Separatizam u Vojvodini - stvarnost ili obmana
  • kamikaza2

Da li još neko primećuje povećani revolt prema Beogradu ili je to radikalska paranoja ušla i u mene...
    Jedino što je sigurno je da i jedna i druga tvrdnja piju vodu, jer i za jednu i drugu postoje dobri argumenti...

• rnrt-rain

Paranoja rodjace, svi su revoltirani prema Beogradu(dok se ne odrzi neki jebozovni koncert).

• Јова

Ja se lično nadam da dok su Srbi u Vojvodini većina, nema ništa od odcijepljenja.

Međutim, pošto su i od tih Srba mnogi autonomaši, e onda je već malo zajebana situacija.

Po meni cijela Srbija treba da se žestoko decentralizuje i da SVI regioni imaju veliku autonomiju, (a ne samo Vojvodina), i da stepen te autonomije za sve regione bude isti.

Tako bi se podstakao regionalni razvoj, ali bi se jasno stavilo do znanja da se separatizam neće tolerisati i da nijedan region nije povlašten.

• Cara™

Glupost, nema nikakvog separatizma. Uvek postoji šansa za otcepljenjem al to ne zavisi od naroda već dogovora pičaka koji vode ovu državu.

NAROD NE JEBE, KEŠ JEBE

• rnrt-rain

Jes' vala, decentralizacija je potrebna, tako se drzava nece raspasti vec sacuvati.

• Cara™

POLITIKU NE KREIRAJU LJUDI VEĆ PIČKE IZ VLASTI; PIČKE IZ VLASTI NE PRIČAJU O TOME NEGO OBANJUJU NAROD GOVNIMA I TAKO TO... POSLE SE SVA KRIVICA PREBACUJE NA NAROD KOJI JE TOLIKO GLUP I OBMANJEN DA PRIHVATA SVE ŠTO MU SE NAMETNE

• Јова

A kako zajebati pičke?

I zašto su pičke u Švedskoj i Švici malo bolje prema narodu, nego pičke u nekim drugim zemljama?

• Cara™

ZATO ŠTO PIČKE U ŠVICI Imaju više obraza... otkud znam, to ti je kao i kod riba, imaš bolju pički i imaš lošiju pičku. Problem je što je nama zapala gora, ali i afrikanci mogu isto tako da razmisljaju.... do kraja će biti da naša pička i nije toliko loša!

• Cara™

Јовичић

A kako zajebati pičke?

BIti veća PIČKA, e a kako se to bude kada bi znao ne bi traćio vreme sa vama na ovom forumu

• Џими

Ја сам чуо да се Србија економски не исплати Војводини, тако да у том погледу немају неки императив да се не отцепе. Као што се Београд у суштини не исплати Србији.

• Јова

zapala gora,

A da nije možda problem u našim donžuanskim sposobnostima, tj. nismo u stanju smuvati dovoljno dobru pičku?

• Мatriks

ja ne znam o cemu vi pricate, Srbi su 80% stanovnistva u Vojvodini, ziv sam dokaz :P

• Cara™

Џими

Ја сам чуо да се Србија економски не исплати Војводини, тако да у том погледу немају неки императив да се не отцепе. Као што се Београд у суштини не исплати Србији.

Ni kevi ni ćaletu se ne isplati da drži decu na gajbi pa ih ipak drži. Nije sve u novcu, bar ne bi trebalo da bude

• menijesamodosadno

Слобода за Војводину!!! Доле Београд!!!

• Cara™

A da nije možda problem u našim donžuanskim sposobnostima, tj. nismo u stanju smuvati dovoljno dobru pičku?

Vrlo dobro druže jovičići. Vlast je onakva kakvu zaslužujemo. To sam negde čuo, ali i smatram da nem se dešava sve po zasluzi... Sad što neko štrči a puši zbog većine, jbg, bolje je i to nego se stopiti.

• Hugocavez

Реално гледано има назнака сепаратизма и међу народом. Сад, београђане нико не готиви, и то је чињеница, али колико посто војвођана гласа за Чанка?

• Фејзбукманијак

пун ми курац тих сепаратистичких прича!

• mylyca

Ja sam autonomaš i Čanak je moj duhovni vođa!

• Фејзбукманијак

милице не прди лолололол

• Hugocavez

Добро ти си за формирање будисавског кантона, ми причамо о Војводини.

• Cara™

Tako da generalno gledano od odcepljenja ne bi trebalo ništa da bude... bar ove godine. Obzirom da je opšte poznato da su beograđani i ovi iz srmčice krivi za prošlu rodnu godinu jer su pišali i srali u našim oranicama mislim da i ne bi bilo toliko loshe da se odcijepimo.

JA TANJIRAČIM

• Cara™

Jeste, srem je ionako svinjarski a vinski jebeš kada imamo Čelarevo i APatin. Banat je pičkin dim.

BAČKA RULEZ

• С

СРЕМ, БАНАТ И БАЧКА, ТРИ СРЦА ЈУНАЧКА!

http://www.youtube.com/watch?v=eZU7B3jeqyg

• mylyca

Ja sam ozbiljno za separaciju. Šta kurac, i treba da se raspadnemo kad se bahatimo. Nisam baš za Čanka, tukao mi je profesoricu sociologije, čovek je psiho, ali ako pričamo o nekom ekonomskom interesu, treba da se otcepimo, jer nam je lakše uterati nego objasniti.
    Ovako, manjine u Vojvodini, kojih ima grdilo, imaju veća prava od svih, povlađuje im se da se ne bi bunili, a resursi piče dole. Niđe veze sa srbija srbima, ne moš dete u zabavište upisati, jer se prvo upisuju mađarska deca da se mađari ne bi bunili. Više ti se u srbiji isplati da budeš tretiran kao manjina.

• Cara™

Akkor nem szar, akkor várj már évek óta, és mi néz kivered fasz. E NEM élt JEBAT Bánság

Tehát aki Cacak be ezt a Tabán Lolo

• Cara™

Tehát aki Cacak be ezt a Tabán Lolo

• Hugocavez

Ja sam ozbiljno za separaciju. Šta kurac, i treba da se raspadnemo kad se bahatimo. Nisam baš za Čanka, tukao mi je profesoricu sociologije, čovek je psiho, ali ako pričamo o nekom ekonomskom interesu, treba da se otcepimo, jer nam je lakše uterati nego objasniti.
    Ovako, manjine u Vojvodini, kojih ima grdilo, imaju veća prava od svih, povlađuje im se da se ne bi bunili, a resursi piče dole. Niđe veze sa srbija srbima, ne moš dete u zabavište upisati, jer se prvo upisuju mađarska deca da se mađari ne bi bunili. Više ti se u srbiji isplati da budeš tretiran kao manjina.

Ајде објасни ми, како је у економском интересу војводине да се отцепи? Та ствар са мањинама, нема везе са отцепљењем, него са подршком мађара влади, и тако даље.. Уосталом, када би се отцепили, шта би онда било са мађарима, нестали би? Мислим не видим поенту приче за мађаре?

• С

Царо, тени хоги пробал ирни магиарул. Нем еренек семит. Ха акт зеретне чак терјезтени аз елкепцелест, а наци ешмек, лололо...

• Cara™

Iszkolabo szeretlek SZamhainy. hotz kilisyz magyszog PICKAROSZ in ANUSZ LOLOLOLO

• mylyca

Pa, kontam kad bismo se otcepili, mađari bi uzeli stvar u svoje ruke :D
    A i ono, dosta su se množili među sobom, da bi očuvali porodično imanje, ovako će njihov novac biti bezbedan i neće rađati retarde.

• Cara™

JA MAĐARIZUJEM

Ne znam, sve te manjine se drže ko šiptari, oću reći sestru bi svoju karali samo da im njiva ostane. No generalno nisu tolko loši osim kada se nadju u grupi lololololo

• С

Е људи, па овима јужније је још горе. Они би требали први да се цепају. Али јбг, неће да продају буљу за паре. А и немају Мађаре.

ЈУГ, ЈУГ, ЈАВИ СЕ!!!

• Фатман

Ja sam iz Srema i dokle god su tu ovi dođoši, Dalmoši, Slavonci, Bosanci itd. Ne idemo mi nikud. Da nema izbeglica već bi nam Mađari sudbinu krojili. Jebeš pare, ako ću ja kao Srbin da se otcepim od rođene zemlje.

• Hugocavez

To Самхаине, управо, они брате никада сепаратизам нису поменули.

• Фатман

Oni to rade suptilnije. Pogotovo Mađari.

• mylyca

To su priče i zastrašivanje mase kojim su vam napunili glave. Realno, država vam ništa nije pružila i obezbedila da bi joj vratili ljubavlju. I to što je nekada bilo sveto su prodali, izdali, svako moralisanje i takva vrsta patriotizma je prazna priča i odvraćanje naroda od pravog problema :)

• k

Ja sam oduvek maštala da budem Šokica, ili Mađarica ili Rusinka ili tako ta neka pičoka manjiska.

Kad bi se Vojvodina odvojila od hamelja za par godina bi bila razvijena kao Bavarska.

Nisam za Čanka, ne volim te fizički izdeformisane ljude, ali mislim da su naše njive dota ranile gladna južna usta.

• С

Милице, који ти је више са Русинима?

• Cara™

Ova milica kao da je szivela sZto godina... Sve Szna jebote :)
    JA MSILIM DA SI TI JEDAN VELIKI mađar

• Џими

ali mislim da su naše njive dota ranile gladna južna usta.

Обратити пажЉу на ово ''наше''. :)
    О томе ти причам, Царо.

• Cara™

KATIJA TANJIRA

• С

Kad bi se Vojvodina odvojila od hamelja za par godina bi bila razvijena kao Bavarska.

Ха-ха, да, сигурно. Отишло би све за Нови Сад, као и што сад одлази, само још више... али добро, остало би ваљда и осталима нешто, пошто би ипак били мањи него сад...

• Фатман

ahhaha, ali nije meni država kriva, nego vlast, a mnogo je lakše smeniti vlast nego otcepiti se od matične zemlje. Uostalom, nije mi problem da imam manje kako bi neko imao bilo šta.

• С

Хаха види Царе што је овладао мађарским с тим СЗ... ;)

• Фатман

Ništa što decentralizacija ne može da reši.

• k

Džimi, htela sam da napišem moje njive, al reko' zvučaću nadmeno kao ti :)