Ja se lično nadam da dok su Srbi u Vojvodini većina, nema ništa od odcijepljenja.
Međutim, pošto su i od tih Srba mnogi autonomaši, e onda je već malo zajebana situacija.
Po meni cijela Srbija treba da se žestoko decentralizuje i da SVI regioni imaju veliku autonomiju, (a ne samo Vojvodina), i da stepen te autonomije za sve regione bude isti.
Tako bi se podstakao regionalni razvoj, ali bi se jasno stavilo do znanja da se separatizam neće tolerisati i da nijedan region nije povlašten.
A da nije možda problem u našim donžuanskim sposobnostima, tj. nismo u stanju smuvati dovoljno dobru pičku?Vrlo dobro druže jovičići. Vlast je onakva kakvu zaslužujemo. To sam negde čuo, ali i smatram da nem se dešava sve po zasluzi... Sad što neko štrči a puši zbog većine, jbg, bolje je i to nego se stopiti.
- С
СРЕМ, БАНАТ И БАЧКА, ТРИ СРЦА ЈУНАЧКА!

Ja sam ozbiljno za separaciju. Šta kurac, i treba da se raspadnemo kad se bahatimo. Nisam baš za Čanka, tukao mi je profesoricu sociologije, čovek je psiho, ali ako pričamo o nekom ekonomskom interesu, treba da se otcepimo, jer nam je lakše uterati nego objasniti.
Ovako, manjine u Vojvodini, kojih ima grdilo, imaju veća prava od svih, povlađuje im se da se ne bi bunili, a resursi piče dole. Niđe veze sa srbija srbima, ne moš dete u zabavište upisati, jer se prvo upisuju mađarska deca da se mađari ne bi bunili. Više ti se u srbiji isplati da budeš tretiran kao manjina.
http://www.youtube.com/watch?v=zEDrC18kFa0
edit: Ovih ima buljuk u Budiszavi :)
Ja sam ozbiljno za separaciju. Šta kurac, i treba da se raspadnemo kad se bahatimo. Nisam baš za Čanka, tukao mi je profesoricu sociologije, čovek je psiho, ali ako pričamo o nekom ekonomskom interesu, treba da se otcepimo, jer nam je lakše uterati nego objasniti.
Ovako, manjine u Vojvodini, kojih ima grdilo, imaju veća prava od svih, povlađuje im se da se ne bi bunili, a resursi piče dole. Niđe veze sa srbija srbima, ne moš dete u zabavište upisati, jer se prvo upisuju mađarska deca da se mađari ne bi bunili. Više ti se u srbiji isplati da budeš tretiran kao manjina.Ајде објасни ми, како је у економском интересу војводине да се отцепи? Та ствар са мањинама, нема везе са отцепљењем, него са подршком мађара влади, и тако даље.. Уосталом, када би се отцепили, шта би онда било са мађарима, нестали би? Мислим не видим поенту приче за мађаре?
- С
Царо, тени хоги пробал ирни магиарул. Нем еренек семит. Ха акт зеретне чак терјезтени аз елкепцелест, а наци ешмек, лололо...
- С
Е људи, па овима јужније је још горе. Они би требали први да се цепају. Али јбг, неће да продају буљу за паре. А и немају Мађаре.
ЈУГ, ЈУГ, ЈАВИ СЕ!!!
- k
Ja sam oduvek maštala da budem Šokica, ili Mađarica ili Rusinka ili tako ta neka pičoka manjiska.
Kad bi se Vojvodina odvojila od hamelja za par godina bi bila razvijena kao Bavarska.
Nisam za Čanka, ne volim te fizički izdeformisane ljude, ali mislim da su naše njive dota ranile gladna južna usta.
- С
Милице, који ти је више са Русинима?
- СKad bi se Vojvodina odvojila od hamelja za par godina bi bila razvijena kao Bavarska.
Ха-ха, да, сигурно. Отишло би све за Нови Сад, као и што сад одлази, само још више... али добро, остало би ваљда и осталима нешто, пошто би ипак били мањи него сад...
- С
Хаха види Царе што је овладао мађарским с тим СЗ... ;)
- k
Džimi, htela sam da napišem moje njive, al reko' zvučaću nadmeno kao ti :)