Ja bi redom glasao za
1. Jedan lik iz SNS koji je u jednom studentskom parlamentu, a koji ima ubedljivo najbolje provale tipa: Da su radikali došli na vlast, ne bi bilo gužve u autobusima (njega sam prvog stavio, jer trenutno ne postoji nijedan političar za kog bi glasao, ovi sledeći su samo bleda zamena nekog kome bi ja dao svoj glas).
2. Vuk Drašković
3. Rasim Ljajić
4. Vladan Batić
5. Dragan Marković
ahahahahaha...jesi video defku o njemu...http://vukajlija.com/marijan-risticevic/11114
super izbor! mada i Nikola Šećeroski je lik
- BH
Ja sam mislio da ćete da pravite ozbiljnu listu :)

Vlajo, vidi ti ovo :D
http://www.youtube.com/watch?v=kTaka0MOX1U
e bleki, kad smo već odimali što bi se reklo i ovakav podforum, možemo da unesemo i maol humora u njega :)
ajde daj top 5 političara po bilo kom kriterijumu...npr najjebozovnije
Elena Božić-Talijan (gestapo radikalka)
Jelena Trivan (zbog pušikarskih usta)
Aleksandra Jerkov (slatka buca)
Nataša Mićić (jer je crvena ko Skali)
Svetlana Kitić (jer je MILF)Mrmun
To su sve političke veličine :)
necro
ahahahahahahahhaahhahahahahahahaha
seljačke su krvi!
ahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Doduše, kako stvari stoje, to nam je realnost. Razmišljam pre neki dan: jeb'o te, Milošević je imao neku alternativu, a ova bagra sad, nema ni to. Za koga da glasaš da bi bilo bolje? Za Tomu i Velju? Treba, bre, Šešelj da bude na vlasti, da nam jebe kevu do kraja, da nas više nema, i a u pičku materinu!
- BH
Ja ću da bidnem ozbiljan :)
2: Korać ( legendarni voditelj Putokaza )
3: Ješić ( onaj iz Inđije, moguće da je lopina, al bemliga, nekako mi je kul )
4: Marko Karadžić ( pljuje svoje iz Vlade, to je sasvim ok )
5: Dačić ( politička buba-švaba, preživeće sve promene vlasti i opet jahati. Naravno da ga ne volim, al ima politiku u malom prstu )1. "Srešćemo se Vi i ja..."
Mićićka je vrh pička, nema šta. Trivanka mi je ko Vučić.

super, blek...ovo pod jedan je Đinđa, a? :) super!
a o Ješiću i Dačiću vidim da imaš isto mišljenje ko ja o Palmi...jes da su ljige i lopine, al znaju politiku i bar ova dva gradonačelnika daju nešto i raji :)
Trivanka bre! Skoro je imala intervju u Novostima, ja mislim da nijedan pozitivan komentar ljudi o njoj nisu dali :)
- BH
Uuuuu, Ante je bio do jaja.

Добај је Целтов избор.
1. Тито (Можете да причате шта хоћете, али ови простори нису видели бољег политичара. Тај је бре, успео да буде главни у несврстанима, а да се не замери ни истоку ни западу. То се зове дипломатија. Плус му је цео свет дошао на сахрану. Значи да је био ЏЕК над џековима. Плус је био трситељ)
2. Хитлер (Нико за тако кратко време није успео тако много. То што га сви данас мрзе, резултат је тога што победници пишу историју и што је био окружен болесницима за време рата који су на лош начин спроводили његове идеје)
3. Стаљин (Скидам му капу јер је знао да демократија није за жгадију. Такав сада треба Србији)
4. Фидел Кастро (Џек)
5. Владимир Путин (Јер претходну четворицу једе без леба за доручак)

Glavni grad Jordana, Džimi, odličan izbor!
Ja Tita mrzim, Hitlera isto (al manje od Tita), ali se potpuno slažem sa tvojim opisima dotičnih...
a o Staljinu:
http://www.youtube.com/watch?v=6nHQw7A71IY
http://www.navidiku.rs/rssread/slike/slika273326.jpg
e jes ta djavole :)
ima neku jebozovnu facu, ne mog ti opisem sto :D

http://vukajlija.com/siptari/149935
Evo ti, Vlajko, pa nasluti kako je zavrsio.

1. Boris Tadić (slab vođa, ali je ubedljivo najlepši)
2. Vuk Drašković (dosta loš političar, ali zato puši za medalju)
3. Nenad Čanak (retko ko može da otpeva Sinatru)
4. Vojislav Koštunica (jeste nesposoban, ali ipak je on doktor)
5. Vjerica Radeta (manje-više što je matora, ofucana veštičara, ali zato ona... ma dobra je i ona)
Kada oni mogu da zajebavaju nas već dve decenije, zašto i mi ne bismo njih ovde sad...?
Politička scena u Srbiji je najobičnija sprdnja.
Postoji dva rešenja za izlaz Srbije iz krize: demokratija uz TOTALNU promenu svesti ovog naroda ili brutalna autokratija koja ima za cilj da zemlju vodi napred, bez da se narod buni i traži neka prava, jer je stoka.
Ovo prvo je nemoguće, a ovo drugo izumire.
Dobrodošli u zonu sumraka, u paralelni univerzum.
Želim samo da upozorim okorele radikale, demokrate, LDP-ovce, naprednjake...
Svako ko bude slepo iznosio stavove svojih favorita, od mene može da očekuje svršavanje po faci. I penetraciju u anus.
Svako ko bude govorio kako će nam biti bolje ukoliko "njegovi" dođu na vlast, biće nemilosrdno prcan.
Samo vas molim da se ne primate, jer nam NEĆE biti bolje. Sve dok na političku scenu ne istupi neko ko je ozbiljan. Neko ko neće sarađivati sa mafijom i tajkunima. Neko ko će raditi u interesu naroda, a ne svoje stranke. Neko ko će poštovati zakon, i ko ih neće krojiti u interesu tajkuna. Neko ko će objaviti rat kriminalu i oporezovati gazde. Neko ko će strogim zakonima iskoreniti korupciju. Neko ko će ceniti obrazovanje, išutirati nekvalitetan kadar i sprečiti odliv mozgova u inostranstvo. Neko ko će dati narodu pare...
Uživajte danas, jer će sutra biti još gore...