- d
Jel su jevreji u pravu što im 10 dana lome kičmu? Nisam fašista (skinjara) niti antisemita, ne mrzim nikoga. Samo hoću da znam da li je u redu da se progoni nevin narod.
- dl
A ko bi tu trebao biti nevin?

db brate...resavas probleme s kojima nemas nista! Moj i/ili tvoj moral ovde (u koji ne sumnjam) nece pomoci nikome! Istina je da Jevreji upravljaju sa mnogo toga, na vrhu su u SAD i zato se Izrael odrzava. Nijedan rat nije u redu, nikakav progon, to stoji. Ali manimo se toga, aj da pricamo o Whitesnake-u na chatu. I pivu. O tome mozemo uvek! :-)
- d
ok Neo : ) slazem se sa tobom
jebes politiku - d
Cudi me od Jevreja,bilo kakvo nasilje,prema bilo kome.
Gospodari rata ,dosta je vise skalajte. 
Ma to je sve sranje. Ovde Arapi imaju narandzasti teudat-zehut (licnu kartu),naspram Izraelaca-Jevreja koji imaju zeleni. Misliiim,odmah sam rekla: malo me podseca na ono sto su njima radili u II sv. ratu. I ovde vlada mrznja prema Arapima, deca se vaspitaju tako, Mada sta ces,oni se i dalje zaljubljuju i to sve..Cak cini mi se postoje i specijalizovane agencije koje "preobracuju" devojke koje "odu" za Arape! Cirkus,ja vam kazem! Mada,mislim da bi svi u sustini voleli mir :)
- M
I to u Tel Aviv! Ili tu neđe.
- M
Rokejnđel, skini se gola, možda onda neko primijeti tvoje vapaje za svezemaljskim mirom.
- M
Rokejnđel, i ja sam za mir, isto ka' i ti, a ne za to da ljudi crkavaju od smijeha.
- Ч
увијек против ћифута...
- јп
Prvo da se zna da nisam jedan od onih "obrijanih" maloumnih nacionalista koji naivno sebe porede i nazivaju fašistima, iako o tome ništa ne znaju.
Što se teme tiče, na strani sam Arapa, odnosno Palestinaca. Jevreji, iako su na svojoj tzv "obećanoj zemlji" mnogo se kurče, a za to imaju podršku sa svih obala Atlantika. Glume Kosovare maltene.
Kao što reče Triša, fanatični su. I kao što je Mirjana izjavila, podmukli su. Zato. 
Ja sam svoje rekao sto komentarima sto definicijama. Sramota....i sto je najgore nista se nece desiti. Ostace na tome i to je to. I onda ce Izrael ponovo da uradi nesto tako,i ponovo ce svi cutati. Dok ne budu kontrolisali Bliski Istok nece se smiriti. Ali sta sad,odgovaraju Amerima vise nego muslimani. A Masad je veca teroristicka grupa od Al Kaide. Nemam nista protiv Jevreja,ali imam protiv Izraela.

Ја искрено немам ништа против Јевреја, и одувек сам мрзео те антисемисте што у сваком ђаволу виде јеврејски лоби.
Али, тачно је да је њихов лоби један од најјачих у свету, ОК...Паметни људи снашли се.
Имали су некад на некој територији своју државу и немају државу ја мислим брда векова. И сад пре неких 60 година, дали брда пара да би добили подршку у свету да нападну Палестину да би основали своју државу, а то све са причом о наплати холокауста или шта већ...
И добро, и то није ОК, ал ајде...али ово што сада раде, па то је срамота, било која друга нација кад би урадила ма само 2% онога што они раде, била би сатанизована у свету као најгора нација.
То мене највише нервира, што им цео свет ћути зато што имају пара и зато што је један бркица, решио да их побије. И још држе монопол антисемитизма кад себе...само ако помислиш нешто лоше о њима :"Ааааааааа!!! Фашисто!!!"...сиктер море...
@Zeka - Apsolutno se slažem sa tvojim postom. Ok, ne baš apsolutno. Smatram da Palestina treba da bude nezavisna, ali da njom vlada Fatah i da u saradnji sa Izraelom uništava gamad iz Hamasa. I da ta nezavisna Palestina ravnopravno tretira sve svoje građane i građanke, da maksimalno poštuje ljudska i manjinska prava, da se pridržava međunarodnih konvencija, da sarađuje sa Izraelom i živi u mirnoj koegzistenciji sa istim. Btw, "Operacija Liveno olovo" je za svaku osudu, dok je ovo sa "humanitarnim konvojem" koji odbija da podlegne inspekciji već diskutabilno. Pomenuo bih da niko u Svetu nije reagovao na rušenje južnokorejskog broda marta ove godine kada je poginulo 5 puta više ljudi nego ujutro 31. maja u Gazi. Valjda zato što su se navikli da je Severna Koreja "takva" i da se tamo "takve stvari dešavaju."
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.