Rijaliti: Izbori 2022
  • Mister_NO

Evo kampanja se zahuktava, deo opozicije kandidovao Ponoša za precednika, Marinika nosilac liste za parlamentarne.
    Napredni već jako u kampanji.
    Tu su i sporedni akterim Miša Vacići i slične glave. NDBG itd
    Sve u svemu obećava ova sezona, idem da uzmem pola kile kukuruza kokičara na merenje, biće interesantno.

• Cara™

Iskljucivo za vucka i koalicuju oko njega jer ovi zabrinuti cmarovi su zabrnuti samo za svoju bulju.

Znaci bojkt ofc tj automatska podrska vucku.

• Cara™

Da, ili nestora. Ako bude sa sns i djovax se prikljuci siguran glas od care

• Mister_NO

Biće mi milo da gledam izlive autošovinizma kad Vučko dobije izbore:
    "Reeeeeeeeee ko zadnji izadje nek ugasi svetlo reeeeeeeeeee treba da nas okupiraju reeeeeeeee stidi se Srbijo reeeeeeeeeeee ovaj narod je krezavm neobrazovan, i zadrt, ja ODLAZIM reeeeeeeeeeeeeeeee" itd

Ali neću da glasam za vlast jbg. Na parlamentarnim ću da vidim ko ima realne šanse da uđe i da malo drma kavez, pa ću za njih.
    Predsednički bi već mogao neki mim kandidat.
    Lokalni me boli kurac, eventualno tu možda za SNS pošto su na lokalu ovi konttraši još veći debili, znači Bane Banana nešto priča...

• Mali Mujo

Kad izroni neki novi kandidat i odjednom svi mediji krenu da pricaju o njemu i da polako priznaju neke greske SNSa, to ce znaciti da su nasli Vucica 2.0 i da ce ovog OG da puste niz vodu. Sve do tad je sviranje kurcu, jeftina predstava za bombase i slicne.

• Mali Mujo

Normalno, info iz prve ruke

• 6

боли ме курац за изборе обзиром да вучко осваја глат јопет
    демократија не постоји
    опозиција не постоји
    немојте да се замарате глупостима

• FalichniTOM

Uaaa Djilas Solak drzte lopova 600 miliona

Meanwhile, in national bank of china:
    https://dodaj.rs/image/LX39fz

• FalichniTOM

Ovi izbori su vise od izbora, ovo je revolucija, ovo je borba za slobodnu misao, umesto zombiranosti i sizofrenije u cije dubine je zvalavi bacio srpski narod

• FalichniTOM

Plus ko zna koliko jos drzi u zlatu i nekretninama... Sve su to pare opljackane od ovog naroda

• Pepsi78

Mister No, ti li si Nišlija? Zar Banana nije lips'o? mislim politički.. pojavljivao se onomad kad smo kukali što nam oteše aerodorom, ali mislim da nije više aktivan.. Jedino ako nije prešo u sns. On bi im bio baš kapitalac.

• Cara™

glasam za vucka i kliku jel za koga drugog glasati

al ozbiljno sad kazem. Ovako i urade svasta dobro ako imaju kontinuitet a i sns se lagano cisti od govana. To je proces rasta stranke, kao nekad sto su klosusi naselili usa i australiju a danas postali elita.

• DP

Do izbora ima vremena za jos jedno vanredno stanje, odlaganje istih itd. Igra je globalna

• Earthworm Jim

Vucic > ljudi koji vucica nazivaju zvalavi i pickousti

• Mister_NO

Mister No, ti li si Nišlija? Zar Banana nije lips'o? mislim politički.. pojavljivao se onomad kad smo kukali što nam oteše aerodorom, ali mislim da nije više aktivan.. Jedino ako nije prešo u sns. On bi im bio baš kapitalac

https://www.juznevesti.com/Politika/Jovanovic-Pre-2-godine-uz-balone-poboljsavali-uslove-na-pijaci-a-sada-je-ruse.sr.html

Bane će iz politike da se povuče samo kad ga oteraju na Novo groblje u čamov kaput

• Mister_NO

https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Rostiljanjem-ispred-Skupstine-ukazali-da-se-trafike-u-Nisu-postavljaju-svuda-i-bez-logike.sr.html

SNS je zlo, ali jebite me ako bi voleo da ovi klovnovi dođu i odlučuju o bilo čemu.
    Sama pomisao mi je jeziva.

• FalichniTOM

A zasto ti treba vucic ili bilo koji politicar da bi imao drzavu jbt koji uzasan mentalitet

• FalichniTOM

Odakle braci vucic 2 i po MILIJARDE evra alo jebote znas li ti sta je ovo samo treba uci u trag ovim transakcijama i materijala ima za visedecenijsku robiju sto ili mora da se desi i da se konacno uspostavi drzava ili cemo potonuti do kraja

• FalichniTOM

Jel hoces da skolujes dete dvadeset godina da bi posle faksa moralo da bude clan neke jebene partije da bi dobio posao pa zahvaljujuci vucicu i sns iz ove zemlje je otisao onaj najzdraviji deo tkiva dakle obrazovani i sposobni ostali su samo krezavi botovi i ucenjene pizde a to je trend koji moze samo da se nastavi

• Mister_NO

E ako ti Dobrica iz MORMO ne napravi državu niko neće.

• FalichniTOM

Marinika ce. Samo joj treba dati podrsku
    https://youtu.be/4C35mKB-Xic

• Cara™

marinika ti je na sorosevom nvo platnom spisku

nemas politickog cistunca u srb koji dobija prostore u medijima a da ga ne satanizuju. Dakle svaki politicar koji je deo kampanje izbora i ima podrsku u medijima znaj da je saradnik ove ili one vrste.

• Mister_NO

Nestor ne bi mogao da vodi ni mesnu zajednicu, ako na to ciljaš

• Cara™

ne pricam o sposobnostima. Inace nestor je vec x2 ili x1 puta bio zamenik ministra zdravlja a nudjeno mu je i ministarsko mesto, tako da on u politici nista novo.

samo sam rekao da svako ko udje u politiku postaje deo deal-a i to je ende

• Mister_NO

Doktor u ministarstvu zdravlja. WOW

Mora da je kompetentan i za sve ostalo

• Earthworm Jim

Kad citam ove antivucic sirotinjske spike dodje mi da glasam za njega samo zato, ogavno

• Mister_NO

Kad god Gambi kaže za nešto da je sirotinjska spika 9gageri ne udome jedno štene iz Ukrajine :(

• Cara™

ladno su te nabedili da ce nestor izadje sa sps-om lolo

• Cara™

Kad citam ove antivucic sirotinjske spike dodje mi da glasam za njega samo zato, ogavno

da, bukv. vucic sve zlo sto se ikada desilo srb i u buduce

• Cara™

loooool suverenisti jbt

ludi radule stamatovic i avax stojkovicka

imam za koga glasati YEA

• FalichniTOM

Ma to nema veze ni sa cim koferce je trebao da ide u zatvor ako ne posle petog oktobra a ono bar posle afere sa Misom Bananom, on je simbol svega najgoreg u srpskoj politici, svih anomalija srpske politicke scene, od preletanja do korupcije... elem
    https://dodaj.rs/image/LX39fz

• FalichniTOM

Rubrika "izbori 2022" a tamo jedino clanci o izjavama naprednjaka hahah u sta se pretvorio b92, tuzno
    https://www.b92.net/info/izbori2022/

• Mister_NO

Praslin je nažalost zadovoljan da bude satelit SNS-a, mislim da se plaši konfilkta sa naprednima i gleda da bude dobar, a ovi mu s druge strane u "miru" polako nagrizaju bazu, infrastrukturu, i svremenom dobijaju sve manji i manji deo kolača u vlasti.

• Thilmo

Ja bih voleo da ovo sa davanjem para postane praksa.

Ovi do 30god i penzosiće će uzeti po 300-400e. Sad opozicija nek nam uplati svima po 500e. I ko nam najviše para da, taj pobeđuje.

Svakog ko dođe na vlast boli kurac za glasače, uvali sebe i svoju porodicu u fotelje.

Ovako i mi da vidimo neku vajdu.

• Бохор

Pa da nam djeva vraćaju to do penzije haha

• FalichniTOM

Bar da se vracaju parama, nego ce kinezare traziti da im se vraca kroz raznorazne ustupke, radne logore koje predstavljaju kao fabrike, ucesce u svim velikim drzavnim projektima, preuzimanjem bankarskog trzista, i drugo... opasni manipulatori i porobljivaci

• dusan1001

Ja bih voleo da ovo sa davanjem para postane praksa.

Ovi do 30god i penzosiće će uzeti po 300-400e. Sad opozicija nek nam uplati svima po 500e. I ko nam najviše para da, taj pobeđuje.

Svakog ko dođe na vlast boli kurac za glasače, uvali sebe i svoju porodicu u fotelje.

Ovako i mi da vidimo neku vajdu.

Kako izgleda jedan prosečan srpski debil

• Cara™

Ahahah to nieto bez capsa dukkki

• dusan1001

Prehladjen sam pa ne mogu da se derem :(

• FalichniTOM

*koji glasa vucica

• dusan1001

Al jedno moram da pohvalim nazadnjake odličan su stres relif kad te zovu i dodju na vrata pa možeš nekog mirne duše da iznapušavaš i ispljuješ a da se kasnije ne osećaš loše

• Cara™

To je bas demode

Meni upali pitaju jel zivim tu. Reko jok. Pitaju gde se preselio reko e pa to stvarno ne znaaaaam.

Pre 5-6 god sam ih napusavao rekao jel vas nije blam idete tako se sramotite. Kazu ne imamo podrsku.

E sad dukki zamisl kad dodju kod random pink babe, bude tu i kolaca i zivotnih prica.

• FalichniTOM

Uhhh Dusane sta sam im ja radio pre neku godinu bio njihov stand u centru grada znaci ne pamtim da sam socniji recnik upotrebio nego tad

• FalichniTOM

Cara = pink baba

• dusan1001

A jebiga caro moraš da ih iznapušavaš kad te zovu na mobilni pitaš ih odakle broj oni kažu random smo generisali broj jeste ja sam veverica haha