- В
Imate moj. Glas.

Opa, al.si mi ga šukno!
- j
i da im damo po sto iljada da zapocnu neki biznis. i oral.
to bi pomoglo samo posterdzijama a oni i onako ne vole da pisu, vise vole slike.
- j
aham, uvek janpi sugav.
mada, kad vidim koje govno su mi defke skapiram da bi i ja kukao za tih 50 pojena.
elem panaro, jos covece pokusavas da jebes na vukajliji :D
- j
a i ja serem bez veze. iso sam da gledam maturu, osmi razred. svako se snalazi kako ume
Ne bih ja išao toliko daleko, ada, svi smo prijatelji ovdje, mada, ne bi škodila ta.slika i to.Ma da, nego cisto da se vidi da nema brkova. Brkovi su za Brjkajliju, a ne Vukajliju.
glasam za predlog ali samo ako poslušate torazuluaGugi ja to najdobronamernije, zbog svih ljudi ovde, a ne zbog sebe, sta ce to meni ovako kljakavom?xD
Kao dokaz mladosti, perspektivnosti, i najvaznije zenskog pola, od dokumenata je potrebno dostaviti full body sliku sa danasnjim primerkom "Blica"?Podržavam.
vratite 50 poena za postere, za reakcije minimum 300To bi dovelo do spema definicijama tipa: "dajtemi 50 poena da pišem postere". Loša ideja.

Nisi u pravu, Radijacijo, demokratija je "ono kada se ja ne slažem sa tobom ali bih i život dao da.se.tvoje mišljenje čuje". Neka.se čuje svačiji glas ođe, tako nam Bog pomogao!

ja sam mislio da se tim đevojkama pomogne, da se izvedu na pravi put, da ne krenu stranputicom i to, vrijeba svakakvi škarabeč ođe na Vukajliji, čisto da im se pomogne a da se ne stvara prevelika pompa oko toga, ne mora svaka šuša i maruša znat' za naša dobročinstva, ja to iz najbolje namjere i to. mislim da bi svaki slobodni Vukajlijaš podržao ovu inicijativu?

sve za nlados'!
uz slavni Miletov amandman - da mlada perspektivna autorka okači dojkicu na avatar
- б
Против! Не свиђа ми се! Ич
To bi dovelo do spema definicijama tipa: "dajtemi 50 poena da pišem postere".A posle kukate kako se ne piše i ne ocenjuje dovoljno.
Pa ovaj potez 50 poena za postere bi povećao pisanje i ocenjivanje za 300% o reakcijama da ne pričamo.POGOTOVO da ne pričamo o tome da sad ima i drugih sajtova gde možete praviti reakcije poput http://www.pantelija.com/ i praviti postere poput http://www.demotivacija.rs/
Jeste da svi traže Fejsbuk log in,ali ko danas od klinčadije koja pravi reakcije ovde nema fejsbuk? Imaju svi.
I da a šta ako se neko registruje i stavi da je žensko a ono trandža?
Nemojte da se zajebavamo.
Radijacijo veruj mi kada je bilo potrebno 50 poena da bi se pravili posteri, to je najgori trenutak u istoriji sajta. Doduše tada sam se tek pojavio ovde.
Jedino što je tada bilo dobro i što ja zdušno apelujem da se vrati na sajt je da komentari na postere izlaze zajedno sa komentarima na defke, na tabu definicije, jer smo posterdžije izuvali tada iz đonova od trolovanja.
- АБ
Nikako. Nije toliko teško skupiti 50. Nek' se potrude malo.

Ja sam više za to da se mete ograničenja za postere i reakcije nego ovako da nema ograničenja. Definiciju izbrišeš maltene čim pročitaš prve dvije rečenice ako ne valjaju, ko da čitaš naslov i podnaslov postera a plus što bi to odbilo kamaru onih klinaca koji se registruju samo da bi stavili svog druga iz klupe kako kopa nos i nikad više se ne pojave...