Kutak za zaljubljene i one koji to ne bi voleli da budu
  • P

Ima li ovde zaljubljenih ili ste do te mere zatucani kad su emocije u pitanju? :) Da li ste zaljubljeni i da li volite nekog? Ko vas privlači? Muško, žensko, Mogša? :) Šta bi bilo ključno kod vas za zaljubljivanje? Da li je zaljubljivanje najobičnija glupost i zaslepljivanje koje skontaš tek kada počneš da patiš?

Nego, ima li nekog Vukajlijaša koji je zaljubljen u neku Vukajlijašicu? Ili obrnuto? Nekih izvaljivanja ljubavi? Muvanja?

• Earthworm Jim

Ja volim Mogšu!

• kizo

Svi su zaljubljeni u Mogšu, to je suvišno pitanje.

• l

ijao moja tema! :D

mnogo volim da sam zaljubljena, može se reći da sam zaljubljena u zaljubljivanje. kada sam zaljubljena onda sam najsrećnija, sve mi ide od ruke (hm, ovo može biti dvosmisleno, neka) poletna sam, imam energije za sve, kad sam bila mlađa bolje sam učila, a sada bolje radim kad sam zaljubljena. volim to osećanje. kao da letiš na krilima ljubavi (bljaaaak i meni se povraća od patetike...). čak i kad sam bila nesrećno zaljubljena, bila sam srećna, jer sam uvek kontala bolje i tako nego nikako, a ako će ti ljubavni problemi biti jedini koje imaš u životu - onda si srećan čovek.
    sada sam super srećno zaljubljena (skoro do granice ziljavosti, a preko granice ludila, u bivšeg vukajlijaša), i zbog toga sam super srećna. i volela bih da svi na ovom svetu budu zaljubljeni. all we need is love! :D

• .,.

И ја волим Могшу више него рођену девојку. А што се тиче Вукајлијашица, и даље стојим на добро познатој цифри од 13 000, нешто апстинирам у последње време.

• Tulumbac

Nije brate glupos, zaljubljivanje je do jaja. Ono, zaljubiš se i do jaja. Do jaja.

• .,.

Кизо, то смо Гамби и ја измислили, плагијатору!

• Tulumbac

Plagibatoru!

• .,.

Ламинатору, што би рек'о Жика Обретковић.

• kizo

Pa nisam ja kriv što je Mogšin stil tako hot!

EDIT: Eto vam sad, obriso sam. I patim.

• Predražinjo

:gleda sa strane kako još jedna tema na samom startu lagano odlazi u kurac:

• En_Dotter

ЈА ЈЕБЕМ!!! А не бих волео да се заљубим више никад.

• Burzum

I ja jebem isto, zaljubljivanje je za ckepi.

• kizo

Šta fali dotere? Uz jebanje malo zaljubljenosti.

• En_Dotter

Фали, јер је заљубљеност највећа недаћа која човека може снаћи. Помити свест, избаци рацио, потре логику... Који ће курац то било коме здравом углаву?

• kizo

Jbg, meni do jaja.

• l

ja sam zaljubljena!!!!!

(e jebiga, ne zvuči tako dobro kao "ja jebem!" :S)

• mylyca

И ја сам заљубљена, лемајо :) Најјачи осећај. Цркните незаљубљени.

• l

to lutko!!!! :))))) aj se jebemo! (joj bože što sam prsla...:S)

• .,.

Јебени емоси.

• mylyca

Лемајо, ми заљубљени се не јебемо бре :) Ми свршавамо и на сам помен почетног слова његовог имена ♥

• Slavk0

Ја не бих волео бити заљубљен у Милцу.

• En_Dotter

А
    Б
    В
    Г
    Д
    Ђ
    Е
    Ж
    З
    И
    Ј
    К
    Л
    Љ
    М
    Н
    Њ
    О
    П
    Р
    С
    Т
    У
    Ф
    Х
    Ц
    Ч
    Џ
    Ш

• Slavk0

Девојчице, иди јеби нешто.

• En_Dotter

Е, дете моје у греху зачето... Тек се испилила, а живот гледа кроз очи идеала... Нек ти је помен! СЛАВА ТИ!

• l

maloletna, a što vam bre ne daju da se volite?! (ti ko kasandra, sunce ti poljubim, eto vidite da te serije nisu nebuloza!) :)

• En_Dotter

О, Ромео, зашто си Ромео?

Авај, јадни Јориче... Јебати или арчити... ПИТАЊЕ ЈЕ САД!

• En_Dotter

А сад збиља. Да ли је ок омаловажавати малолетничку љубав? Мени је та љубав (заправо заљубљеност) тако смешна да је просто злобно и рећи. Пошто је тема о заљубљености поделите ваше виђење са мојим злотворским.

• Стеван

Лемаја, можда се одговор на питање крије у њеном надимку. :)

Никад се нећу ослободити трипа да се иза њеног налога крије инспектор одељења за наватавање педофила.

• mylyca

Па колико има година?

• l

auf sunce ti poljubim kalajsano... a sve to zato što vrlo dobro znaju šta su oni radili u tvojim godinama.... al ne sekiraj se, uskoro ćeš i ti biti punoletna (tri godine prođe dok kažeš seks, pardon, keks) i onda ćeš moći da se viđaš s kim te volja (mada, podozrevam da će dotad ovaj prohujati s vihorom...) :)

• Slavk0

И мени су једном бранили да се волим са једном цуром. Најозбиљније.

• l

pa kakve veze ima, i ja sam u njenim godinama imala dečka (doduše i on je bio maloletan u to vreme) i moji mi ništa nisu branili, sve bilo ok...

• mylyca

Моја деца ће моћи да се јебу кад хоће, осим ако не буду цигани.
    Славко, како и зашто?

• Slavk0

Мрзела ме њена кева. А и ја сам био пунољетан, а она није, ако то ишта значи.

• l

Моја деца ће моћи да се јебу кад хоће,

dabome, i moja, samo da koriste kondome!

da slavko, pričaj nam! :namešta se udobno i otvara kasicu čipsa: (joj bre ko zna koliko zanimljivih ljubavnih priča ima na ovom sajtu!)

• Doppia_Leonessa

Lepo je biti zaljubljen .. :)

• Slavk0

Па ето...бранила нам кучка да се виђамо. Једном седмично бисмо се успевали видети. Можете ли замислити како је то када ти тако дају љубав на кашичицу? Страшно. И тако се то вукло, и вукло...невина љубав, само држање за руке...и тако то све до једног дана када ме ова друга кучка шутнула.
    Но добро, сада јебем и супер ми је.

• l

joj bre... :( a koliko si ti tad imao godina?

• Slavk0

Умм...18.

• l

pa dobro, znači nisi bio mnogo stariji od nje, a koliko je ona imala godina?

maloletna, a ti sa ovim tvojim, jeste izlazili ili je bila skroz platonska veza, sasečena u korenu?

• Slavk0

Па, кад сам је стартовао, имала је...скоро 15 :)

• l

aha.. a jesu tvoji roditelji znali za tu vezu? i kako je njena keva to prekinula? jednostavno joj zabranila da se viđa sa tobom, ili je lično sa tobom razgovarala?

edit: ovo gore je za slavka

• l

maloletna, pa šta ti bi da se u baš njega zagledaš!? što nisi lepo uzela da se zaljubiš u nekog druga iz odeljenja? :)

• Slavk0

Ма шта знам, атмосфера постала нездрава и пукло. Кева је можда нешто индиректно урадила, немам појма. Углавном, добих корпу.
    Ал' почео сам јебавати после тога. Зато кажем, олвејс лук он д брајт сајд оф лајф, фију-фију-фију-фију :)

• l

dabome, a klinka se klinkom izbija! ;)

maloletna, isto važi i za nas žene - klinac se klincem izbija! ;))))))

• Slavk0

Наравно да ће почети са јебавањем. Тј. ако је паметан.

• Slavk0

Паузу?
    Паузу?!?
    Не можеш једноставно направити...паузу!
    Јебе се кад се пружи прилика, не кад ти се дигне курац.