Vukajlija: Društveni parazit ili samo stereotip
  • [

Pošto se Vukajlija hrani našim mudrostima i kada jednom nešto napišete, to postaje njeno vlasništvo, da li to znači da je Vukajlija društveni parazit?

• kizo

Ma neka simbioza je u pitanju jebem li je.

• l

hm, po toj logici - da. ali sigurna sam da ako neko pozeli da npr. objavi knjigu sa svojim defkama, kaizen nece imati nista protiv. sta vise, to bi moglo biti na obostranu korist...

• [

Pre će biti da Kaizen napiše knjigu u fazonu copy/paste defki sa Vukajlije. Taman za sledeći sajam knjiga. Pu! Sad mu dadoh ideju! ;)

• Earthworm Jim

Je l' bi se računalo kao uvreda da ti napišem da si seronja?

• Valdemar

Nije parazit, to je kolektivni organizam, čija se volja sastoji od kolektivnih volja članova, a manifestacija te volje je matica sakrivena negde duboko u njemu. E, kad se na desetom nivou probiješ do te matice, najbolje je da ti laseri budu full power, a sekundarno oružje da ti budu neke nuklearke, i to maksimalan broj, koliko god brod može da ti nosi. I da dođeš sa jedno šest-sedam života, jer inače može si najebo.

• celt

Nije parazit, to je kolektivni organizam

ja bi reko ne kolektivni organizam, vec jedan kolektivni orgazam gde se ne zna ko koga jebe i u sta jebe.
    svi smo nasi, slobodno uzjasi!

• Ivan92

Vukajlija, pravi demokratski sajt. xD

• Vučica21

Isti je kao i FB. Ulogujes se radi zabave, navučeš se, pišeš gluposti koje ti drugi lajkuju, upoznaješ druge likove, primaš se na psovke, uvrede i prozivke, nerviraš se kada ti obrišu nešto što ne valja, spavaš samo tri sata... Srećom po mene ja sam postao voajer kada sam primetio da postajem zavisnik i tek poneki put se umešam u takmičenje kada mi nešto padne napamet. Imam život za razliku od nolajfera, radim a žena uživa.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.