Da se mladim perspektivnim vukajlijašicama omogući korišćenje PVT-a i bez 50 poena
  • paninaro

Sve sam rekao. Sloboda govora treba da zaživi i na Vukajliii. Kucnuo je čas, ja bi reko.

• СМарко

Ш'о се мене тиче може...
    Чак би можда и користило неким нормалним новајлијама.

• Марко 

Кајзен има уролошких проблема.

• paninaro

To, da se popriča sa njima, da se na pravi put izvedu.

• Sale d snajperist

Pa i da i ne.
    Sto kaze Smarko koristilo bi nekim NORMALNIM novajlijama.
    Ali bi i neki debili nakon brisanja nekog kretenskog postera zasuli PVT moderatora psovkama i nepotrebnim pitanjima.

• torazulu

Kao dokaz mladosti, perspektivnosti, i najvaznije zenskog pola, od dokumenata je potrebno dostaviti full body sliku sa danasnjim primerkom "Blica"?

• paninaro

Ne bih ja išao toliko daleko, ada, svi smo prijatelji ovdje, mada, ne bi škodila ta.slika i to.

• bata gugi

glasam za predlog ali samo ako poslušate torazulua

• Towelie_

Ako ovo zazivi, paninaro moze da napravi printskrin i svi srecni.

• paninaro

Opa, al.si mi ga šukno!

• Скелетор

I DA JE ŠES PUTA JELENA ROZGA DŽABE AKO NEMA MOZGA
    zajebavam se, naravno da se zajebavam

• j

i da im damo po sto iljada da zapocnu neki biznis. i oral.

to bi pomoglo samo posterdzijama a oni i onako ne vole da pisu, vise vole slike.

• paninaro

Koi si materijalista, neveruem.

• bata gugi

ti bi paninaro malo da prcaš, a?

• j

aham, uvek janpi sugav.

mada, kad vidim koje govno su mi defke skapiram da bi i ja kukao za tih 50 pojena.

elem panaro, jos covece pokusavas da jebes na vukajliji :D

• paninaro

Misliomsam da.pokrenemo neki talas demokratskih promjena, plišanu revoluciju, narandžasto proljeće, godine počinju u maju i junu i julu sa ljetom?

• j

a i ja serem bez veze. iso sam da gledam maturu, osmi razred. svako se snalazi kako ume

• Kolfild

Ja sam za, iako ce to nas true cetere staviti u drugi plan

• torazulu

Ne bih ja išao toliko daleko, ada, svi smo prijatelji ovdje, mada, ne bi škodila ta.slika i to.

Ma da, nego cisto da se vidi da nema brkova. Brkovi su za Brjkajliju, a ne Vukajliju.

glasam za predlog ali samo ako poslušate torazulua

Gugi ja to najdobronamernije, zbog svih ljudi ovde, a ne zbog sebe, sta ce to meni ovako kljakavom?xD

• paninaro

Podrška dijaspore je vazda bila.onaj mali tas na.vagi ili vazi koji bi prevagnuo. Kolfilde, drago mi je što si za našu stvar.

• Kolfild

ja sam samo za demokratiju. cet se mora podijeliti sa masama. na cetu se mnogo brze razmjenjuju ideje nego na forumu zbog nacina funkcionisanja ceta.

• paninaro

Ima li koji drugi čet?

• Radijacija

vratite 50 poena za postere, za reakcije minimum 300. na čet uvedite 10 poena, čisto da napiše nešto

• Kolfild

Ima li koji drugi čet?

kako to mislis, drugi cet?

• Jabuchillo

Kao dokaz mladosti, perspektivnosti, i najvaznije zenskog pola, od dokumenata je potrebno dostaviti full body sliku sa danasnjim primerkom "Blica"?

Podržavam.

vratite 50 poena za postere, za reakcije minimum 300

To bi dovelo do spema definicijama tipa: "dajtemi 50 poena da pišem postere". Loša ideja.

• Punjac

ja sam za to da se svima omoguci pvt i sve,ko ranije,kad je svako mogao da postuje na forumu...

• paninaro

Nisi u pravu, Radijacijo, demokratija je "ono kada se ja ne slažem sa tobom ali bih i život dao da.se.tvoje mišljenje čuje". Neka.se čuje svačiji glas ođe, tako nam Bog pomogao!

• paninaro

Ispoštuj me, Kolfilde?

• Kolfild

ama tu sam ja, nego sam se zajebao u startu i sad nema smisla da dalje postujem. procitao sam cet umjesto pvt.

• paninaro

sve ok. kao što rekoh, čast mi je što je dijaspora sa nama!

• Kolfild

mada pani, pvt i nije neka sloboda govora, to je sve privatno. bolje cet, a?

• paninaro

ja sam mislio da se tim đevojkama pomogne, da se izvedu na pravi put, da ne krenu stranputicom i to, vrijeba svakakvi škarabeč ođe na Vukajliji, čisto da im se pomogne a da se ne stvara prevelika pompa oko toga, ne mora svaka šuša i maruša znat' za naša dobročinstva, ja to iz najbolje namjere i to. mislim da bi svaki slobodni Vukajlijaš podržao ovu inicijativu?

• director©

sve za nlados'!

uz slavni Miletov amandman - da mlada perspektivna autorka okači dojkicu na avatar

• paninaro

i ovo što veli diskretni, bliži se dan mladosti, 25. maj, red je da se ispoštuje :)

• Kolfild

pa bas zato, je li bolje da se te djevojke na cet prebace? Tako sve javno da bude. Ovako scena, dodje mala na pvt, a tamo joj mnogi neljud sto ni 50 bodova nema trazi slike i uci ponasanju. i to sve tajno, da niko ne zna, iskvari se dijete a mi ni ne primijetimo...

• paninaro

transparentnost! da si odma tako reka ja bi se odma sa tobom složio! :)

• director©

aj što jebu đecu nego nam ne nude...
    ima smisla oprez štovanog kolege Kolfilda

• Nash Bridges

no me moleste mosquito

• б

Против! Не свиђа ми се! Ич

• Bruce

Slažem se, ovo mi je sto puta palo na pamet kad mi neki nub okači "definiciju" u kojoj pita da mu se objasni linkovanje ili tako nešto. Na žalost, obično mi u tom trenutku pamet bude malo zabetonirana pa se ideja samo odbije...

• Radijacija

To bi dovelo do spema definicijama tipa: "dajtemi 50 poena da pišem postere".

A posle kukate kako se ne piše i ne ocenjuje dovoljno.
    Pa ovaj potez 50 poena za postere bi povećao pisanje i ocenjivanje za 300% o reakcijama da ne pričamo.

POGOTOVO da ne pričamo o tome da sad ima i drugih sajtova gde možete praviti reakcije poput http://www.pantelija.com/ i praviti postere poput http://www.demotivacija.rs/

Jeste da svi traže Fejsbuk log in,ali ko danas od klinčadije koja pravi reakcije ovde nema fejsbuk? Imaju svi.

I da a šta ako se neko registruje i stavi da je žensko a ono trandža?
    Nemojte da se zajebavamo.

• TheWaveRider

Pa jel' toliko teško skupiti 50 poena?

• Bruce

Kako kome Rideru, kako kome, znam ljude koji su sjajni na forumu i genijalni sa posterima i reakcijama, ali ne umeju sa rečima pa su jedva skupili 50 poena...

• Johnny Kurajber

Radijacijo veruj mi kada je bilo potrebno 50 poena da bi se pravili posteri, to je najgori trenutak u istoriji sajta. Doduše tada sam se tek pojavio ovde.

Jedino što je tada bilo dobro i što ja zdušno apelujem da se vrati na sajt je da komentari na postere izlaze zajedno sa komentarima na defke, na tabu definicije, jer smo posterdžije izuvali tada iz đonova od trolovanja.

• АБ

Nikako. Nije toliko teško skupiti 50. Nek' se potrude malo.

• Bruce

jer smo posterdžije izuvali tada iz đonova od trolovanja.

+1

• Remac

Ja sam više za to da se mete ograničenja za postere i reakcije nego ovako da nema ograničenja. Definiciju izbrišeš maltene čim pročitaš prve dvije rečenice ako ne valjaju, ko da čitaš naslov i podnaslov postera a plus što bi to odbilo kamaru onih klinaca koji se registruju samo da bi stavili svog druga iz klupe kako kopa nos i nikad više se ne pojave...

• TheWaveRider

Pa ni ja nisam talentovan za pisanje, ali nimalo. Zaista. Al opet sklopi se po koja... I većina ljudi koja čita uopšte nisu zadrti baksuzi da cepaju minuse... Ja mislim da je 50 poena minoran uslov.
    To bi, bre, i smanjilo broj budala koji prave kojekakve gluposti i poboljšalo kvalitet sajta...