Пошто видим да се овде банови додељују, и њихова трајања одређују без неких правила, већ како који модератор ''процени'', мислим да би било много боље да се уведе неки ред/правила.
Мој предлог је да свака врста прекршаја носи одређени број казнених поена, и да у тренутку када аутор скупи одређени број, аутоматски добије трајни бан. Типа:
Вређање другог аутора - 5 казнених поена
Спам - 3 кп
Хејт - х кп
и шта све још има, и када аутор накупи рецимо 10 кп, следи му трајни бан са Вукајлије. Наравно, ако неко има дупли налог, то би био одмах трајни бан.КП би били видљиви на профилу аутора, и он би увек могао да зна на чему је.
И рецимо, може да се увде правило да ако је аутор био миран, типа 3-4 месеца, да му се бришу казнени поени.P.S. Приликом додељивања казнених поена, аутор добија бан на онолико дана, колико је казнених поена добио.
- a
Vozačka dozvola, a? Dobro je samo ništa od tog, kao i svaki drugi predlog ovde.
Ajd nek neko otvori temu Da li se ikad ijedan predlog prihvatio? Mislim da bi bilo zanimljivo. - P
Gamby, podržavam te. Predlog je debilan. Uđeš u profil i niti znaš čoveka, odmah gledaš "vređanje, vređanje"... To je stvarno bezveze, a i nije prema svima isto tako.
Inače, dotični gospodin je sa drugog foruma i nije mi rekao nimalo prijatne stvari i jedna od retkih persona koja mi se popela na... Glavu... Pa je još došao i ovde da prosipa pamet. Crnjane, koliko li bi ti onda dobio za ono što si mi pisao onomad!?
- K
protiv
- P
Ma dolazi sa drugog foruma gde je isti takav sistem, pa mu je malo jedan takav forum...
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.