Izgled kontinenata nakon topljenja svih santi leda
  • pokies

Može li neko da nađe tu mapu, kako bi svet tada izgledao kad bi se led skroz otopio? Znam da su naučnici izračunali koliko bi se nivo mora podigao. Voleo bih da je proanaliziram.

Bio bi dobar marketinški trik da neko napravi takva globus lampa...

• pokies

nađoh kako bi svet izgledao kad bi se more podiglo 100m

http://vrstudio.buffalo.edu/~depape/warming/100meter.html

• GM

najebasmo. svetlo je potopljeno?

• Lab

HA! Srbija je na suvom! Može da ga duvaju ovi iz Majamija! Još se vidi da će da se potopi Vojvodina i da se poveže sa Crnim morem. Ako neće Srbija moru, onda će konačno more Srbiji!

• prvi srpski vampir

uzgajaćemo ajkule mesto suncokreta

• prvi srpski vampir

Fruška gora je ostala kao ostrvo,to mi je najbitnije

• pokies

ja idem dve nedelje u vojvodinu, a ti brate gde ćeš na more?

• Lab

Можда сам луд, али ја нешто једва чекам ово...

• M

U jebote, ako se podigne more, ode nam Čevu. Ali što jes' jes', smiješno je. Zamislite ga kako pliva put Australije, i na po' puta se onesvijesti, i izbače ga talasi na obale Australije, i neko od prisutnih mu reče "Jao, viđi kakav si, ka' da te poplava izbačila". Jadni Čevu. :)

• Lab

Što njega? Gde je on?

• Триша

Interesantno, možda u Zemunu otvore veliku plažu i naprave novi turistički raj...

• M

Lab, Čevu ti je iz zemlje u kojoj je sve bijelo, kao pokriveno snijegom, punoj domorodaca i domobrana, a zemlja se zove Novi Zeland.

• Lab

Au jes bre, ja zaboravio skroz.
    A pogle Australijance, kukala ima majka. Ništa im ne osta od 'noliko zemlje, ima da budu površine Japana. Kolko će ovo da pojebe klimu. Ima neko informacije od''čoveka'' kad će ovo da se desi?

• Wh!te

Čamci, a ne jugići,zastave i fordovi.

• Марко 

Курац ће ово да довати до мог брда.

• M

Srbija se saginjati neće.

• Давид

тамад димамо море да нас брани од ових мађарштија и германа, ШИШ БАГРО

• Eclipse

Курац ће ово да довати до мог брда.

ahhahahaha

• L@ki

Е сад, вода то поплави и све, каква би клима била код нас? Море ко у Греции или море ко у Ирској?

• ninka_92

Vjerovatno bi pakao svuda bio. Jebote, postaće Evropa arhipelag.

• Johnny Kurajber

Odlićno, iz zgrade skočim u more....PLAVI!!!!!!

• Марко 

Пазте, гледо сам на телевизор 'номад да ако би се лед отопио не би било ни морских струја јер би сва вода била исте температуре. Е, како се вода не би кретала, у њој би се неки метан, бутан, јебем ли га који је курац био сам лош из хемије, нагомилавао и испаравао би у атмосферу. Тога има у неким мочварама где вода стотинама година стоји и то говно се ствара. Од тога би се сви погушили и само би неке алге преживеле. Тако да, не надајте се да ћете преживети и да се попењете на вр' Старе Планине.

• Nash Bridges

Misliš, neće biti kretanja pa će sva ta silna voda postati stajaća, organizmi u njoj će pocrkati a pošto pri svakom raspadu organske materije se javljaju gasovi onda će biti puna atmosfera gasova i toga?

Pa nećemo ni to doživeti. Mi ćemo već tada biti raspadnuti

• Марко 

То. Нећемо ми доживети, али ће наши потомци. Ко их јебе.

• StefanBičBožiji

Jebače, vodonik sulfid je u pitanju. Stvaraju ga neke zajebane alge. Tako je doslo i do proslog ili onog tamo ledenog doba- sve pocrkalo, stvorijo se oblak gasa, zvezda nije mogla da greje nase sljivike i livade i zamrzli smo se. Gledo i ja sličnu emisiju :)

• Skočimiš

Gle ove moje napaćene zemlje, Bosne i Hercegovine, ni voda nas neće, jebo nas ćaćin ćaća kolko smo prokleti....

• SmaReme

Албанија скроз потопљена колико видим. Љољ. Елем, значи, не купујем стан на Новом Београду, није исплативо. Има се подаве једном. А и одувек је тамо било влаге, често се вата буђ по зидовима, лоло.

• Вокаси

Ако погледате ону слику Европе види се мало севрније од делиблатске пешчаре једна тачкица. Е то је ОРЛОВАТ!

• dusan1001

Meni blizu fruška gora bole me dupe
    Živeću na ostrvu a na ostrvu se igra najbolji fudbal OPAAA

• Марко 

Jebače, vodonik sulfid je u pitanju. Stvaraju ga neke zajebane alge. Tako je doslo i do proslog ili onog tamo ledenog doba- sve pocrkalo, stvorijo se oblak gasa, zvezda nije mogla da greje nase sljivike i livade i zamrzli smo se. Gledo i ja sličnu emisiju :)

Е, тај водоник сулфид. Давно сам ја имао хемију, па се позаборављало. :Д

• Вокаси

Ма до леденог доба долази када се на одређеном месту нађе географски Пол, Не верујем у приче о смањењу сунчеве енергије... Једноставно ту је пол и готово. Сада је ледено доба на антарктику и крај!

• Марко 

Неће Сунчева енергија у том случају да се смањи, само зраци неће моћи да допру до површине Земље због тог густог облака гаса. Ем ће да буде мрак, ем ће температура да оде у курац.

• ninka_92

Odlična atmosfera za nas astmatičare.

• StefanBičBožiji

Stevo dete levo hehehehe

• Puzzle-Fox

Ma šta i da ne potopi kod vas? Ameri bi odma poslali mirovnu misiju na preostalo tlo. Đe će njihov narod iz Njujorka da stane kad se potopi ej?

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.