Alkohol i droga
  • S

koliko ste se najvise otkinuli za jedno vece? ja 1 litar rakije 3 dupla vinjaka 3 litra piva 0.5 vina 3 dzointa 2 extazija za jedno vece i zavrsio na ispiranju

• Tulumbac

Ja jedno veče popio čašu vode, pustio OK bend i isto završio na ispiranju.

• shitbrix

HAHAHAHAHHAHAHAH.

• P

Ahahahahah! Silver Bullet legenda! Znam ga sa drugog foruma, on stalno otvara ovako lude teme. :DD

• seljak veseljak

silverbullet nisam znao da zivis u/na aljask/ci

• Earthworm Jim

koliko ste se najvise otkinuli za jedno vece? ja 1 litar rakije 3 dupla vinjaka 3 litra piva 0.5 vina 3 dzointa 2 extazija za jedno vece i zavrsio na ispiranju

Ko neka sisica. Ja jednom tako drmnuo 3 litra rakije, litar viskija, gajbu piva, pola litre tekile, 4 džointa, kartončić esida, dva eksera i pet trodona i umro.

• Фејзбукманијак

Ko neka sisica. Ja jednom tako drmnuo 3 litra rakije, litar viskija, gajbu piva, pola litre tekile, 4 džointa, kartončić esida, dva eksera i pet trodona i umro.

ЛАЖЕШ!

• Скелетор

Ko neka sisica. Ja jednom tako drmnuo 3 litra rakije, litar viskija, gajbu piva, pola litre tekile, 4 džointa, kartončić esida, dva eksera i pet trodona i umro

Na kvadrat

• Tulumbac

Kako laže Gambi, pa da je stvarno umro, ne bi mogo da piše ovde. Ne verujte lažovima!

• Mr. Moon

Alkohol i droga - ljubavi života moga...
    Ja drmn'o jednu dedinu što stoji tri'es' godina i preparir'o se.

• sedplas

ne sjecam se

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.