-Прегледајући дефиниције које се тичу Војводине,исфилтрирао сам 7 најчешћих ставова према Војводини и Војвођанима.
Појединци мисле да:
1.Војвођани мрзе остатак Србије,јер су убеђени да остатак Србије мрзи њих;
2.Новосађани пљују Београђане,иако никад нису напустили Нови Сад;такође су убеђени да Београђани мрзе њих;
3.Превише су поносни на своју пространу равницу и своја житна поља,те их за остатак Србије баш брига;такође су умислили да би Србија без њих крепала на сваком плану;
4.Велики сепаратисти-да се Војводина сутра отцепи од Србије,изашли би на улице да се радују и да славе.
5.Мирни и доброћудни људи,који ће сваког лепо дочекати и са сваким се лепо издиванити;све док има 'леба,сланине и парадајза,добро је,мирни су;
6.Равнодушни према свему;политика их не дотиче,криза још мање;
7.Изузетно породични људи;такође,све што се дешава у породици,углавном тамо и остаје.
Нешто од овог јесте истина,нешто је претерано,а нешто је апсолутна лаж.
Шта ви мислите?
Vojvodina je levo plućno krilo Srbije!
Levo plućno krilo Srbije! Levo plućno krilo Srbije!
VOJ-VO-DI-NA!! Levo plućno krilo Srbije! Levo plućno krilo Srbije! Levo plućno krilo Srbije!
VOJ-VO-DI-NA!! PLevo plućno krilo Srbije! Levo plućno krilo Srbije! Levo plućno krilo Srbije!Imam i onu: Kosovo je srce Srbije, Šumadija je jetra Srbije i td...

Ја мислим да ће управо општина Сурдулица да буде тај чмар за 20 година. И географски. Шиптари претендују да узму Врање, Прешево, Бујановац и Владичин Хан западно од Мораве (тако је на карти Велике Албаније). Е онда би Сурдулица била тај чмар који би се са југа и запада граничио са Албанијом, а са истока с Бугарском. xD

Dokle se god budemo delili na: Vojvođane, Sremce, Bačvane, Banaćane, Šumadince, Mačvane, Ere, Južnjake, Čarapane, Bosance, Hercegovce, Krajišnike, Kordunaše, Ličane, Banijce, Dalmatince, Slavonce, Kosovare, Sandžaklije, Gedže, tako će nam i biti. Zapravo sve dok budemo stvarali predrasude jedni prema drugima.
Ovi političari su takvi zato što im je i narod takav. Onda kada ne budemo razmišljali kao brđani i kada budemo imali višu kulturnu svest i međusobno uvažavanje to će biti to, uspećemo.
А то ће бити кад Саша Лошић скине капу.

''@Dziminjo
Moji roditelji su bili na Palicu na odmor, dal' prosle godine, dal' pretprosle, jebem li ga, i u tom kraju ti obavezno svud kazu Dobar Dan na madjarskom, a tek onda na srpskom sa teskim akcentom.
Inace ima gomila naselja, mesta i sela gde nijedan covek ne prica srpski, vec samo madjarski.''Ма то је океј да људи тако причају у својим градовима на улици и код куће. Немам ја ништа против тога. Али мислим да је безобразлук да се говори страни језик у државним установама попут градских општина. Ајде да видимо да ли у Тексасу запослени Мексиканци у државним установама смеју да кажу ''Буенас диаз''. Смеју курац. Ред је ред, јебига.

@Ming
Sto mislis da je to najkontroverzija drzava?
Zato sto hoce secesiju? A imaju vec 40% Meksikanaca u toj drzaviA Dzimijevo poredjenje je bas na mestu...Mexikanac nema sanse da kaze: Buenos Dias u prodavnici pa ne znam sta da se desi
Nebitno u Texasu, sme li u NY, da kaze nesto na stranom jeziku

''ajmo dzimi da osnujemo nacional-demokratsku (ovo demokratsko stoji tu da zvuci lepo) stranku. Treba samo nadjemo nekog harizmaticnog glavonju da ga postavimo da bude diktator, a da vucemo konce...''
Блекија?
После кад се кола сломе на њему (ако нешто крене наопако), нас двојица ништа нисмо видели, ништа нисмо чули.Тутутуруруртутутуру...
:Д
- BH
Može, meni je ustvari idol onaj predsednik Turkmenistana. Kako on jebe svoj narod, pa to je za medalju. Ne mogu da polažu vozački dok ne iščitaju neke njegove knjige o...nečemu, jebemliga :)

Jest. Evo ga: http://vukajlija.com/saparmurat-nijazov/106666
xD.
ovaj je bio jos gori. mesavina hitlera i fredi krugera :)
Idi Amin Dada:
http://en.wikipedia.org/wiki/Idi_AminКелте, кад си већ код Ида Амина: јеси гледао филм "Последњи краљ Шкотске"? Глуми Форест Витакер, занима ме какав је, је л' га гледао неко?
(знам да сам скренуо с теме скроз)Војводина... Лепа је Војводина. :)
Слажем се са Мингом, имамо превише предрасуда једни према другима. Питање је хоћемо ли икад бити сложни и кад ћемо почети да радимо у интересу свих Срба.
И волим да слушам Сосе кад причају онако слатко. :)