- T
Ukratko: postavite posljednji post teme da bude na prvoj (1 - na vrhu) strani, da se ne mora duplo klikati da bi se procitao novitet. Samo obrnite stranice posljednju i prvu. Poz
- T
Primjer: ovaj post je trebao biti na prvoj strani...
- K
Kao osoba koja je skeptična u vezi sa novajlijama podržavam ovaj predlog. :)

mislim da je najpraktičnije rešenje sakriti profil autora do trenutka glasanja, samim tim se i hejteri bacaju u rebus,,,i kako miš reče,uvesti opciju sakrivanja profila pre glasanja,ili ostaviti mogućnost da se i pre vidi ko je autor, pa ko voli nek' izvoli.
i ne budi skeptična sa novajlijama kolačiću ,prijateljski savet
kako ja shvatam vukajliju,osmišljena je kao mesto gde ti je (uglavnom sve dozvoljeno,naravno u granicama dobrog ukusa, pa ko smo mi da nekog sprečavamo da daje svoje mišljenje???Kako ja to shvatam sam čin ocenjivanja definicija,je u stvari direktan način izjašnjavanja, a to pravo niko ne bi trebao da uskrati, ni meni ,ni tebi , ni bilo kom novodošlom članu ....
to je pogrešno mišljenje ,bar kako ja to shvatam i vidim
Kolach, pricas o novajlijama?! Pa ti i ja smo novajlije. 6 meseci na sajtu nije nista. Jos prolazis razne faze i tripove. Pogledaj staru bagru - Surovi, muerrrte, kaizen, kurd, Gvozden, GZM, shiva... Oni nisu novajlije. I ne mozes tako davati svoj sud: "Skepticna u vezi sa novajlijama...". I oni su ljudi, jebes ga. I ti i ja smo jednom dosli na sajt i imali tek 50-100 bodova i neko nas je gledao kao potencijalne idiote (mozda i jesmo idioti, 'bem li ga...). Iskuliraj, opusti se, uzivaj u onome sto imas. Nemoj tresti praznu slamu...
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.