Inspirisan epskom prezentacijom moći koju je kosmopolita prikazala pri zaključavanju teme o Natou, tako što je zatvorila temu jednim elegantnim, duhovitim ali odlučnim " dobra tema - upis ( pa lock ) " poželeo sam da na jednom mestu sakupimo pouke o moći ove velike žene.
Moć je najslađa kada se začini prstohvatom ljubaznosti
Delaj hitro, dok protivnik ne shvati o čemu je reč
U snopu pruća je snaga, razjedinjeni oni će se poviti pri prvom povetarcu
Nastavite dalje
- G
Бонапарта, ја за тебе терапију немам, нисам ветеринар, а ни психијатар. Нисам ти препоручивао ништа осим да се лечиш и дословно одјебеш од мене. Али ти си упоран и напоран, јер ти је болест узела маха. Но, ниси ти крив, али ја трпим. Имај милости. Одгмижи. Молим те.
- G
Лимени, неће, замолио сам Косму да је не закључа.
Ја сам прешао преко свих увреда од прошлог закључавања, али када ме идиот Бонапарта узима у уста, немам намеру да опет ја будем тај који трпи увреде психијатријског болесника са титулом.Ево дипломатског решења - Бонапарта узме лекиће, не чачка Грањку, те у складу са тиме Грањка не узвраћа великом генералу. Више него дипломатски.
- G
Бонапарта, разумем да твој мозак не може да обради једноставне команде, али потруди се. Иди код лекара, само зини, он ће ти у уста убацити шта треба. Ја мислим да си ти болесник и да је време да се упознаш са том чињеницом.
Ако нећеш дипломатски да престанеш да шириш своје царско лудило, у реду. То је твоја одлука. Усери и ову тему да је закључају као и прошлу, јер си искомплексирано говедо ниског раста и високих амбиција.
- G
Космо, ако желиш о теби, бануј болесног Бонапарту, не мере се живет` од истог. Знаш да за тебе имам само речи хвале и лепоте. :-*
- G
Не мораш, само закључај Бонапарту, кад се већ одвезао. Љубим те у чуперак.

Granjka, čovek sa kognitivnim poremećajem ne može biti kvalifikovan da ocenjuje tuđu sposobnost procesuiranja informacija, to bi shvatio kada zapravo ne bi imao kognitivni poremećaj. Tvoja manija gonjenja od "Bonaparte" je zaista žalosna. Shvatam da mnogi ljudi vole da te imaju za dežurnu ludu i da te gledaju zadovoljno kao Milomir Marić Zmaja od Šipova, ali preteruješ.