Može li ovo da se napravi?
  • .Vule

kaizene jel bi moglo da se uradi nesto kao OMILJENE DEFINICIJE gde bi definiciju koju procitamo iz opcije npr.stavi u omiljene postavili u jedan poseban deo sa omiljenim defkama...predlagano je ono sa omiljenim autorom,moze i to al ovo je mislim potrebno jer se koliko puta mucim da se setim neke dobre definicije koju sam davno procitao...iii???

• kaizen

da to je predlagano više puta, i obećao sam više puta, i činim to i sad => biće :)

• .Vule

eto toliko ...hvala

• selenijum

Обећање лудом радовање. :D :D :D

• M

A može li da se napravi da se stranica sama refrešuje kad upa'ne nešto novo, ne mogu vazda klikat' na refreš. Inače sam iz Crne Gore...

• ~Artemida~

A Kaizene da li bi mogla da se napravi opcija da na svakom profilu postoje ocene da ocenimo koliko nam se taj neko sviđa, zatim da možemo jedni drugima da komentarišemo avatre, zatim da možemo da pravimo albume svojih slika na svojim profilima (eksplicitne i obične), pa da onda naši frendovi mogu da ih komentarišu (jao shto si swatkaaaa, kjut :*** itd.). Isto tako smatram da bi bilo super da možemo da imamo frendove i spisak frendova pa da se takmičimo ko ih ima više... Šta misliš?

• .Vule

too0o0o0 arte...ocenjivanje licnosti(profila)
    ekctra...kaizene oglasi se:)

• kaizen

sve može, ali traži vreme ... a svašta nešto je prioretet pre toga, ali ok, primljeno k znanju ...

• ~Artemida~

Kaizene ja sam se šalila... Ali ako se vama sviđa :)

• .Vule

MENI SE IDEJA MNOGO SVIDJA POSEBNO OCENJIVANJE PROFILA... a sta je to prioritet pre ovoga kaizene,.da znamo cemu da se nadamo:))))

• kaizen

1. dovući više ljudi preko googla
    2. performanse
    3. urediti groblje
    4. izmena komentara
    5. citiranje na forumu/komentarima
    6. poboljšati pretragu
    7. teme sa drugim bojama
    8. bolje "na-slovo" stranice
    9. rupa na svirali => to vaše :P

• .Vule

ahahahha
    hvala

• Љижанин

@Свастика (Артемида) И мени се свиђа та идеја са ком. на аватар, профил итд. Али зар немислиш да би се тада овај сајт претворио у "Wukajlbook" ??? :))

• МаријанаП

Админе, да не заборавиш и датум на чету ако је могуће, и можда да се у профилу корисника убаци опција за рецимо "пошаљи ПВТ", много има тамо у подфоруму "Приватне поруке" имена корисника код "за" и биће их још више, мислим ако то може некако да се повеже.

Само нешто тражимо :)

• Surovi

ja tražim da se ništa ne menja jedno barem mesec - dva. da odmori malo čovek. ko zla deca ste bre, tek uveo novo ruho,kad ono svi njanjanja daj ovo daj ono :D

jeli kaizene, jel može to da se napravi? jedna dvomesečna (minimum) stagnacija :))

• МаријанаП

ња-ња-ња-ња :D

• Surovi

u pravu si, lepše je na ćirilici :)
    kaizene bre:

ња-ња-ња-ња :Д

• 2pan

A direktno slanje PVT-a preko profila, kao na forumima?

• kaizen

e da to + obaveštenje o tome da postoji ne pročitana privatna poruka, to je sigurno jedan od prioriteta.

• i_tako

dobro je ovo za omiljene definicije, samo mislim da treba ograniciti na max 10 def, da svako odabere stvarno 10 najboljih, a ne da stavlja po 500 def, onda gubi smisao
    i naravno, da ne mozes svoje def da stavljas u omiljene! :)

• mocca87

ja imam jedan mali predlog.... da li postoji mogućnost da se definicije koje se kucaju u srČu otvore u novom tab.u, a ne u onom u kome se kuca....

• kaizen

hmmm nisam siguran da to može ...

• neobavesten

Surovi ce dobiti rogove vise od kaizen-a koliko zakeramo. :-)
    Pa hajde da i ja nesto kazem. Moze li se na stranicu profila ubaciti i podatak koliko autor ima definicija na groblju? I njihov pregled?
    Razlozi - pa bilo bi wepo... :-)) Salim se. Mogao bi se lakse izvuci zakljucak o kvalitetu definicija doticnog, tj kad se sagleda odnos 'zivih' i 'mrtvih'... Moglo bi biti zanimljivo! Koliko neko puni groblje ili ne puni...

• Penzioner

Подржавам...

• Surovi

ja predlažem da autor u groblju moze da vidi samo svoje obrisane definicije. ljudi bre jebem mu miša, imate 30.000 izraza neobrisanih a vi bi samo da zavlačite glavu u onaj škart...

• M

Mogu li da se naprave dva četa na jednu stranicu? Jedan bi bio za četovanje, a drugi za slike, klipovi i te zajebancije. Ionako se mnogi žale što se ubačaju slike u toku nekakvih elaborata, mislim da bi ovo bilo dobro rešenje. Ruke gore ko je za!

• МаријанаП

'Оће ли бити проглашавања дефиниције месеца и дефиниције године? :)

• kaizen

hmmm možda :)

• 2pan

surovi, meni je nekad groblje najjace

• Kurd

...Nekrofilu!

• mali prst

Sta kvalifikuje neku definiciju da bude definicija dana?

• Љижанин

да у току дана када је написана покупи највише гласова :)

• .Vule

KAD CE PRETRAGA PO GROBLJU???

• .Vule

kasljuc kasljuc

• Kurd

Pa imaš Vule pretragu,po popularnosti i po vremenu definisanja.
    Ipak je to groblje,te dve su valjda dovoljno...

• mali prst

Moze li ovo da se napravi:
    Da se zabrani definisanje novim clanovima dok ne skupe 100 poena?
    Sta mislite?

• Џими

Sad bih ti napisao nešto, ali 'ajde neću.
    Dobra fora, btw. Da mogu, dao bih ti plus sad.

• mali prst

Pa,ti si mi dao inspiraciju ali je ta tema zakljucana a ovo sam negde morao da kazem :))

• .Vule

kurde mislio sam pretraga,SEARCH,UKUCAS NAZIV I ONO IZADJE,AL NEMA VEZE SLUZI I OVO

• kaizen

zaključavam. jedna tema (sa jasnim naslovom) za jedan predlog.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.