Predlog: Da se ne uvodi ništa novo
  • Negroidno Govedo

Jer normalno sve na ovom sajtu se vrati ko bumerang iz raznoraznih razloga, a najčešći su: glupost, sujeta, trka za virtualnom slavom i totalna net nepismenost kod pojedinih autora i nerad moderatora.

Bili su tagovi, bila je popularnost na postere, bile su slike, bili su video klipovi, bilo je prevara na omiljenim definicijama i slično.

Zato iskreno molim Kaizena da ne sluša nikoga ovde sa svakakvim predlozima nego da sad posluša mene šta kažem u naslovu.

Toliko!

Svi ste mi dosadili sa kuknjavom...

• Earthworm Jim

Bilo je i dobrih predloga.

• Negroidno Govedo

Znam...bilo je...i ja sam ih podržavao, i uvođeno je dosta novog ovde...al ne može ti ljude da naučiš nekim stvarima, gamby...al...
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/6324

• Lutak iskrivljenog L

a jel? a ti bi da tvoj predlog bude zadnji? e nes...:)

znaci ti mislis da to jebe nase koke a nije pevac

• Negroidno Govedo

jes...pa nose kockasta jaja :)

pa stvarno, sose, kaži mi bar jedan racionalan razlog zašto uspemo da svaku dobru ideju okrenemo naopačke...

i da oću da je moj zadnji :)

• Jericho

Ja se slazem sa vlajkovim predlogom, ali samo zato da bi moja ostala poslednja. Uzdravlje, zivi bili!

• mali prst

"kazi mi bar jedan racionalan razlog zašto uspemo da svaku dobru ideju okrenemo naopačke"

1. Zato sto se plusevi racunaju u godine radnog staza.

2. Zato sto, kad se skupi dovoljno pluseva, dobija se crno na belo da si faca na Vukajliji i zene skidaju gace kad im pokazes to.

3. Plusevima moze da se pokrije krov na kuci ako vetar oduva crepove i zato ih nikad ne mozes imati dovoljno.

• Negroidno Govedo

ma ljudi su čudna sorta...nema tu pomoz Bog...

• kaizen

razmisliću...

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.