Kako se sprijateljiti sa nekim?
  • K

Ja nisam baš socijalno vešt, pa me zanima kako započeti komunikaciju i produbiti je sa nekim. Jednoj devojci koju znam onako iz viđenja sam napisao "Ej, ćao, da li si zainteresovana za druženje?" i popio instant blok. Ja sam hteo samo da se sprijateljim s njom jer nemam mnogo prijatelja...

• K

Pomozite mi ako želite. Malo sam se rastužio.

• K

Osećam se kao da sam socijalno ometen...

• K

Juče sam malo plako... a danas sam se malo povratio u kolosek i mislim da ipak ima nade za mene.

• Čika Bolja

sramota je da na ovoj drugosrbijanskoj normanskoj rupi od sajta ovakva POSTINA ostane izignorisana i to cak i ismejana od strane majmuncine nejebaca. od mene imas upis covece

• Cara™

nadji uljeza: drugonejebac lol

• Синиша Вуцо

Уместо што лепите етикете једни другима боље помозите пре него буде касно и упутите човека на прави колосек

• Che-Vu

Nek ode na pravi kolosek i prati postupke gospodje Karenjine.

• Mali Mujo

Osećam se kao da sam socijalno ometen.

Nisi prijatelju, ako biti incel koji dupljaci 24/7 na sajtu gde ga niko ne gotivi ne pokazuje visoku socijalnu (a i uopsteno) inteligenciju, ne znam sta pokazuje

• Синиша Вуцо

Рођени, има ли какве нове раје'?

• јп

Du
    Duvaj
    Duvaj mi

Du
    Duvaj
    Duvaj mi

Du
    Duvaj
    Duvaj mi
    Duvaj mi
    Duvaj mi kurac sam reko
    Duvaj mi kurac sam reko
    Duvaj mi kurac sam reko i nisam poreko

• t

The replayability in wacky flip is more than just a feature—it’s a call to conquer yourself. Every retry is a shot at glory, and shaving milliseconds off your time feels like winning gold. Click https://wackyflip.com/

• atomski mis

Oces li mozda crvenu pilulu i da upoznas realnost?Ili pak hoces plavu pilulu i da nastavis da zivis u udobnim lazima?