- s
Tesko da znaju Ejduse, sa drustvenih igara su presli na drustvene mreze. Moderan covek vise ne odrasta u dzungli, nego na internetu.

Znaju naravno, osim ako im roditelji nisu totalni pezenti.
Ali ne igraju se toga, drkaju mobilni i slušaju rastu.Čuo sam da se u školi osnovci igraju vakcine, imaju drugara virusa (random paćenik da ne kažem stratimir), onda svi od njega beže i pelcuju se patenticom al dejstvo nije dugo.
Sve u svemu taj virus njih vija i znoji se i pizdi. Druže se sa njim na odmorima, nije baš preteški retos.true story
- s
Carisha top primer banatskog seljaka iz fazona da kad mu neka istina ne odgovara pokusava da relativizuje stvari oko onoga ko tu istinu iznosi sa ciljem da mu narusi ugled i tako obezvredi i umanji vrednost njegovih reci. Prognan iz Slavonije, osudjen da doveka druguje sa casicom rakije i svojom majkom.
R E T O R T A
E
T
O
R
T
A - s
To onaj deo uz Dunav, zapadna Slavonija je ociscena vojnim putem.
B E Z A N I J A
E
Z
A
N
I
J
A 
Igraju klinci klikere, video sam u par navrata i iskreno se oduševio. Igraju se svega i svačega, u principu, isto je kao i pre 20 godina - ja sam bio klinac što je imao nintendo, amigu, atari, segu...Pa su klinci visili kod mene kući redovno. Medjutim kad nas isteraju iz kuće radimo nešto drugo naravno, no pravili smo takva i tolika sranja da je bilo bolje da su nas ostavljali uz tv 15 sati dnevno, dok se moždane vijuge ne isprave. Kad gledam sa ove vremenske distance, čudo je kako smo uopšte preživeli i ostali čitavi.
- s
Nekad kr-kr danas pejntbol

Zavisi sve od roditelja - klinci mojih drugara recimo njakaju i smartfon i gledaju crtaće na tv-u, medjutim kad se ode napolje, ili na kampovanje, reku - nema telefona, i klinci su se navikli na takva pravila. Proletos su na planini, sami od sebe, uzeli grabulje, metle i lopate i krenuli da sredjuju neko parče zemlje, a najstariji je imao 4 godine tad. Klinac od drugara, tri godine, našao način da zapali vatru kad ga nismo gledali, to mu je sad najveća radost na svetu jer smo za prvi maj, pre toga, pekli roštilj zajedno. Dosade i njima crtaći i gluposti i hoće da rade nešto drugo - al realno šta da rade na gajbi od 46 kvadrata.
- s
Pa. Deca su deca, jednostavno su hiperaktivna i imaju taj poriv za igranjem kao i svi drugi mladunci zivotinjskog carstva, samo je do roditelja hoce li preduzeti nesto po tom pitanju i posvetiti se detetu ili ce mu kupiti ajfon da igra igrice i zaokupi mu paznju JER SE NEMA VREMENA NI ZA KOGA OSIM ZA SEBE
- s
Carisha de aj ne smaraj
- 6
какав идиоцки портал какве вести боже
- s
Cika BALERINA A HA HA HA
https://reporter.in.rs/seselja-su-silovali-u-zatvoru-i-zvali-su-ga-balerina/ - l
super igra.fora je bila da se gadja u noge da protivnik tesko moze da uhvati loptu.sve sam igrao od igara i to i badminton, lastis. zmurke,jurke itd sta igraju sad deca..samo komp.i ako igraju te igre to je dva puta godisnje kad se ukaze prilika
- l
sad roditelji upisuju svoju decu u skolice sporta da vide dal moze dete da im postane novi djokovic, mesi,,dolaze redovno na treninge i guraju decu da napreduju u karijeri..
- l
cuo sam da su u tako jednoj skoli sporta za decu zabranili roditeljima da dolaze na treninge.ometali trening, bili se..kako srpska nacija jos uvek postoji, neverovatno
- s
Labo sto ne drzis pare ovde umesto u fioci
https://www.offshorecompany.com/company/cook-islands-llc/ - s
Niko ih ne uci da budu zanatlije, da budu majstori, preduzimaci, svi bi po ugledu na Srkija i Porodicu™ da zive na plecima svog bogatog i talentovanog sina, hahah koliko pokondiren narod gori su od kineza...
- l
ja i nemam pare.imam nesto malo.djokovici su zvezda vodilja za te ljude.a svi djokovici stalno nadrkani, kao da nemaju za leba
- s
Strasni su, MOJE DETE MOJE DETE napisah vec negde kako srbi dozivljavaju svet oko sebe, MOJE DETE >>>>>>>> druga deca, o maltretiranju nastavnika i profesora preko vibera, viber grupa, fejsbuk grupa itd da ne pricam, svojim ocima gledam gospodzu kako pise kilometarske poruke nekoj nesretnoj nastavnici matematike ZA NJENO DETE ova sirota odgovara onako rezignirano bukvalno mozes da procitas izmedju redova da je suicidalno raspolozena, to ti je nivo srpske svesti i generalno...
- l
noletov brat pokusao samoubistvo jer mu ne ide tenis.oni su planirali da nole i brat budu prvo i drugo mesto na listi i da se rotiraju tako do penzije a onda da srbija postane kraljevina i da budu kraljevi
- s
Ne znam sto su nadrkani, svi osim Noleta i Jece izgledaju i ponasaju se kao da jedu corbu od ljuski krompira, a ne kao sto stvarno zive, zalivaju kavijar casicom sampanjca, Nole dobar momak inace bi ih sve odavno odjebao, imaju para da pokrenu filmsku produkciju a mrste ne nesto valjda moraju da glume ozbiljnost da neko ne bi provalio kako se stvarno osecaju a taj osecaj je zesca kurcobolja...
- l
pa video si ga na terenu kkako besni.lomi reket..
- l
ili su hteli da budu kraljevi monaka.srki da bude glavni oligarh u dubokoj drzavi
- s
Pa to i nije losa ideja, mogli bi i kao kraljevi da se rotiraju na prestolu na svakih godinu dana, dok ne odlucimo koji je bolji kralj od njih dvojice pa ga proglasimo za dozivotnog i ustanovimo dinastiju Djokovica koja ce vladati srbijom narednih 1000 godina
- l
to je resenje za srb
- s
Sto da ne polomi reket od pisljivih 500 evra, kad ima jedno 100 milki na racunu, ti i ja sto radimo za plate od 500 evra potrosimo sto evra na muziku za vece, a kamoli on
- MM
Uklonite ovog ludaka sa sajta
- s
Proslava Stefanove Bar Micve
- MM
Trajnujte ludaka
- s
Meanwhile, somewhere in paradise
https://youtu.be/PuJ6Rwxd7nc - s
Labo mozda da se oprobas kao glumac u Cajni kad prodje korona. Ko zna dokle mozes stici
https://jobs.echinacities.com/jobchapter/1354888819 - s
Ali zapamti. Ono sto je daleko, svakim korakom je sve blize.
https://youtu.be/D3tD3_8V6yo