HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2
  • dusan1001

Aj za početak da se dogovorimo kolko će trajati utakmica i dal bi trebalo da domaćin bira koji će teren znači igralo bi se 2 kola svako sa svakim

• JamesBond

Moj predlog :
    5 min. utakmica...
    I da se igra samo classic...

• dusan1001

ne slažem se trebalo bi da se bira teren tad bi domaćin stvarno imao kakvu takvu prednost jer bi birao teren koji mu odgovara

• JamesBond

E, znaš šta ? Tvoja ideja je bolja...

• L@ki

Рецимо , 3 минута , класик , без лимита на голове?
    Јер ако би домаћин бирао , моглоби да буде манипулација и превара , на пример , неко изабере биг или хокеј , чист мазохизам :)).
    Да изаберемо 3 јака хоста , Душан , Чавез и Сенка и да се само код њих играју мечеви лиге?
    Црвени домаћини , плави гости.

• JamesBond

Ja mislim da je 3min malo... 5 min je nekako.. bolje.. :D

• L@ki

Ако неки јак тим изабере изи ,може да набија гол разлику до бесвести, ако се неки лош тим брани има да ргне хокеј и само да жицка иза гола.Разумете ли ме или је то заправо поента твог предлога?
    То за минутажу није проблем....

• dusan1001

laki to i jeste poenta :)
    da svako prilagodi teren svojoj igri jeste mazohizam da se igra big al ne verujem da će biti takvih slučajeva možda eventualno 1 tim to izabere i ne bi moglo da se menjaju tereni kad se izabere domaći teren moraju se sve utakmice kao domaćin odigrati na tom terenu odma na početku izaberemo terene ko gde igra i krećemo

• sunshine

Klasik je mama, ko bre uopste igraj hokej

• L@ki

Е нема ту фер плеја ни мало :) ту се права вештина не показује већ само стратегија , и то она најгора , фуњарска :) ...... не знам , ја сам за класик , универзални терен.Ништа , ставићемо на гласање и ово...

Да ли сте за то да домаћин бира терен на коме ће играти своје мечеве или да терен буде универзалан за све текме - класик?

Ја сам за да се овертајм не рачуна , како би имали и опцију икса.

• L@ki

КЛАСИК

• dusan1001

slažem se sa senkom i lakim za overtajm

• Srbin1389

Ево ја се пријављујем за тим,ко хоће самном да игра нек ми јави.Предлажем класик терен,време три минута,и неограничено голова

• sedplas

slazem se i ja za overtime, a i slazem se sa duletovim predlogom da svaka ekipa ima svoj domaci teren.
    vrijeme je ja msm najbolje 3 minuta.
    jos mislim da treba dodati jos neke hostove jer mislim da je malo da imamo samo trojicu.

eh da, linkovi od soba i sifre da se salju na pvt

• L@ki

Па ево Србине, да наставимо добре игре са незавршеног турнира?

• Srbin1389

Може,заведи нас под именом Обилић

• Bioshocker

3 minuta defintiivno . Klasik . I sta jos , to bi bilo to . Za overtime odlucite sami .
    Ko hoce da ima Bioshockera sa saigraca nek se javi .
    (Ajde , nemojte biti stidljivi) :)

• Bioshocker

Laki , los si pod forum izabrao , al ajd , mada bih ja pitao nekog moda da prebaci temu u Razno .

• sedplas

ma to je on zbog spema onog prozora za aktivne teme.
    vec imamo 3-4 teme pa se mozda modovi naljute i tutnu nam katanac na ovo :D

• Bioshocker

Pa ok , uglavnom ljudi , pomno pratite temu , ne sme se zapostaviti !

• L@ki

Ајде играчи , тимови и то . пријављујте се ако хоћете да играте лигу!Ништа не кошта , џаба је!

• Dzankee

Оћу неко са мономе ?

• sedplas

znaci u timu moze da bude bilo ko? otvorena opcija da oba igraca budu reprezentativci, ili je to jos na razmatranju?

• ЏелА

Igramo Dušan i ja! Predlažem da umesto izbacivanja iz reprezentacije tima koji je zadnj bio, ubacivanje u reprezentaciju članove pobedničkog tima, tako mogu Šoker i ostala ekipa ipak da budu članovi reprezentacije :D

• sedplas

pa predlozio je Laki tu nagradu, dok sam ja smislio kaznu za poslednju ekipu :D

• L@ki

Било ко може...... то је разјашњено.На разматрању је још само део да ли да домаћин бира који ће терен или ће терен да буде по дифолту класик.
    За сад класик има један глас више.
    Имамо већ две екипе.
    Ајмо ајмо!

Ксела како вам се зове екипа?

• Jabuchillo

Ovako, ja se slažem sa sledećim predlozima:
    1. Da se utakmice igraju samo na klasik terenu.
    2. Da traju 3 min, bez ograničenja na golove
    3. Da se svaki odlazak u overtime računa kao nerešena utakmica
    4. Da igrači 2 najbolja tima uđu u reprezentaciju, ali sam protiv izbacivanja igrača najlošijeg tima iz reprezentacije.
    Mada, sve ovo zavisi od broja timova.

Takođe, ako bude bilo dosta igrača, predlažem da se igra po sistemu 2+1, tj. Dva igrača + izmena.

• ЏелА

Wihnehwotumeprobraborzakduei

Evo ovako nam se zove ekipa :D

• Jabuchillo

Igramo Reme i ja. Samo da se dogovorimo oko imena ekipe...

• madafaka sit

glasam za biranje terena s tim da se isključe neki tereni tj da se isključe izi i hokej a da ostanu klasik big smol i ranuded...

• Dzankee

ја и мадафакааааа

• Bioshocker

Ovako, ja se slažem sa sledećim predlozima:
    1. Da se utakmice igraju samo na klasik terenu.
    2. Da traju 3 min, bez ograničenja na golove
    3. Da se svaki odlazak u overtime računa kao nerešena utakmica
    4. Da igrači 2 najbolja tima uđu u reprezentaciju, ali sam protiv izbacivanja igrača najlošijeg tima iz reprezentacije.

Evo neka bude ovako , od slova do slova onako kako treba da bude :)

• Dzankee

Пријављујем мене И МАДАФАКУ

• JamesBond

Evo ja i Lupus111 igramo zajedno...Ime : Propali snošaj...

• Bioshocker

Ako Dub vidi ovo moli se da odgovori , saljem mu request za tim ako hoce .

• ЏелА

LJUDI ZAMISLITE TIM DUD/BIOŠOKER :D

• Bioshocker

Nema tim mejta za mene izgleda , samo ovi Bosanci , a plasim se bosanskog laga . :DDD

• L@ki

Добро је , већ имамо 6 и по екипа....
    Решено је већином гласова , терен ће бити класик.И неће се избацивати нико из репрезентације ако буде у најгорем тиму на крају.
    И сад то све лепо на прву страну,

• L@ki

Шокере , има пун курац играча који се нису пријавили , види само листу

http://vukajlija.com/forum/teme/20341

• Srbin1389

Џанки,Мадафака Шит се зову Арчери

• Jabuchillo

Reme i ja smo se dogovorili za ime, naš tim je Kompaund!

• Bioshocker

Chavez i ja smo u timu . Odlucili ! Zovemo se Nimitz po Chavezovom predlogu , a ja bi ovu njegovu kompoziciju uzeo i kao "himnu" tima :)
    http://www.youtube.com/watch?v=A7zEWEdPHLY

• Chavez

Od dobrog pasa postaješ jači, ne od transfera!
    Eto, moj skromni predlog.

Mogu i da napravim novu da reflektuje Heksbol Vukajlija verziju, if you guys want.
    :)

• L@ki

Јао Чавезе , чекај да обришем сузе прво.......... :)) добра добра , али чини ми се да се ниси довољно ослободио , ниси пустио глас како можеш ...... ал добро је ....
    Можеш ако хоћеш и имаш воље......ја сам за , "Химна ХБСВ-а" би то била на неки начин....

• Bioshocker

Mogu i da napravim novu da reflektuje Heksbol Vukajlija verziju, if you guys want.

Odlicna ideja , samo ukoliko budes bio raspolozen za taj podvig .

• Chavez

Ova pesma koju vidite je bila zajebancija snimana tamo oko 12 noću, pa nisam ni pevao nešto posebno ni ništa. Napraviću nešto vrlo zanimljivo, sutra verovatno. Očekujte jako brzo.
    :)

• Bioshocker

Samo lagano , ubaci u tekst , lag , prozivke , fore sa chata i tako te sitne detalje . Ako naravno budes mogao :)

• Dzankee

Џанки и мадафака шит - АРЧЕРИ