-Конкретан случај навео ме је да размислим о овоме:
Наиме, откако се колегиница с факса уселила у изнајмљен стан у згради у којој 99% насељеника чине југоносталгичарски реликти, помодарски шабани и покоја индиферентна особа, живот јој се претворио у пакао само зато што она не изгледа онако како би станари очекивали да треба да изгледа девојче (190 висока и не облачи се у складу пијачарско- кинеских трендова); и сад су, сходно томе, узели себи за право да је у 3 ноћу зову на телефон кад им се учини да негде чују музику у згради, да јој прете полицијом и да буду некултурни и неотесани према њој јер, забога, она својим постојањем ремети њихов херметични микрокосмос.
Постоји ли начин да се избори са таквима БЕЗ бежања од њих?
Nek kupi deset ari placa i kuću. Nek dovede nekog nagruvanog drugara da im se izmršti po zgradi. Jedan lik tako smarao mog drugara, drugaru pukne film, izađe mu sa oklagijom i kaže da će da ga nabiti u gepek, odvesti u šumu i seći mu prst po prst. Ovaj mu rekao, ti si poremećen čovek, i otad mu se nije obratio. Problem rešen.
- DP
Sa govnima, govnarski. Sledeći put kad joj neki prisere, neka im pljune u facu. Bukvalno.
- DP
KO ĆE NJOJ UZETI MATERICE AKO JE VISOKA 190 CM JA DA IMAM 190 CM SIJEKAO BIH GLAVE LJUDIMA... JEL TO ŽENA ILI HOGAR STRAŠNI BOKTE ČOVEČE.
- DP
NEKA IH POZOVE NA KOLAČE A U KOLAČIMA ARSENIK.

Kulturno - nikako. Nekulturno - svakako. Može da proba na razne načine tipa kaže im da to što su oni čuli nije bila muzika tj. još uvek se ne kvalifikuje kao ista, međutim onda sledi odgovor vrste A TIĆE ME UČIŠ ŠTA JE MUZIKA?! U MOJE VREME SI SMEO DA SPAVAŠ U PARKU PUN PARA I DA SE NEBOJIŠ DA ĆE TI IKO I DINARA UKRASTI! Tako da, svakako, nekurtula.
- A
Za svako uznemiravanje pozvat miliciju. Ima ko prima plate da resava vas slucaj.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.