Ovo nije nikakva provokacija ili nesto slicno,vec zdrav razum.Smatra se da Kosovu ima oko 2miliona albanaca,koji bi da je Kosovo i dalje nase imali pravo glasa,birali bi poslanike i imali znacajan broj poslanika u skupstini.Da nekim cudom nasa vlast opet "proradi" na u toj pokrajini,sta bi nasa drzava mogla da radi sa tim ljudima,kada uzmemo u obzir da ih ne mozemo pobiti,iseliti,niti pretvoriti u srbe,niti srbe ponovo naseliti na te prostore,posto oni koji su otisli nemaju ni najmanju zelju da se vrate?

Шта су Хрвати урадили са Србима? Не кажем да треба, нити ми се сада прича о томе, него ето... Ништа није немогуће, ништа није коначно.
ЕДИТ
Jebalo vas Kosovo više, ispemovali ste ceo forum. Muka mi je više od ove zemlje, Kosova, patlidžana i svega ostaloga.И то, лололол, нисмо ми сајт за овакве приче у оволикој количини.
- a
Ništa brate, šta raditi, kao i sve druge manjine u ostalim državama. Kao i Mađarima, i Slovacima i Rusinima. Idu ljudi u školu, PLAĆAJU POREZ kao i ja a ne kao do 1999.-nikad i nikome, sve kao i ja.
Muka mi je više od ove zemlje, Kosova, patlidžana i svega ostaloga.O! Šta se to čuje? Bože svemogući, upravo mi se upalio hipster- alarm. Sad će da dođe Paskaljević da snimi film o tome koliko si ti sjeban u ovoj jadnoj zemlji, igraće te Kičić ili Glogovac i svaka treća reč će biti 'u pičku materinu'.
- aMuka mi je više od ove zemlje, Kosova, patlidžana i svega ostaloga.
http://www.youtube.com/watch?v=HefKCbBn4Z0
Ne Kičić nego Prekul Sergej Trifunović da igra rolu. - С
ПОСТАВИО ПАЊККОВИЋА ЗА ПРЕЦЕДНИКА
- aМене занима, да ли би мењали Косово за Републику Српску? Баш ме занима шта мисле људи о тој идеји...
A šta ti misliš što su oni prvo rekli CELOVITA BOSNA I NEZAVISNO KOSOVO. Ono- Znamo šta kontate, Srbi, izbijte to sebi iz glave. Niko ti nikad neće dati Republiku Srpsku jer su Srbi u Bosni ostavljeni da kevću i paze na Bošnjake da slučajno ne zatalasaju previše u radikalni islam.
Ono- ja bih sutra, što da ne? A i bolje bi bilo muslimanima, spojili bi se sa Sandžakom o jednom trošku. No kako rekoh- od tog nema ništa jer je politika- cepkaj samo cepkaj.
Pa što ne priznaše npr. Krajinu kao državu kad su za prava građana i slobode? - M
УНЕО КАЉАВУ ПЕЋ У СТАН!!

Проћера бих их ка кад те проћера оно уље за чишћење, све назад у Албанију, и мрш тамо остани.
И проћера бих $еверњаке из Подгорице, пичка им материна мртва, нисам неки нациста, али су они стока, заузимају и исти су као ови Албанци са Косова, мрш бре у своју државу па се тамо коти и шири и чини што ти је воља
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.