- l
dobro videcete sta ce da kazu kriticari kad se zavrsi serija.i dal ce tako da bude na ceni posle nekog vremena.samo polako
- јп
Taj visok imdb skor što vidite tamo će da gadja jedan Bojan
- Š
hahahahahh
- TBPliduuu
Da, i smrti nekih ljudi su preoblikovali. Tačnije, tom smrću su poginuli neki drugi ljudi a vezuje se za nekog lika iz serije sto mi je okej s obzirom da ne utice na tok dogadjaja i ne mjenja izvornu verziju previše. Sviđa mi se što je Martin u knjizi ostavio prostora za tumačenja tj poziva se na različite izvore pa onda ovima sto rade adaptacije ostavlja prostora ta manevar a da opet to ostane originalnoМа е, онај мејстер и она дворска луда и мислим да има још ко ту, а за смрти да, ОК су баш урадили са обоје деце Веларион нпр, и смрт Лене и фол смрт Ленора....
- јп
Ima leak ako nekog zanima, i to kvalitetan
- јп
Desete epizode
- P
Ma procitao knjigu druze ne moze me iznenadit dešavanje iz 150 epizode
- Š
Debeli reko otprilike 4 sezone, a ova deseta epizoda što je procurela sad je poslednja u ovoj sezoni.
- јп
Može lagano des sezona da se dotera do Blekfajera i ćao djaci
- Š
Tebra kolika je ova Vagar koje pičke materine, koja je poenta ratovati protiv nekog ko ima tolku grdosiju na svojoj strani, sve će gi podavi.
- P
Ee samo prati, isplanirao je to Martin, mamicu mu genijalnu
- Š
tako je batke, ako se opet ne desi neka koronka il putin ne baci nuklearke valjda će ga i dočekamo
- DP
Henri Kavil navodno dobija ulogu u Kući Zmaja, nakon napustanja Vičera... nemam ideju koga bi igrao, možda neki kameo Egona Osvajača u flesbek epizodi
- Š
Renira > Alisent