају као и прошлу, јер си искомплексирано говедо ниског раста и високих амбиција.

• G

Космо, ако желиш о теби, бануј болесног Бонапарту, не мере се живет` од истог. Знаш да за тебе имам само речи хвале и лепоте. :-*

• kosmopolita

e jebote i ovu mora zaključam

• G

Не мораш, само закључај Бонапарту, кад се већ одвезао. Љубим те у чуперак.

• celt

Nemoj zakljucavas kosmopolita jbt, oladi sa pms-om, zanimljivo je kad se dvojica svadjaju a ostali voajerisu, nije to nista lose.

• celt

A i realno niko se ovde vise ne ljuti ozbiljno...

• Цар

Granjka, čovek sa kognitivnim poremećajem ne može biti kvalifikovan da ocenjuje tuđu sposobnost procesuiranja informacija, to bi shvatio kada zapravo ne bi imao kognitivni poremećaj. Tvoja manija gonjenja od "Bonaparte" je zaista žalosna. Shvatam da mnogi ljudi vole da te imaju za dežurnu ludu i da te gledaju zadovoljno kao Milomir Marić Zmaja od Šipova, ali preteruješ.

• kosmopolita

ma ne ljuti se niko,celt,al na svakoj temi isto jebeš ga, baš smorilo

• Путинка

miš uz pušku miš niz pušku

• Путинка

kad led počne da puca znaćeš ko ti je prijatelj