- P
Ima li ovde zaljubljenih ili ste do te mere zatucani kad su emocije u pitanju? :) Da li ste zaljubljeni i da li volite nekog? Ko vas privlači? Muško, žensko, Mogša? :) Šta bi bilo ključno kod vas za zaljubljivanje? Da li je zaljubljivanje najobičnija glupost i zaslepljivanje koje skontaš tek kada počneš da patiš?
Nego, ima li nekog Vukajlijaša koji je zaljubljen u neku Vukajlijašicu? Ili obrnuto? Nekih izvaljivanja ljubavi? Muvanja?
- l
ijao moja tema! :D
mnogo volim da sam zaljubljena, može se reći da sam zaljubljena u zaljubljivanje. kada sam zaljubljena onda sam najsrećnija, sve mi ide od ruke (hm, ovo može biti dvosmisleno, neka) poletna sam, imam energije za sve, kad sam bila mlađa bolje sam učila, a sada bolje radim kad sam zaljubljena. volim to osećanje. kao da letiš na krilima ljubavi (bljaaaak i meni se povraća od patetike...). čak i kad sam bila nesrećno zaljubljena, bila sam srećna, jer sam uvek kontala bolje i tako nego nikako, a ako će ti ljubavni problemi biti jedini koje imaš u životu - onda si srećan čovek.
sada sam super srećno zaljubljena (skoro do granice ziljavosti, a preko granice ludila, u bivšeg vukajlijaša), i zbog toga sam super srećna. i volela bih da svi na ovom svetu budu zaljubljeni. all we need is love! :D - l
ja sam zaljubljena!!!!!
(e jebiga, ne zvuči tako dobro kao "ja jebem!" :S)
- l
to lutko!!!! :))))) aj se jebemo! (joj bože što sam prsla...:S)
- l
maloletna, a što vam bre ne daju da se volite?! (ti ko kasandra, sunce ti poljubim, eto vidite da te serije nisu nebuloza!) :)
- l
auf sunce ti poljubim kalajsano... a sve to zato što vrlo dobro znaju šta su oni radili u tvojim godinama.... al ne sekiraj se, uskoro ćeš i ti biti punoletna (tri godine prođe dok kažeš seks, pardon, keks) i onda ćeš moći da se viđaš s kim te volja (mada, podozrevam da će dotad ovaj prohujati s vihorom...) :)
- l
pa kakve veze ima, i ja sam u njenim godinama imala dečka (doduše i on je bio maloletan u to vreme) i moji mi ništa nisu branili, sve bilo ok...
- lМоја деца ће моћи да се јебу кад хоће,
dabome, i moja, samo da koriste kondome!
da slavko, pričaj nam! :namešta se udobno i otvara kasicu čipsa: (joj bre ko zna koliko zanimljivih ljubavnih priča ima na ovom sajtu!)

Па ето...бранила нам кучка да се виђамо. Једном седмично бисмо се успевали видети. Можете ли замислити како је то када ти тако дају љубав на кашичицу? Страшно. И тако се то вукло, и вукло...невина љубав, само држање за руке...и тако то све до једног дана када ме ова друга кучка шутнула.
Но добро, сада јебем и супер ми је.- l
joj bre... :( a koliko si ti tad imao godina?
- l
pa dobro, znači nisi bio mnogo stariji od nje, a koliko je ona imala godina?
maloletna, a ti sa ovim tvojim, jeste izlazili ili je bila skroz platonska veza, sasečena u korenu?
- l
aha.. a jesu tvoji roditelji znali za tu vezu? i kako je njena keva to prekinula? jednostavno joj zabranila da se viđa sa tobom, ili je lično sa tobom razgovarala?
edit: ovo gore je za slavka
- l
maloletna, pa šta ti bi da se u baš njega zagledaš!? što nisi lepo uzela da se zaljubiš u nekog druga iz odeljenja? :)
- l
dabome, a klinka se klinkom izbija! ;)
maloletna, isto važi i za nas žene - klinac se klincem izbija! ;))))))