kaizene jel bi moglo da se uradi nesto kao OMILJENE DEFINICIJE gde bi definiciju koju procitamo iz opcije npr.stavi u omiljene postavili u jedan poseban deo sa omiljenim defkama...predlagano je ono sa omiljenim autorom,moze i to al ovo je mislim potrebno jer se koliko puta mucim da se setim neke dobre definicije koju sam davno procitao...iii???
- M
A može li da se napravi da se stranica sama refrešuje kad upa'ne nešto novo, ne mogu vazda klikat' na refreš. Inače sam iz Crne Gore...

A Kaizene da li bi mogla da se napravi opcija da na svakom profilu postoje ocene da ocenimo koliko nam se taj neko sviđa, zatim da možemo jedni drugima da komentarišemo avatre, zatim da možemo da pravimo albume svojih slika na svojim profilima (eksplicitne i obične), pa da onda naši frendovi mogu da ih komentarišu (jao shto si swatkaaaa, kjut :*** itd.). Isto tako smatram da bi bilo super da možemo da imamo frendove i spisak frendova pa da se takmičimo ko ih ima više... Šta misliš?

Surovi ce dobiti rogove vise od kaizen-a koliko zakeramo. :-)
Pa hajde da i ja nesto kazem. Moze li se na stranicu profila ubaciti i podatak koliko autor ima definicija na groblju? I njihov pregled?
Razlozi - pa bilo bi wepo... :-)) Salim se. Mogao bi se lakse izvuci zakljucak o kvalitetu definicija doticnog, tj kad se sagleda odnos 'zivih' i 'mrtvih'... Moglo bi biti zanimljivo! Koliko neko puni groblje ili ne puni...- M
Mogu li da se naprave dva četa na jednu stranicu? Jedan bi bio za četovanje, a drugi za slike, klipovi i te zajebancije. Ionako se mnogi žale što se ubačaju slike u toku nekakvih elaborata, mislim da bi ovo bilo dobro rešenje. Ruke gore ko je za!
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.