Takmičenje između dva autora
  • prvi srpski vampir

Pre par dana ZycloN i ja smo došli na ideju da napravimo definicije o sličnim pojmovima, i da iste postavimo u isto vreme, te da se takmičimo čija će definicija bolje proći kao takva od drugih autora na Vukajliji.

Bit je da se dogovorite o pojmu koji će te definisati, te da u isto vreme postavite definicije na sajt. Definicije obeležite sa tagovima, npr. "#ZycloN VS PSV", naravno umesto naših imena postavite ime autora sa kojim se takmičite,i naravno svoje ime, i na obe definicije postavite isti tag.

Radi boljeg primera postaviću vam tag sa ZycloN-ovom i mojom definicijom da vidite kako to funkcioniše.

http://vukajlija.com/recnik/tagovi/3979

Nadam se da ćete ovu igru da dopunite sa još ideja. Želim vam dobru zabavu.

E da, nadam se da moderatori neće imati ništa protiv ove teme, i postavljajte link do taga za vaše definicije.

Nek' igre počnu...

• Earthworm Jim

Haha dobra ideja :)

• .Vule

Има ли добровољаца?????

Рале курати чекам те!!!! Ако не он онда неко ко оће да се такмичи нек се јави....

• Earthworm Jim

Eto, pravi način da se reši ko ima veći Vule :)))

• .Vule

Мозак....

• Earthworm Jim

Izmedju ostalog :)))
    Pusti mu PVT sa linkom teme, izazovi ga na dvoboj. ;)

• .Vule

наравно.....

• Рале96

Necu da se takmicim. Ipak je Vule duze od mene na sajtu i pise bolje definicije. Dakle, bolji je, priznajem

• .Vule

Како хоћеш... Нисам те изазвао да бих те понизио или тако нешто, него зато што смо слични по годишту... Али полако, напредоваћеш.

• celt

ajd ja cu.
    casno da me pobedi vule pa da zajebem sa ovim.

moze?

• celt

jedina dva pravila su da budu blizu jedna drugoj vremenski i da nema kacenja slika. jel si za... ti dajes temu.

• celt

ustvari ja bi najradije sa blek holom, al on verovatno ne sme ;)

• .Vule

nisam video ranije celt, nemoj ti meni sad ustvari:)

aj moze, pristajem, javi kad budes tu.

• BH

"ustvari ja bi najradije sa blek holom, al on verovatno ne sme ;)"

Tek sad videh ovo. Tražio si rat, dobićeš ga!! Ustvari, Vule, bolje ga ti isprangijaj prvo, pa ću ja ono što ostane od njega :)))).

• celt

ajde vule, daj temu.

• Пд

Ево и ја ћу да будем неком компетишн ако хоћете...мислим , ако сме неко...

• .Vule

Може келте. Нек тема буде "Кркање по славама"

Јел може? Е само кажи кад да постављамо, например може у 9 да поставимо?

Да знаш нисам смишљао дефиницију него ми је ово прво пало на памет.

• .Vule

Видим да си онлајн, чекам. Можемо и сад да поставимо, само постуј овде и кажи може. да не буде са сам имао временску предност

• celt

cekaj da napisem nesto... potrajace posto sam malo za kompom a malo se nesto raspravljam sa caletom. javicu ti pa cemo staviti u isto vreme.
    bez slika samo.

• .Vule

Ок, ја сад идем офлајн једно пола сата, ти ми пошаљи пвт над будеш могао или напиши овде све једно, само чекај да будем онлајн. па ћемо се договорити. наравно ја слике не постављам ни онако...

• .Vule

Дакле?

• .Vule

Пеки, и са тобом пристајем

• Пд

Ај завршите вас двојица , па сутра навече ти и ја Вуле.

• .Vule

келта изгледа нема.... оћемо ја и ти ову тему па са келтом сутра

• Пд

Кркање на славама? Одма' сада одма'?

• .Vule

одма. ај постављамо у 00-15, имаш 8 минута

• .Vule

пошто си офлајн сутра ћемо

• .Vule

онајлн си јави се бре!!!!!!!!!

• Пд

Нисам офлајн , једем.Ајде сутра , ја ионако волим да пишем дуге дефке.Сутра ћемо да се договоримо за тему , може и ова ако хоћеш...:)

• .Vule

ај сутра онда. договорићемо се

• celt

smislio sam vule.
    bio sam u gradu malopre, pijan sam. ako si me video online, nisam ja nego jedna cura što mi zna šifru, pa čita tračeve.

kad budemo zajedno online javi

• .Vule

E ono krkanje sam ispucao za sinocni duel.... Ocemo da smisljamo nesto novo, videcemo se na cetu pa cemo tamo. Bice ja veceras od 8

• BH

Dok se vi smilujete da se takmičite, mi već počeli..http://vukajlija.com/recnik/tagovi/4143

• Пд

Ајде Вуле ако си ту...Али ја сам за то да одемо на чет и да неко од осталих лупи тему...

• e

Ja samo da pohvalim Bleka da je jako fino momče, i da je uredno obrisao komentar u kome se pominje njegovo ime, da bi bio fer plej. E, sad mi neće biti krivo ni ako pobedi (mada je moja def bolja :p))

• prvi srpski vampir

Izjednačenje je trenutno. Da naglasim, možete ako ne i različite pojmove, i u ili različitim terminima, naravno ako su loši termini za postavljanje definicie, ja ZycloN smo danas odlučili malo drugačije da se igramo :)

• brainiac96_Dio

ae ko će protiv mene?

• Пд

Оћу ја , или кажи ти тему или да банемо на чет па неко да лупи нешто...

• e

Blek je pobedio, kmeeeeee :))). Čestitam koleZi!

• BH

Ja moram da priznam da je kolezinica euglena imala kvalitetniju definiciju, ali sam ja okrenuo par brojeva i tako je onemogućio da ostvari zasluženu pobedu. Jbg, ja sam zli mod :). Nastavićemo mi ponovo...

• Predražinjo

Jebe ovaj bleki, pa uši zavrće :)))

• e

Hahahahaha, ma idi Pridržinjo, ne znam šta me snađe ovako mladu i neukusnu :))

• Predražinjo

Pevaj: "Bičuj, bičuj me, bičuj, Blek Hole!!!" :)))

• BH

predraže, bidni miran da te zelena ne izazove na duel :). Služi se prljavim trikovima, pazi se :P.

• Predražinjo

Mora neko slabiji da me izazove, neravnopravno je ovako :)))

• e

Ne spermujte! :bič po guzicama: Over and out!

• Пд

Било би лепо да неко води евиденцију ових дуела...ко зна можда једног дана направимо и неко такмичење...

• e

Peki, notiraj u glavi: Ne takmiči se sa modovima! :))

• Пд

Па ја то све да иде пријатељски...није важно победити , важно је развалити противника и после га зезати максимално...