Zombi Apokalipsa : Upomoc pojedose mi mozak
  • paracinacusvedske

Sta vi mislite o ovome? A? Sta bi ste radili, gde bi ste isli, cime se naoruzali, kako branili i sa kime bi ste putovali u slucaju zombi apokalipse?
    Pa ae, pisite, sta cekate? Zombiji se nece upucati sami...

• paracinacusvedske

Dobro pitanje. Onaj vestacki?
    Usput : Sta vam je ljudi, nikad niste igrali L4D 1 ili 2 ili gledali "Zoru Mrtvih"? Samo zajebancija i jos jedna sansa za lupanje gluposti...

• Predražinjo

Jebeš ga, paraćinac, ja nisam... izvinjavam se na spamu :)

• kizo

Ubijao bih čačkalicama natopljenim djevičanskim maslinovim uljem.

• Hipnos

Ја нисам. Хтедох, пошто се снимао у мом граду, али пропустих пројекцију.

• M

Mislim da nije loša ideja. Kad bih skontao prvo bih našao motornu testeru i sataru za krave... I sekiru... To za početak. Prvo bih ubijao komšije i ostatak ulice, i uz masovni masakr tražio nekoga normalnog. Kad bih našao, otišli bi u najbolju kuću i pakovao/li jelo i to sve. Onda bi našli kamiJon ili nešto veliko, što može d'ubije zombije u letu. Onda bih pljačkao tražeći razne stvari i masakrirao. Uglavnom, naoružavao bih se raznim stvarima i samo ubijao. Na razne krvave i brutalne načine. Na kraju bih stajao na vrhu nekog solitera negde sa psihotičnim grčem na faci i bombom za masovno uništenje u centru grada. Svi bi bili mrtvi.

• paracinacusvedske

Ok, prvo je prvo. Napakujem hranu kol'ko mogu, i bez' iz grada. Za pocetak jedno sekirce. Nalazim kola, proveravam da nema zombija u njima, prevezujem zice, idem do kuce jedne moje lude drugarice. Ona ima plan. Njena sestra je doktor, brat #1 joj ima vojni trening, brat # 2 joj je zaludjenik koji ume da pravi eksplozive. Ja sam srbenda koja ume da pravi... velika sranja. A oni u kuci taman drze jurisnu pusku, 4-5 pistolja i dve pumparice mislim. Tako bismo skupljali zalihe, (posebno kondome i pilule)i spasavali prezivele (posebno sisate svedjanke), dok neko ne nadje lek, ili zombiji d'umru sami od sebe. A ako to ne upali, plan B je poslednjim helikopterom za evakuaciju posaljem sve prezivele, i sve do kojih mi je stalo na sigurno, a onda sam, naoruzan kao Rambo, probio bih se kroz masu zombija, otis'o do centra najblizeg velikog grada i detonirao nuklearku sa sve ponositim "ZA SRBIJU!!!" na usnama dig'o sebe i sve oko mene u pm.

• Hipnos

Је л' гледао неко филм?

• Џими

Велику грешку праве ови што кажу да би тукли зомбије.

ШТА ГОД ПРЕДУЗИМАЛИ У СЛУЧАЈУ НАПАДА ЗОМБИЈА, БЕЖИТЕ ДАЉЕ ОД ЊИХ!

Нико ко их је тукао се није усрећио! А нисте јебена Мила Јововић.
    (е, њу није лоше имати уза се у случају напада)

Дакле, спакујете од хране и средстава за хигијену све што је потребно, лекове такође и правац у неку северну земљу или најбоље у Сибир, где је температура стално у минусу. АКо можете да се превезете, наравно и ако вас не поједу успут. Наравно, треба се наоружати, за случај да вас нападне неки зомби успут, али треба избегавати конфликт.

Зомбији су хладнокрвни, немају повишену телесну температуру, те ће их велика хладноћа замрзнути. У хладним условима су беспомоћни.

• Сантјаго Коровјов

hahhahah, ne bih se bunio da ima milu.... A što se tiče zombija jes da nisu vampiri al sve mislim da i oni beže od belog luka....

• Сантјаго Коровјов

domaća ljuta, glogov kolac i beli luk.... Ako i malo drže do sebe neće se kurčiti

• Zoro

L4D JEBE KEVU !
    NAJACA IGRICA ZA MULTIPLEJER

• LesTaT

Kako da se tepamo sa zombijima kad je dovoljna ogrebotina da nas zaraze?

• En_Dotter

Хммм.. Како убити нешто што није живо...
    1. Постави замку
    2. Улови
    3. Оживи
    4. Убиј
    5. Врати се на корак 1

Просто.

• Џими

Kako da se tepamo sa zombijima kad je dovoljna ogrebotina da nas zaraze?

Тај рад. Зато кажем што даље од њих.
    Ако већ мораш, онда користи сачмару. Мада је снајпер најидеалнији. Дистанца је кева свих тактика.

• En_Dotter

Мада је снајпер најидеалнији. Дистанца је кева свих тактика.

НЕ НЕ И НЕ! Сун Цу је објаснио:

Be extremely subtle, even to the point of formlessness. Be extremely mysterious, even to the point of soundlessness. Thereby you can be the director of the opponent's fate.
    Sun Tzu

• Сантјаго Коровјов

Džimi a zar nije bolje roknuti neku bombu, mislim uštedeli bi dosta municije

• LesTaT

Tog Sun Tzua bi prvog pojeli.

• kizo

I ja kažem.

• Џими

Реме, тако је, али мало је теже доћи до бомби, него до пушака. :)
    Мада, опет...

Без леба.

• En_Dotter

Зомбији не једу Кинезе...

• Џими

Море, нужда закон мења.

• Slavk0

Е...а шта би било када би зомби ујео вампира? Или овај њега?

• Сантјаго Коровјов

ih bre džimi pa kako onda malo malo pa naslov u novinama - bacio bombu u komšijino dvorište, komšiji crkla krava.... Pa onda - doneo bombu u čkolu.... Svaka druga kuća u unutrašnjosti ima svoju opremu u slučaju rata :)

• urrad

U desnu ruku sačmarica, a levu bih odsek'o i namontirao motornu testeru u maniru Eša Vilijemsa.

• Џими

Е...а шта би било када би зомби ујео вампира? Или овај њега?

Зомби не би ујео вампира, јер зомбије привлачи мирис и топлота живих људи. Вампири немају мирис и хладни су.

ih bre džimi pa kako onda malo malo pa naslov u novinama - bacio bombu u komšijino dvorište, komšiji crkla krava.... Pa onda - doneo bombu u čkolu.... Svaka druga kuća u unutrašnjosti ima svoju opremu u slučaju rata :)

Е, па, јебем ли га одакле људима толико наоружање. Мој ћале имао само Заставу 7.65 mm.

• Hugocavez

Е, па, јебем ли га одакле људима толико наоружање

Сти луд? Па чували људи. А тек у Републици Српској....Кашикара 5 марака.

• Penzioner

Omiljeni moji filmovi. Trenutno na Foks Krajmu ne propurštam seriju!!!

• Џими

Коју серију?

• Penzioner

The Walking Dead
    ide ponedeljkom od 22 i 20 do 23 i15. Skini je sa neta. 4 serije već bile. Ove godine snimano. Odlična je!

• Џими

Знам! Имам поскидано, гледао сам, добра ствар. Нисам знао да пуштају на Фоксу!
    Јеси видео трагедију... Муж тражи жену и дете, жена нема друга посла него се трси с другим у шуми. Мајка, еј!

• Penzioner

Ha...Video sam.Gde si i kako poskidao epizodu 5 i 6? Nema ih na piratima...Tek kad Foks emituje, onda se pojavi!

• Џими

Имам само прве 4.
    Па, нису нигде емитоване још пета и шеста, зато их ни нема, пошто су сви пирати тв-рип.

• Penzioner

Sad sam skontao tvoj post. Mislio sam da ih imaš..... Jedva čekam 5 i 6. Sviđa mi se serijal. Još mi se svideo i "Pritajeno zlo" PRVI DEO, ostali su onako...Bez veze...

• kizo

Јеси видео трагедију... Муж тражи жену и дете, жена нема друга посла него се трси с другим у шуми. Мајка, еј!

Ma kurva jebo joj pas mater. Serija je do jaja, a inače ne volim te zombi priče.

• paracinacusvedske

Jes' serija je do jaja, mnogo duboka. Radjena po jednom od najboljih stripova koje sam ikada citao. Lik koji pise strip saradjuje na scenariju za seriju. Zato je i toliko dobra.

• Represija

Bez borbe ljudi,popricajte sa zombijama mirno resite stvari...

• StoneSour

Dzimi izgleda da nisi gledao 30 days of night, tamo zombiji tamane u nekoj varosi na Aljasci. :)

• Џими

Јесам, гледао сам. :))
    Вараш се, то су управо вампири. ;)
    Има и други део.

• StoneSour

E jes', vaNpiri...neka spodoba jeste. :)
    Kaki je drugi, nisam gledao?

• Џими

Нисам ни ја. Тачније, јесам почетак. После сам се успавао.
    Није до филма, филм је кул, тако ми бар жена рекла. Само сам био нешто уморан.

• StoneSour

Ocrnise ga na imdb-u opasno, ali prica ne deluje da je losa...osveta i ti fazoni, osveta je kul. :)

• Џими

Ајде, бре, ко још гледа шта каже имдб? :) По њима је Титаник најбољи филм свих времена.

• StoneSour

Eh, eh, nemoj tako, Bekstvo iz Sosenka je na prvom mestu. :)

• n

jel znate da se tek sad snima ostatak serije walking dead