- k
Mala noćna muzika
- A
Hh, nevera. Pratićete mojega.
- A
Bilo ih je, realno da ih je bilo kad imam dete. Nisam bezgrešno začela sigurno. :D Brišite ovu temu aman, cirkus
- A
Hh jesam. Po detetu ćeš da udaraš je li? Ajde pičko - izvoli.
- A
Nije mi drago što si još živ, elem.
- A
Sarkazam u dupe sebi ☺️ Druže, jedva čekam da se rokneš i da me tvoja familija tuži zbog toga.
- A
A obiđite ovu temu i lagodno.
- A
Ja sam sposobna. Za sve vrste emocija, one negativne naročito. Imaš sreće što nisam u Beogradu, ubila bi te za ovo za dete. Lično. Sad kad si se nalizao lekića iz sopstvene hipohondrijske mini apoteke i nakon loma odnunao sat, dva, sad ti se tako omamljenom jebe za sve. To je tvoja jedina prednost - gutanje pilula. Sasvim doktorski, nema šta.
- Šmesni narezak
OPET sam gaće naopako obukao...ma ja si uvek turam braon napred žuto pozadi
- A
Vidi, odustajem od ovog sajta, od svega odustajem. Samo da zadovoljim tvoju i potrebu svih da ste prejaki.
Definitivno tamo gde si ti NEMA ŽIVOTA.
Napuši mi se kurca.Oni koji ste me mrzeli nastavite to.
Oni koji ste bili indiferentni takođe nastavite.
Postoji jedna jedina osoba koja je odista nešto vrlo posebno u realnom životu, i dugujem ti, prepoznaćeš se. Neizmerno hvala. Jednom ću, dok sam živa, možda uspeti da se revanširam.Kraj.
- A
Ma seri do ujutru, pred zoru zovi hitnu da ti isperu želudac. Ajde, mrš u kurac.
- A
Moj otac je bio čovek kakvog ti nećeš iskusiti da živiš još sto života. Drago mi je, čast mi je što sam kći takvog čoveka. On je mrtav, ti si još živ - kakva šteta...
- k
Ratovi Vocarooa
- A
Ja sam nemoćna. Ali moja mržnja nije.
- A
Ti si najodvratnije stvorenje s kojim sam ikad imala čast. Odvratniji si od mog bivšeg muža. Ti bi me ubio, u to sam sigurna, s ovakvom dozom pomešanih psihoza. Najjače od svega je što bih ti se i tad smejala u lice. Volela bih ipak da mogu da te pljunem posred istog, da ti razvučem šlajmaru preko tog romskog nosa. Ali jebi ga, daleko je Bugarska.
- A
Da mi je tata živ znaš kad bi smeo ovo? Sam bi sebe upucao pre nego bi on stigo do Beograda. Ali nije jebi ga, pa zato možeš ne da me jašeš, možeš da mi dođeš na vrata i da nas pobiješ, i mene i dete, ne samo ti - svako! Je l' ti lepa ta činjenica, je l' te hrani to? Naravno da dâ. Aplauz. Kapa do poda. Lorazepam radi svoj deo posla odlično.
- A
Ne, ne želiš ti nikome dobro. Ti si užasno pokvaren, prevrtljiv i podmukao. Tvoj um ni u čemu nije kristalan, određen niti mrvu jasan. Imaš neku inteligenciju ali džaba kad je s ozbiljnim smetnjama. Da li su te tvoji sjebali u detinjstvu ne znam i ne zanima me ali si ozbiljan psihopata. Emocije nemaš, nemaš ih gram osim prema onome što se tiče tebe lično, ako su to uopšte emocije. Mrtav, prazan i jadan, a tako mlad.
Pretužno.