- DP
Sve sam blizi toj odluci i mislim da će mi to biti najbolja odluka života. Razlozi nebitni lool nije ovo psihoterapija elem:
Tablete su mi kul i mogu ih nabaviti kolko oces koje oces, ali nisu bas pouzdane ko sto se prica. I malo su mi zenske
Druga stvar, ne zelim tom sto ce da cisti scenu samoubistva da napravim poso golem, tako da otpada skakanje s visine i kobejnovanje. Parcici mozga bljak
Mali kalibar kroz slepoocnicu je kul, al ima i tu dosta krvi, ne zelim bliznje da istraumiram kad me nadju
Secenje vena bih izveo perfektno, lako se cisti ako si u kadi s vrelom vodom, al opet traumira tog ko me nadje a to ce vrv biti supruga
Znaci sve se svodi na neki otrov al koji je brz dostupan i bezbolan, esenciju necu pijem loool video sam par takvih slucajeva, jos i prezive a namuce se.
Da platim nekog da me upuca, vrlo primamljivo, em moja familija ne nosi stigmu da ima samoubicu, em brzo sve gotovo bude, em nema šanse za premišljanjem i pišmanjenjem...
Iskustva?
- 6
https://vukajlija.com/forum/teme/72777
нисам читао можда ти помогне - 6Da platim nekog da me upuca
ее знаш како каже ајзи опусти се и пуцај ми у главуууууууууу
лако је умрети тешко је пуцати оп опааааааааааааааааааа - DP
Ta tema je beskorisna
- DP
To davljenje mi je ok, al nemam vecu vodu u okruzenju, uzasan sam plivac tako da kad proradi instinkt za prezivljavanjem nece biti od koristi lol. Udahnes punim plucima ledenu vodu
- 6Ta tema je beskorisna
ЈБГ
onda voz.воз, болеће.
- 6
Питање шкакљиве природе
Разлог због чега оћеш да рокнути се? - DP
Voz, si lud?

voz nego kako, jebi kevu masinovodji.
nego da te pitam, ako si vec resio da se ubijas a ne zelis nikome da napravis stetu osim sebi, mozda ne bi trebao da se ubijas, posto kako god to da uradis napravices mnogo gadnu situaciju onima koji su ti najblizi? samoubistvo je i onako najsebicniji nacin da resis nesto, tako da nemas sta da se sekiras dal ces da ukaljas tepih.
ako si kojim slucajem zaista ozbiljan, pricaj sa nekim uzivo.
- Š
Zar nije predoziranje morfijumom ili tako nekim medicinskim heroinom najbolja i najbezbolnija opcija? Samo se uspavaš i odlebdiš, nema te više. Nered je koliko toliko minimalizovan, nema da ti skupljaju parčiće mozga i lobanje ako se prosviraš pumparicom ili staneš pred voz. Ja bih najradije tako.
- 6
Реално гледано еутаназија, има нека држава де је то закноски легално, одеш тамо у неки хотелчож, 3 дана кулираш, добијеш леп коктелчић који те успава и завршиш живот госпоцки, једини проблем је што задовољство кошта једно 3000 ојра ХД
- DP
U pogledu lekova, broj neuspelih smrtnih presuda anesteticima po americi je oko 70%. Nije to bas tako prosto. Sansa da budes svestan a da ne mozes da dises je preogromna. I to moze trajati satima
- DP
Kucajte negde nekako botched death sentence ili tako nesto
- Š
E jes mojega 70%. Kažeš nekom da stoji tu pored tebe pa ako primeti da ne ide kako treba da šibne još dve tri litre morfijuma za svaki slučaj.
- 6polij se benzinom i zapali.
да сигурно шта је он онај будистички монах из 60их што се запалио на улици у знак протеста хаха
- 6
тема је како најбоље рокнути се а не како најболније рокнути се хаха

gledao sam pre neko vreme seriju (mozda je jos ima) gde je riki dzervajs resio da se ubije, i onda ukapirao da mu to dodje ko supermoc, da radi sta god hoce, kaze svakom sta hoce, drogira se itd, na foru sta, kad se smorim svejedno cu da se ubijem.
na kraju se ne ubije al nema veze, to je koncept neki.
- Š
To je After Life, fina serijica

a sad zap ozbiljno, ako si stvarno resio da se ubijes, ekstra ti je supacka fora da dodjes ovde na forum i da kao zajebanciju pricas sa nama o tome, gde te niko ziv ne kapira ozbiljno, a da se na kraju stvarno ubijes.
u rangu necu da ukrvarim tepih al boli me kurac dal cu psihicki da sjebem ljude. ustvari aj jos malo da rasirim krug ljudi koji ce da se sjebu kad se ubijem.
ako si trunku ozbiljan, ne bi trebao tako jbt. pricaj sa nekim.
nadam se da te neko zna odavde da podeli ovo sa tvojima.
- TI
Suicidalne misli se javljaju kad osoba ne uspe da se prilagodi onome što se nameće kao nešto neutralno a neprijatno.
Ono što danas utiče na život, za desetak godina će izgledati kao nešto nevažno, a možda će biti i potpuno zaboravljeno.
A nakon nekog vremena će i drugi dići ruke od nekoga ko možda baš zbog drugih hoće da se ubije. - DP
A propo horsa, bata gambi, davao sam ljudima cist fentanil, koji je po nekim pricama 10x jaci od žutog, i nisu umirali lolol. Sve s lekovima je nepredvidivo, verujte mi. Osim kalijuma, kalijum u visokim dozama zaustavlja srce
- DP
Da je tako lako overdozirati se, ne bi postojala opioid epidemic medju belim amerima, svi bi pomrli
- DP
Pa svakako su lekovi, i pored svih nesavrsenosti, najbolji pik za sada. Al ne bi mogao venski, reci krenem da ubrizgavam i na pola se uspavam, nedovoljno da me ubije. Nagutas se i to je to.

http://imgur.com/A3vatfy.jpg
vec sam ti kacio i na prosloj temi ovo, mali kalibar nije toliko efikasan- PA
Jebem ti mater u pičku retardiranu Zapata idi slušaj Silent Hill ambientale i plači kad je teško ko svi pravi dumeri i prestani da drkaš svakih par dana napuni se testosteronima, jebem te u glavu bre krajnje je vreme da se završi sa takvim retardiranim pričama ljudi masovno dolaze u ovaj realm da bi videli finale najfantastičnijeg filma koje se upravo odvija pred našim očima a tebi je kao svejedno ili si težak atenšn hor ili najgluplji lik, šta li ćeš samo reći sebi ako stvarno sad izađeš iz igrice i vidiš koji kretenski potez si napravio to me živo zanima
- DP
Voz traje 17 min e to je za mene parada lokomotiva
- DP
Kaze se ruminacije

Ne znam da li ćete ovo što ću napisati razuveriti u ideji da će samoubistvo nekako rešiti tvoje probleme ili te bar osloboditi bola. Ali, u svakom slučaju NEMOJ TO URADITI.
Ne znam koji je povod za tvoje takvo razmišljanje, ali svakako sa nekim treba o tome ozbiljno da popričaš.
Volter je rekao: „Čovek koji se u naletu melanholije ubije danas, on bi bio želeo da živi da je sačekao još jednu nedelju.“
Tako da najbolje razmisli o problemima koji te muče i vukajlija.com nije sajt na kojem ćeš naći osobe sa kojima možeš ozbiljno popričati o temi koja te muči.
Još jedan zanimljiv citat nekog autora sa vukajlije je da "živimo između dva beskonačno dugačka perioda nepostojanja u beskonačno kratkom periodu postojanja". Zašto sebi okončati život na takav način?
Takođe, rekao si da imaš suprugu, verovatno i decu. Treba da budeš srećan zbog toga i da se raduješ, a ne da njih rastužiš, koji će sigurno biti jako tužni ako to uradiš.
Ako se ubiješ nikad nećeš moći da osetiš olakšanje i to nije rešenje.

A da prvo opljackas banku? Ako ti uspe, mozda vise neces zeleti da se ubijes i mozes da putujes da uzivas. Ako te uhapse, svejedno si hteo da se roknes.
Mada, ja isto mislim sa samoubistvo nije resenje, jer zamisli ako reinkranacija stvarno postoji i onda se vratis i sve ispocetka. Uzaaaas. Bolje zavrsi ovo sto si zapoceo, pa ides u naredni krug.
- PA
Ma ti misliš da on voli svoju ženu HA! pa da je zdrav u glavi i da ima dostojanstva ne bi nikad pisao ovo ali cenim da neće to uraditi njemu ustvari treba da ga mi podojimo našim falusima i da mu zapretimo da ćemo sve to što je pisao obelodaniti celoj njegovoj familiji, a nemoj da misliš Zapere ni jednog trenutka da se neće saznati ko si ako se rokneš ima da vatamo jebenog Ćiću ako treba da nam kaže ko je brojač stolica jesi čuo bre i napuši se kurcem i ti i Bergas