Je l' ima neka fora da se RSS-om sabskrajbujem na nekog autora?
  • amantino

ako nema 'oću da ubacite. al da bude fensi. kad neko napiše novu definiciju, da mi iskoči notifikejšn, da mi kontrolna tabla svetlucka, i da mi neki prijatan ženski glas kaže ko je šta napisao i da li je definicija do jaja ili nije (predlažem softver "Speakonia" tima CFS Technologies http://www.cfs-technologies.com/home/?id=1.4 ). Imate modul za Sigurni Viver na http://www.cfs-technologies.com/spk/modules?id=2. može i ko na IMDB za filmove, da se ubaci da softver prepoznaje moj ukus, pa da mi predloži šta bi mi se verovatno dopalo. ne mora softver, mogu i moderatori to da rade. neka ova opcija bude u donjem desnom uglu.

• Earthworm Jim

Da ne preteruješ malo? Mislim da nas je Kajzen BAŠ razmazio. Ovo nije neophodno. Štaviše, nekako je kič, bar po meni.

I zar predlog ne bi trebalo da ide u podforum sa predlozima?

• Facafacaa

Gamby nije za, predlog propao.

• Slavk0

Гамби, па ти си још гори :)

• Facafacaa

Rekao sam: "Gamby nije za" sto znaci - gubite se svi sa podforuma! ovo se zakljucava! :)

• Surovi

meni bi ovo bilo kul dima.

• Slavk0

Ок, ако ћемо већ тако...Ја бих да се направи нека ВИ (АИ) која би писала дефиниције место мене. Ал' да буду интелигентне.

• Facafacaa

Znas kome se trebas obratiti.

• Earthworm Jim

Okej je da izadje obaveštenje, ali sad jebiga - treba da te kul ženiski glas obaveštava o tome, softver da procenjuje tvoj ukus, da odredi kvalitet definicije... Preterivanje.

@Facafacaa: Zar ti već nisi otišao?

• Facafacaa

Zar ti nisam vec odgovorio moderatore?

• Earthworm Jim

Jesi, nisi, koga briga?

Na stranu što mi bilo kakva komunikacija sa tobom baš i nije neophodna, to je bilo retoričko pitanje.

I nastaviću da ga ponavljam kad god TI počneš nekome (najčešće meni) da jedeš govna. Čovek koji se rasplače zbog oduzetih poena sa postera pa demonstrativno ode sa sajta i zalupi vrata sa sobom.

Patetično.

• Slavk0

HaHaHaHaHaHa :)
    :umirem!!!!!!

• Surovi

ja bih voleo da mi sigurni viver čita definciju.

• Slavk0

Alo bre, poslušajte malo ovu pesmu, nasmijte se sa mnom. Koji vam je? Bezveze mi da se samo ja provodim :)

• Facafacaa

Fantasticno! Mora da sam bas privilegovan cim sam zasluzio da mi se obratis. (pateticno padam u nesvijest)

• amantino

nisam pitao jel može. kažem OĆU. i nek gambiju ostane stari interfejs. posle će se jede ko žut mesec što nije kul kao mi ostali.

aj' do ponedeljka nek bude

• Earthworm Jim

Fantasticno! Mora da sam bas privilegovan cim sam zasluzio da mi se obratis. (pateticno padam u nesvijest)

Taj rad. Hvala Bogu da i ti nešto smisleno napišeš.

• KBO!

e još bi bilo stvarno kul da ubace Moldavku da puši kitu članovima sajta,inače ideja je vrh :)

• Slavk0

Amantino, čemu tolika pauza između zadnje i predzadnje definicije? Zaista, nemaš nimalo obzira prema fanovima.

• Facafacaa

Hvala Bogu moderatore, hvala Bogu.

• L@ki

Podrzavam predlog za Moldavku , mada i ostale clanice iz bivseg SSSR-a su prihvatljive...

• Culle.haha

Ja oću 5000 jura.Komože?

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.