- 6
Ја сам у Бећу код друга тј нас неколико и пар пичака неких бићемо у кућној варијанти
мало центар тргић атракције итд
елем можда изгубим невиност ових дана хехе :))) - 6
наравно ово горе све кад би био рокфелер
а реалнија варијанта је ово и млого је добро
https://prnt.sc/259eist - S
haha kakva slika to je to
- S
LOL kakav avatar :D
- DP
Kući, uz brdo hrane masne i jake, i uz soni. Jedan dzojstik kod mene, drugi kod petogodišnjeg sestrića kog ću da čuvam. Drugi nepovezan naravno. Al naravno da i on "igra"
- DP
Stavljam sutra na profilnu sliku trpeze, dok još nije uništena

To je isto ok predlog. Da vidimo ko sta jede.
Meni se zgadila svinjetina i pecenje, samo po sebi je postalo bljak i dosadno.
Ajde ono tri dana jedi jedno te isto pa za bozic ponovo.Ono sto mi je ok svakako je ruska, ali u varijanti sa sunkom unutra i komadicima jabuke, dobar kombo.
Znaci vise sam za djakonije i kojesta nego klasicna pecena svinja i hladno jagnje- DP
Ni ja necu pecenje, cimanje mi, mozda olupam neke snicle sa senfom, i imam domacu kobaju.
I salate jbg
- DP
Inace, najlaksa salata a bukvalno je ne ostane gram posle praznika kolko je svi jedu: šunka sitno, pavlaka i marinirani sampinjoni-equal parts. Trik je malo proprati sampinjone da ne bude preslano i ocediti ih kroz gazu, jer puste vodu posle par sati. Toga pune dve cinije, miran si do Badnjeg dana
- DP
Brt, probaj, kida.
- DP
To ti je kao neka velington ćuretina, dobro zvuči
- DP
Daj recept za to rolovano.
- DP
Planiram malo više testom da se bavim u novoj godini lolo, skoro sam prvu pogacu ispeko, bila malo tvrda al jbg
- DP
Nije legit, kupovno lisnato loool
- DP
Ma brt, dal mislis da moralisem, bukvalno pravim rusku sa zamrznutom frikom mesavinom lolo