Sta bi radili sa 2 miliona albanaca,kada bi Kosovo nekim cudom opet palo pod nasu vlast?
  • talentovano_glup

Ovo nije nikakva provokacija ili nesto slicno,vec zdrav razum.Smatra se da Kosovu ima oko 2miliona albanaca,koji bi da je Kosovo i dalje nase imali pravo glasa,birali bi poslanike i imali znacajan broj poslanika u skupstini.Da nekim cudom nasa vlast opet "proradi" na u toj pokrajini,sta bi nasa drzava mogla da radi sa tim ljudima,kada uzmemo u obzir da ih ne mozemo pobiti,iseliti,niti pretvoriti u srbe,niti srbe ponovo naseliti na te prostore,posto oni koji su otisli nemaju ni najmanju zelju da se vrate?

• Mjetalna lama

Покењао бих им се у душнике, свима по азбучном реду.

• Earthworm Jim

ЛОЖИЛИ ВАТРУ!

• Filozofinjo

Jebalo vas Kosovo više, ispemovali ste ceo forum. Muka mi je više od ove zemlje, Kosova, patlidžana i svega ostaloga.

• GESerb

Будући да их знам доста, отишао бих до Пећи па са ортаком тамо правио журку. Па да покушам да "приволим" неке.

• Роки Билбао™

Slično pitanje se postavljalo i u Hrvatskoj 41', samo što su u pitanju bili Srbi... Dokaz da možeš sve kada ti papa čuva leđa.

• enemyofthefreeworld

Шта су Хрвати урадили са Србима? Не кажем да треба, нити ми се сада прича о томе, него ето... Ништа није немогуће, ништа није коначно.

ЕДИТ

Jebalo vas Kosovo više, ispemovali ste ceo forum. Muka mi je više od ove zemlje, Kosova, patlidžana i svega ostaloga.

И то, лололол, нисмо ми сајт за овакве приче у оволикој количини.

• велики комбинатор

кој спем. бот те видео. доста више.

• industrial

U Majdanpek na kuluk, da ne vide svetlost dana do penzije.

• a

Ništa brate, šta raditi, kao i sve druge manjine u ostalim državama. Kao i Mađarima, i Slovacima i Rusinima. Idu ljudi u školu, PLAĆAJU POREZ kao i ja a ne kao do 1999.-nikad i nikome, sve kao i ja.

• бури

imaš ga pravo... veći problem je što ima samo jedna PEĆ...

• kizo

Ja bi da mi ovo zaključamo.

• Храбри Краљ Џофри

Muka mi je više od ove zemlje, Kosova, patlidžana i svega ostaloga.

O! Šta se to čuje? Bože svemogući, upravo mi se upalio hipster- alarm. Sad će da dođe Paskaljević da snimi film o tome koliko si ti sjeban u ovoj jadnoj zemlji, igraće te Kičić ili Glogovac i svaka treća reč će biti 'u pičku materinu'.

• Filozofinjo

O! Šta se to čuje? Bože svemogući, upravo mi se upalio hipster- alarm. Sad će da dođe Paskaljević da snimi film o tome koliko si ti sjeban u ovoj jadnoj zemlji, igraće te Kičić ili Glogovac i svaka treća reč će biti 'u pičku materinu'.

Isključi hipster-alarm jer ova zemlja je stvarno sranje.

• a

Muka mi je više od ove zemlje, Kosova, patlidžana i svega ostaloga.

http://www.youtube.com/watch?v=HefKCbBn4Z0
    Ne Kičić nego Prekul Sergej Trifunović da igra rolu.

• Храбри Краљ Џофри

Prekul Sergej Trifunović da igra rolu.

Aurora, on se sigurno krije iza ovog profila, čak i nadimak odgovara.

• Crno

Napravio bih "oluju".
    4 tačnije.

• Filozofinjo

Aurora, on se sigurno krije iza ovog profila, čak i nadimak odgovara.

Sti beše Džankijev dupli?

• enemyofthefreeworld

Мене занима, да ли би мењали Косово за Републику Српску? Баш ме занима шта мисле људи о тој идеји...

ЕДИТ Није да ја то пропагирам, само ме занима шта људи мисле, јер немам представу.

• С

ПОСТАВИО ПАЊККОВИЋА ЗА ПРЕЦЕДНИКА

• Букснетина™

Побио би говна. Оставио бих жене. Децу не, јер ће после онда да постану убице.

• Warner von Latinsche

УЗО БИХ МЕГАМАСС БРЕНЕР И ПАЛИО ИХ УЗ ОВО

http://www.youtube.com/watch?v=7AlEvy0fJto

• a

Мене занима, да ли би мењали Косово за Републику Српску? Баш ме занима шта мисле људи о тој идеји...

A šta ti misliš što su oni prvo rekli CELOVITA BOSNA I NEZAVISNO KOSOVO. Ono- Znamo šta kontate, Srbi, izbijte to sebi iz glave. Niko ti nikad neće dati Republiku Srpsku jer su Srbi u Bosni ostavljeni da kevću i paze na Bošnjake da slučajno ne zatalasaju previše u radikalni islam.
    Ono- ja bih sutra, što da ne? A i bolje bi bilo muslimanima, spojili bi se sa Sandžakom o jednom trošku. No kako rekoh- od tog nema ništa jer je politika- cepkaj samo cepkaj.
    Pa što ne priznaše npr. Krajinu kao državu kad su za prava građana i slobode?

• mylyca

ЈА БИХ СЕ МНОГО НАСЕКИРАЛА ОКО ЊИХ

• M

УНЕО КАЉАВУ ПЕЋ У СТАН!!

• Earthworm Jim

Мене занима, да ли би мењали Косово за Републику Српску?

Јбт сад, нису ти то кликери.

• СМарко

Проћера бих их ка кад те проћера оно уље за чишћење, све назад у Албанију, и мрш тамо остани.
    И проћера бих $еверњаке из Подгорице, пичка им материна мртва, нисам неки нациста, али су они стока, заузимају и исти су као ови Албанци са Косова, мрш бре у своју државу па се тамо коти и шири и чини што ти је воља

• nem0

mylyca
    ЈА БИХ СЕ МНОГО НАСЕКИРАЛА ОКО ЊИХ

ОУМАЈГАД И ЈА ИСТО! :ВРИШТИ:

• Марко 

Ajmo jos koju temu!

• Časni

Ejh. Mnogo smo mi veliki i mnogo smo važni, pa je kao takav vid razmene nemoguć. Ma jes.

• enemyofthefreeworld

Лололо, па знам да нисууу!! ...Мислио сам да се тапкамо!
    Ма знам да је немогуће, само ме занима, која је територија људима важнија и дража. Јбг, Косово има неку своју важност и тежину, али Српска као нема?

• Warner von Latinsche

Мене занима, да ли би мењали Косово за Републику Српску?

Што се тиче Српске Земље, ја бих радије мењао Халкидики за силом отету обалу Беринговог мора. Јебени Аљашчани!

• Šanzamm

Ja bi ih popakovao u tegle i izvozio kao džem od šipka.

• Časni

, нисам неки нациста

Ma jok.

Јбг, Косово има неку своју важност и тежину, али Српска као нема?

Ako misliš na težinu krivice, Srpska svakako ima težinu, ali ako već idemo na krivicu, ni kosovari nisu naskroz čisti.

• Џими

Сморили сте с Косовом за медаљу.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.