Da se vrati "nema to što oćeš"
  • javio

Mene bre prosto iseče kad iskoči ona bela strana i obaveštenje "strana nije postojala zbog sira i vojne muzike"..ili tako nešto...

Nego lepo da se vrati ono staro "jebiga, nema to što oćeš".

Ako može.

• Cara™

Slažem se, i da bude u boji a ne ovako samo bele jeftina stranica...

Dajte konkurs neki pa da pravimo naše radove, izglasajte najbolji i stavite tamo,,,

• Dzankee

Слажем се....ово је глупо

• javio

to bre Caro, reci..ova bela ubi..još onako odjednom iskoči, a nisam naviko, mislim da sam bar tri sede dobio zbog toga...

evo Cara će napravi idejni dizajn...al da piše "jebiga, nema to što oćeš"...

• Bioshocker

Sve je bolje od onog :

The page you're looking for , doesn't exist

Ili kako vec glasi .

• Dzankee

Јебига, нема тога што ти оћеш, сврати мало на ТЕТРА ЈЕБАЊЕ, или се бакћи са тражењем дефке

• Cara™

skroz je jeftino sada, najjadnija stranica na celom sajtu, totalna nekreativnost. POgotovo iz offa ti kažu da ideš na fejs. Još gori bedak.

Dakle, mora da bude nešto kul!!!

• V

ovo ne da je glupo nego je pederski, nedostaje mi i ono "nešto se sjebalo". to je bilo tako jebački. ko li je kajzenov savetnik za ovakve stvari.

• kilervgmmm

Bolje i neces jebati, jbg reklamirati modernatorsku definiciju, sta je sledece placanje da vasa definicija bude na tom mestu?

• Хујо Смрад

Nedostaje mi "Vukajlijin ćale će to ubrzo da sredi"

• ortak_CHEda_velja

Nevezano za temu,
    Da pohvalim to što više ne zapucava kad se skroluje, vidim da je pozadina izmenjena.Taj sam problem imao samo na chromu i sa xp-om, dok na primer na sedmici sa hromom na istom kompu šljaka najnormalinije.Više ne moram da kačim onu špeciju sa javascriptom na svaku stranu koju otvorim.Jeeeej.

• Cara™

ZA, id a se ulepša ta strana da ne bude samo bela nego neka Stefan Kostić recimo napravi neki dizajn, taman da se iskupi što je hakovao sajt!

• Сантјаго Коровјов

" Nešto se sjebalo", "Jebiga nema to što ti oćeš" -
    apsolutno za. Te rečenice su bile duša sajta. Prosto mi ne bude krivo kad mi je definicija obrisana sa i vidim ono "jebiga nema to"..... Ako ćemo realno "zbog sira i vojne muzike" nije hard kor. Nije jebački, jebiga. Pravda za sjebavanje i jebavanje!

• Шоми 

нек нам Бог да среће, да се врате дании, славни дани наше прошлостиии

• sedplas

Nesto se sjebalo je bila jedna od prvih stvari koja mi se svidjela na Vuki i kad sam prvi put vidio da je to uklonjeno malo sam se sjeb'o....

• СМарко

Nešto se uzjebalo, vukajlijin ćale će biti obavešten.... Stvarno, ja sam za ovo, ljepše je i to je mnogo ljepše nego ono zbog sira i kurca palca.... I da nije bijelo, nego u boji teme

• Хујо Смрад

A da se vrati stefanu kulen?

• СМарко

Šta da mu se vrati kad ga je on uzeo cari

• Скелетор

ja bih voleo da se vrati Vidić u Zvezdu kad mu istekne ugovor sa MU...

• V

- rotkve strugane je bolje od sira i vojne muzike

• Скелетор

slagam se sa predlogom iznad

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.