"Друштвени паразит или само стереотип? ": Вукајлијашки паразит или само стереотип?
  • Стеван

Да ли су нам потребне теме са оваквим насловом?

• Lullaby

TO Stivi! :)))
    Još jedna!

• Др Јанковић

Апсолутно!
    Тема без оваквог наслова је к'о жена без сиса,к'о село без цркве,к'о Лада Нива без ајншприца!

• Lullaby

Teme sa drugačijim naslovom se ni ne čitaju.

• Др Јанковић

Тако је!
    :сврш:

• Стеван

А и ја глупости питам... :)

• leksi

постало је паразит. дакле, паразит

• Culle.haha

To se ljudi primaju jer zvuči ona sofisticirano i onda na tim temama mudruju do besvesti.

• Ivan92

Citiraću Džerihov post sa jedne moje teme.

Ja mislim da bi trebalo da se napravi podforum "društveni parazit, ili samo stereotip".

Inače, smorilo je, tako da je parazit.

• Gianfranco Zola

Која је била прва друштвени паразит или само стереотип тема?

• rnrt-rain

Mislim da nije parazit ukoliko se pravilno uoptrebi.

• Dvajt

Nije parazit.

@Zola: Ona za Cigane.

• Јова

Ovako. U početku su mi se sviđali takvi naslovi, onda su me kasnije smorili, a sad mi se opet sviđaju jer sam skonto da otkako su se ti naslovi pojavili, teme su puno zanimljivije, a diskusije mnogo žučnije, što je jako pozitivna stvar. Takođe takav naslov daje jednu dozu ozbiljnosti i onda se ljudi više napale na temu.

Tako da zasada podržavam takve teme, dok god ne smore i Boga i narod, neka ih.

• Earthworm Jim

Hahaha. A da dobijem aplauz i zaslužene ovacije?

• СМарко

Parazit, ja sam ubijeđen u to!

• leksi

паразитчина, она најгора

• [

Znači ono, NAJGORA! :D

• En_Dotter

Јовичић

Ovako. U početku su mi se sviđali takvi naslovi, onda su me kasnije smorili, a sad mi se opet sviđaju jer sam skonto da otkako su se ti naslovi pojavili, teme su puno zanimljivije, a diskusije mnogo žučnije, što je jako pozitivna stvar. Takođe takav naslov daje jednu dozu ozbiljnosti i onda se ljudi više napale na temu.

Tako da zasada podržavam takve teme, dok god ne smore i Boga i narod, neka ih.

Аферим!
    Тема која нема то у наслову ми делује врло неозбиљно и незанимљиво. Чак и подругљиво постујем на тим темама и свака озбиљност тамо ми је смешна. Не знам зашто, али кад видим тај део у наслову одма се примим ко млад мајмун. Што је најгоре уопште се не зајебавам и озбиљно сам ово написао.

• M

Šuga, ti juriš mene!

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.