Рецимо , 3 минута , класик , без лимита на голове?
Јер ако би домаћин бирао , моглоби да буде манипулација и превара , на пример , неко изабере биг или хокеј , чист мазохизам :)).
Да изаберемо 3 јака хоста , Душан , Чавез и Сенка и да се само код њих играју мечеви лиге?
Црвени домаћини , плави гости.
laki to i jeste poenta :)
da svako prilagodi teren svojoj igri jeste mazohizam da se igra big al ne verujem da će biti takvih slučajeva možda eventualno 1 tim to izabere i ne bi moglo da se menjaju tereni kad se izabere domaći teren moraju se sve utakmice kao domaćin odigrati na tom terenu odma na početku izaberemo terene ko gde igra i krećemo
Е нема ту фер плеја ни мало :) ту се права вештина не показује већ само стратегија , и то она најгора , фуњарска :) ...... не знам , ја сам за класик , универзални терен.Ништа , ставићемо на гласање и ово...
Да ли сте за то да домаћин бира терен на коме ће играти своје мечеве или да терен буде универзалан за све текме - класик?Ја сам за да се овертајм не рачуна , како би имали и опцију икса.

Ovako, ja se slažem sa sledećim predlozima:
1. Da se utakmice igraju samo na klasik terenu.
2. Da traju 3 min, bez ograničenja na golove
3. Da se svaki odlazak u overtime računa kao nerešena utakmica
4. Da igrači 2 najbolja tima uđu u reprezentaciju, ali sam protiv izbacivanja igrača najlošijeg tima iz reprezentacije.
Mada, sve ovo zavisi od broja timova.Takođe, ako bude bilo dosta igrača, predlažem da se igra po sistemu 2+1, tj. Dva igrača + izmena.
Ovako, ja se slažem sa sledećim predlozima:
1. Da se utakmice igraju samo na klasik terenu.
2. Da traju 3 min, bez ograničenja na golove
3. Da se svaki odlazak u overtime računa kao nerešena utakmica
4. Da igrači 2 najbolja tima uđu u reprezentaciju, ali sam protiv izbacivanja igrača najlošijeg tima iz reprezentacije.Evo neka bude ovako , od slova do slova onako kako treba da bude :)

Chavez i ja smo u timu . Odlucili ! Zovemo se Nimitz po Chavezovom predlogu , a ja bi ovu njegovu kompoziciju uzeo i kao "himnu" tima :)
http://www.youtube.com/watch?v=A7zEWEdPHLY