U zadnje vreme sam vidio ogromnu količinu debilnih, detinjastih postera, koji su ili povezani s fejsom, ili su demotivation, ili imaju slike malih beba ili sitnih životinja s komentarima koji su za decu ispod pet godina, itd...Ima ih na milione. A takve postere prave one botine koje samo prave postere ,i koje misle da je Vuka samo o posterima, a uopšte nemaju talenta, pa, da bi isfiltrirali sva ta sranja trebali bi im uduplati vreme između dva postera, pa će se malo više potruditi i razmisliti da li im je poster dobar pre nego što ga naprave. Normalno, to neka samo važi za one ispod 50 poena, jebiga, a takvi upravo i prave te postere. Čast izuzecima.

A što malo ne prijavljuješ postere ovde http://vukajlija.com/forum/teme/14325-prijavite-tudje-postere-za-brisanje-i-uklanjanje Možemo da se organizujemo ko će u koje vreme prijavljivati. Ne pomažu tih 50 poena. Bilo je već i počeli su da zatrpavaju sa glupim defkama i defkama tipa "Udelite mi 50 poena, treba mi da napravim poster." pa je ukinuto.
Konstantno prijavljivanje će rešiti stvar.
Edit: Madafaka, sada mi se jedu kroasani. Shto to radish decxko!?- АК
Нешто ми пуца за постере, боље да некако спасете дефиниције јер су, благо речено, очајне.
- АК
Па нормално, кад је 90 % срање.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.