- d
e) 100% nisu
Zašto nisu nastavili istraživanje!
- M
g) Jesu, ali nisu oni tamo poslali ljude, no fukare.

Zasad većina izgleda misli da je namještaljka. Realno, ne mogu biti ni u jedno ni u drugo 100% siguran. Lično mislim, da je stvarno bila štela da bi to Rusi uspijeli da opovrgnu za vrijeme hladnog rata. Mada tema nije nimalo naivna. Na engleskoj vikipediji ima OGROMAN članak, o argumentima za i protiv namještaljke i iskreno nisam sve pročitao, mada djeluje kao da na sve argumente za namještaljku postoje i kontrargumenti. Glavno je pitanje, vrijedi li sve to iščitavati i razbijati glavu s tim, kad od toga nema nikakve koristi. Mada ipak, pouzdana informacija o ovako bitnom događaju je bitna za obrazovanje svakog čovjeka.
Mada stvarno je simptomatično da na Vukajliji toliko puno ljudi misli da je štela. Čak i u Rusiji preko 70% ljudi misli da su ljudi stvarno bili na mjesecu. Da li to pokazuje vjekovnu srpsku sklonost teorijama zavjere?

Argonauti (ili neki sličan narod), Maje i Stari Hindusi pričaju da su oni na Zemlji, i pre nego što je mesec okačen na nebo!
Inače, Zemljin mesec, je u odnosu na matičnu planetu, najveći mesec u solarnom sistemu!!!
To je fascinantno i jedinstveno! Ne možete pojmiti kojiki je uticaj našeg satelita, na naš svakodnevni život!
Zaista, kako da niko već 40-50 godina ne ode na mesec opet... Kao da nešto kriju... Sad je mnogo jeftinije, a da i ne pričam da imamo 'orginalne nacrte i iskustva' iz prvog puta!
A o misterioznim smrtima prvih ljudi na Mesecu, da i ne govorim...- M
"Mislim da mesec ne postoji to su Ameri izmislili majku im jebem kapitalisticku! "
Ludi je sve objasnio, mi živimo u zabludi.
A čita' sam o tome kako su oni za odlazak na Mjesec birali samo astronaute ateiste, iz ne znam kojeg razloga, i ima' sam veb stranicu o tome šta su sve slagali sa klipovima, ali to bijaše prije nekol'ko godina.
Kompleksan narod jebiga, mora u svemu da bude prvi, pa inscenirao, šta drugo.

Kopao sam po Vikipediji i u ovom chlanku pishe neshto zanimljivo:
http://en.wikipedia.org/wiki/Apollo_Moon_landing_hoax_conspiracy_theories
Poenta teorija zavere o sletanju na Mesec je da su Amerikanci(navodno) lazirali PRVO sletanje da bi dobili kosmicku trku.
Dakle, ono sto se dovodi u pitanje je PRVO sletanje a ne da li su ljudi IKAD bili na mesecu.
- s
f) nisu bili ni na Zemlji

Mnogi su išli na mjesec, ko nije imo para išo na petnes dana
https://i.ytimg.com/vi/FlReIMS0JV0/mqdefault.jpg