Izrael vs Arapi
  • d

Jel su jevreji u pravu što im 10 dana lome kičmu? Nisam fašista (skinjara) niti antisemita, ne mrzim nikoga. Samo hoću da znam da li je u redu da se progoni nevin narod.

• dl

A ko bi tu trebao biti nevin?

• neobavesten

db brate...resavas probleme s kojima nemas nista! Moj i/ili tvoj moral ovde (u koji ne sumnjam) nece pomoci nikome! Istina je da Jevreji upravljaju sa mnogo toga, na vrhu su u SAD i zato se Izrael odrzava. Nijedan rat nije u redu, nikakav progon, to stoji. Ali manimo se toga, aj da pricamo o Whitesnake-u na chatu. I pivu. O tome mozemo uvek! :-)

• d

ok Neo : ) slazem se sa tobom
    jebes politiku

• Kurd

A jeste li čuli da proganjaju Whitesnake i pivo u pojasu Gaze? :-)))

• d

Cudi me od Jevreja,bilo kakvo nasilje,prema bilo kome.
    Gospodari rata ,dosta je vise skalajte.

• janushka89

Ma to je sve sranje. Ovde Arapi imaju narandzasti teudat-zehut (licnu kartu),naspram Izraelaca-Jevreja koji imaju zeleni. Misliiim,odmah sam rekla: malo me podseca na ono sto su njima radili u II sv. ratu. I ovde vlada mrznja prema Arapima, deca se vaspitaju tako, Mada sta ces,oni se i dalje zaljubljuju i to sve..Cak cini mi se postoje i specijalizovane agencije koje "preobracuju" devojke koje "odu" za Arape! Cirkus,ja vam kazem! Mada,mislim da bi svi u sustini voleli mir :)

• rockangel

Cime se vi bavite!

• Триша

Kakvi nekropostovi, ma ionako sve to da zaumu Hindusi...

• Che-Vu

Khm, s obzirom da Janushka zivi u Izraelu, mislim da zna o cemu prica!

• M

I to u Tel Aviv! Ili tu neđe.

• rockangel

Cime se vi bavite!
    Ljudi tamo ginu,a vi ovde razglabate ko je u pravu,sta je sranje,a sta ne!
    Sve je sranje!

• M

Rokejnđel, skini se gola, možda onda neko primijeti tvoje vapaje za svezemaljskim mirom.

• rockangel

Skini se ti go,dok ja skupljam hrabrost!:D

• M

Rokejnđel, i ja sam za mir, isto ka' i ti, a ne za to da ljudi crkavaju od smijeha.

• ban

mnogo babice, kilavo dete. pustite ljude na miru. možda se izmire.

• Mastrixt

"rockangel
    21.07.2009.

Cime se vi bavite!
    Ljudi tamo ginu,a vi ovde razglabate ko je u pravu,sta je sranje,a sta ne!
    Sve je sranje!"

"Meśa
    02.08.2009.

Rokejnđel, skini se gola, možda onda neko primijeti tvoje vapaje za svezemaljskim mirom."

Hahahaha

• .,.

Sve sto bih mogao reci na ovu temu,rekli su vec kraljevi iz S.O.D.

http://www.youtube.com/watch?v=pqVIRXiaMrA

• Mirjana The Great

Jevreji su zli. Tačka.

• Триша

Јевреји су само много фанатични - ал' су и довољно паметни па још нису разнели ону џамију која се налази на рушевинама оног њиховог храма.

Мада није ни чудо да су толико џанризави, кроз пола историје су их освајали и поубијали...

• Mirjana The Great

Jedina stvar koja je stvarno za rispekt kod Ješa jeste to da su svoju izgubljenu državu povratili nakon 2000 godina. Svaka čast na održanju.

Inače ih mrzim -.-

• necro

Cekajte ljudi, pa Jevreji su okruzeni sa 200 miliona Arapa u onoj pustinji, i itekako moraju da se brane.
    Inace posto su nam Jevreji naneli vise zla od onih palestinskih cigana, stavljam se na palestinsku stranu.

• Mirjana The Great

Takođe, na palestinskoj sam strani.

Pa eeej, Jevreji u Izraelu dobijaju najbolje naoružanje od Amerikanaca, a Palestinci, s druge strane, dobijaju šupalj nos do očiju...

• necro

Ma dobijaju i Palestinci od arapskih zemalja, ali se Izrael u toj oblasti ponasa kao stariji im brat SAD u ostatku sveta, kako su samo razrusili onu drzavu Liban, navodno ratuju protiv terorista.

• Ч

увијек против ћифута...

• јп

Prvo da se zna da nisam jedan od onih "obrijanih" maloumnih nacionalista koji naivno sebe porede i nazivaju fašistima, iako o tome ništa ne znaju.
    Što se teme tiče, na strani sam Arapa, odnosno Palestinaca. Jevreji, iako su na svojoj tzv "obećanoj zemlji" mnogo se kurče, a za to imaju podršku sa svih obala Atlantika. Glume Kosovare maltene.
    Kao što reče Triša, fanatični su. I kao što je Mirjana izjavila, podmukli su. Zato.

• KanameTosen

Ja sam svoje rekao sto komentarima sto definicijama. Sramota....i sto je najgore nista se nece desiti. Ostace na tome i to je to. I onda ce Izrael ponovo da uradi nesto tako,i ponovo ce svi cutati. Dok ne budu kontrolisali Bliski Istok nece se smiriti. Ali sta sad,odgovaraju Amerima vise nego muslimani. A Masad je veca teroristicka grupa od Al Kaide. Nemam nista protiv Jevreja,ali imam protiv Izraela.

• Зека

Ја искрено немам ништа против Јевреја, и одувек сам мрзео те антисемисте што у сваком ђаволу виде јеврејски лоби.

Али, тачно је да је њихов лоби један од најјачих у свету, ОК...Паметни људи снашли се.

Имали су некад на некој територији своју државу и немају државу ја мислим брда векова. И сад пре неких 60 година, дали брда пара да би добили подршку у свету да нападну Палестину да би основали своју државу, а то све са причом о наплати холокауста или шта већ...

И добро, и то није ОК, ал ајде...али ово што сада раде, па то је срамота, било која друга нација кад би урадила ма само 2% онога што они раде, била би сатанизована у свету као најгора нација.
    То мене највише нервира, што им цео свет ћути зато што имају пара и зато што је један бркица, решио да их побије. И још држе монопол антисемитизма кад себе...само ако помислиш нешто лоше о њима :"Ааааааааа!!! Фашисто!!!"...сиктер море...

• Patriarch Warnawa

@Zeka - Apsolutno se slažem sa tvojim postom. Ok, ne baš apsolutno. Smatram da Palestina treba da bude nezavisna, ali da njom vlada Fatah i da u saradnji sa Izraelom uništava gamad iz Hamasa. I da ta nezavisna Palestina ravnopravno tretira sve svoje građane i građanke, da maksimalno poštuje ljudska i manjinska prava, da se pridržava međunarodnih konvencija, da sarađuje sa Izraelom i živi u mirnoj koegzistenciji sa istim. Btw, "Operacija Liveno olovo" je za svaku osudu, dok je ovo sa "humanitarnim konvojem" koji odbija da podlegne inspekciji već diskutabilno. Pomenuo bih da niko u Svetu nije reagovao na rušenje južnokorejskog broda marta ove godine kada je poginulo 5 puta više ljudi nego ujutro 31. maja u Gazi. Valjda zato što su se navikli da je Severna Koreja "takva" i da se tamo "takve stvari dešavaju."

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.