Skupština Vukajlije
  • P

Ovde ćemo se raspravljati međusobno, ali kao političke stranke. Samog sebe proglašavam Predsednikom Skupštine, a Remea potpredsednikom.

Trenutna tema rasprave: Kako biste rešili problem glupih postera na Vukajliji?

Molim da se pri obraćanju predstavite iz koje ste stranke. Hvala.

• S

http://img824.imageshack.us/img824/9560/bluenm.png

Kao član ZSV-a i poslanik skupštine Vukajlije, zahtevam da se održe izbori za predsednika Skupštine. Hvala.
    http://img135.imageshack.us/img135/9547/purpleg.png

• S

Sos
    dole vlada!

Nemo' tako!
    Kao najjača stranka i sa ubedljivo najvećim brojem članova, ZSV je vladajuća stranka.

Nego, o'š ti da nam se pridružiš? Biće Emo cava... :)

• S

Ova Stefijeva stranka ispusila sad kad sam ih stiso jakim komentarima. Dajte vamo Orkanu neku ulogu u prevlasti da ne bi satro cijelu vuku!!!

• Сантјаго Коровјов

Hm, ja smatram da neki moderator treba da presudi koja je vladajuća stranka i trenutno najjača na ovom području. Mada trenutno je najjača ZSV pa onda socijalisti. ZSV naime ima 16 veoma istaknutih članova, dok socijalisti imaju solidna 4 člana. I iskreno smatram da je saradnja ove dve stranke moguća.

• shitbrix

dole vlada!

Sose, da otvorimo neku temu za Anarhiju na Vukajliji? :)

• СМарко

http://img35.imageshack.us/img35/8691/greenm.png

PODRŽAVAM STEFANA KOSTIĆA DA SE IZGLASA PREDSJEDNIK I PODPREDSJEDNIK SKUPŠTINE!

• Сантјаго Коровјов

I JA PODRŽAVAM KOSTIĆA!!!2 :))))

• S

Koliko ste vi sjebani orkorkork!

• Šanzamm

ZILJAVCE NA NJIVU! SSV!

• S

Ajde dajte javnu temu, da napravimo janu tribinu. Neka neko iscima modove da nas podrze!

• Сантјаго Коровјов

Ja sam za monarhija može da izgleda ovako:
    Reme - kralj
    krupna vlastela - ziljavci
    politički protivnici - utamničeni!

• S

Bogam reme, opozicija jaca orkorkork...

• S

I iskreno smatram da je saradnja ove dve stranke moguća.

Ne dolazi u obzir.
    Možda i razmislimo o tome ako nam upute javno izvinjenje za uvrede.

reme
    Ja sam za monarhija može da izgleda ovako:
    Reme - kralj

Najpre upućeno pekiju i reme-u, da se uvede zakon kojim neko može nekoga da predloži ili da se kandiduje za određeni položaj (najviše se odnosi na predsednike i kraljeve, znači vladajuća lica). Ukoliko se neko sam proglasi predsednikom ili kraljem, to znači njegovu momentalnu diskvalifikaciju sa liste tog položaja.

• P

Pa poglavari stranaka mogu sebe da predlože, to se podrazumeva. Šta lupaš, Stefane? A ako neko hoće da menja vođe u stranci, to radite tamo, ako neko predloži sebe, ili glasajte, ili ga iskulirajte, ili ga izbacite. Vaš izbor.

• S

Ja pričam za skupštinu. Ne možeš ti sam sebe da proglasiš za predsednika.

• S

Sta cu ja imati u skupstini kao istaknuti clan svih stranaka?

• Сантјаго Коровјов

Naravno da ne možeš sam sebe da proglasiš ni predsednikom ni kraljem. Ko je uopšte rekao nešto ozbiljno sem Pekky-a? :) a o kandidaturi ćemo raspraviti. :)

• S

Sta cu ja imati u skupstini kao istaknuti clan svih stranaka?

Ne možeš biti član više stranaka. Ti si orkan.

Predlažem koaliciju između Orkanske stranke i ZSV-a.
    Što bi se reklo, da ukrstimo koplja. :)
    http://ubik.crumpled.com/uploaded_images/Narwhal-unicorn-785369.jpg

• S

Daj Stefi, ako se mi nadjemo u koaliciji nemam vise sto dolaziti na vuku. Koga da trujem i spemujem orkorkork?!

• S

Ma tu su socijalisti i ostali... Ima i kod njih materijala za rad... :)

• S

Ideja nek se razmatra, kao iskusni politicar cu to povuci kad se najmanje budu nadali orkork, do tada smo u ratu :)!

• S

Ok, kako hoćeš, ali uvrede, razmirice i vrbovanja obavljaj ovde. Nemoj da nam spamuješ temu.

• S

Ja ti dodjem ko Mihajlica u RS, odem u hedkvoters i pravim njesra :). Al realno, ako odem sa teme ostace goli zilj i smoricete se jace. Ovako kad imam vremena uletim malo spemujem, malo svadje, svi se popale i onda odem. A ovdje ne mogu vrbovati jer smo samo ti i ja aktivni na ovoj temi. Uputi svoju stranku u skupstinu :)!

• Л0Л

Ако желите да правите коалиције другарица Кристин ће вас сјебати скроз СПВ фтвв!!!!

• S

Sta os NELOLE? ORKAN je u koaliciji vec sa socijalistima. Posto ste vi odbili koaliciju ziljavci su logican izbor da vas sazmemo!

• Л0Л

Брате Слобо има вас двојица у странци и то си само ти активан тако да сте прсли на изборима. Нас је барем петоро лолололо

• S

Uputiću ih ovde, ali ti prestani da spamuješ našu temu.

• S

Br'te imamo i madafaka sit-a. Kako da ti kazem, ja sam strastven igrac i nikad ne mos da me podcijenis!!! Kad ljudi vide kako se borim sam i napacan pljustace glasici :*!!!

Ajde Stefi, turi im tamo post da predju ovdje da pravimo neku sprdnju orkork!!!

• .,.

Колко ми зиљави имамо мандата?

• S

Dankane nisi ti valjda u zilju, kruv te nejebo??

• ninka_92

Ja ti dodjem ko Mihajlica u RS, odem u hedkvoters i pravim njesra :). Al realno, ako odem sa teme ostace goli zilj i smoricete se jace. Ovako kad imam vremena uletim malo spemujem, malo svadje, svi se popale i onda odem. A ovdje ne mogu vrbovati jer smo samo ti i ja aktivni na ovoj temi. Uputi svoju stranku u skupstinu :)!

Potpisujem.... Mada je bolje da nastavimo prepucavanje ovdje... :)

• ninka_92

Ja tražim da se ova skupština reorganizuje tako da svaki poslanik ima pravo na jedan post u roku od 10 minuta, kako bi se izbjegla gužva!

• S

Znaci ninka volis kad te popaljujem tamo, ha?

• S

Ja tražim da se ova skupština reorganizuje tako da svaki poslanik ima pravo na jedan post u roku od 10 minuta, kako bi se izbjegla gužva!

Mnogo je, kume :D

Ali sam za to da se organizuju izbori za predsednika skupštine.

• ninka_92

Ma Slobo, samo opušteno, prihvatam ja zajebanciju i na svoj račun... :)

• Jabuchillo II

http://i51.tinypic.com/2isfaz5.jpg

Predlozi:
    1. Da se u prvi post stave imena svih stranaka (sa linkovima do njihovih foruma)
    2. Da se pozicija predsednika skupštine stavi na glasanje.
    3. Da se odrede mandati.

• ninka_92

Stefane, dobro, ajde, prijedlog odbijen... A za izbore, i ja se slažem... Mada bi trebalo kandidovati Remea, kao predsjednika ZSV-a...

• S

Ma Slobo, samo opušteno, prihvatam ja zajebanciju i na svoj račun... :)

I ja :)!!! Zato ozezi

• S

Jabucilo, molim te da ne istupas previse ocito sa znamenjima stranke jer nije u redu prema ostalima koji jos nisu napravili logotipe i nemaju jasna obljezja. Ha, sta mislis?

Ja se kandidujem za predsjednika. Predlazem da se glasanje ne moze obaviti dok ne bude barem 10 aktivnih clanova na temi i barem 5 strana teme. To je prijedlog.

• ninka_92

A ima li ovdje neki spisak stranaka, a ako nema, neka predstavnik svake stranke ovdje izbaci ime stranke, i članove... Da se zna ko koga jebe

• S

Da se u prvi post stave imena svih stranaka (sa linkovima do njihovih foruma)

EDIT: Može

Da se pozicija predsednika stranke stavi na glasanje.

EDIT: Može

• S

Bice u prvom postu kad dodje Pekky. Nek napravi i koalicije i pobroji sve clanove.

• S

Predlazem da se glasanje ne moze obaviti dok ne bude barem 10 aktivnih clanova na temi i barem 5 strana teme. To je prijedlog.

EDIT: Podržavam predlog.

• ninka_92

Nema koalicija! Mi smo dovoljno snažni da sami preuzmemo vlast!

• S

EDIT NA SVE POSTOVE:

IDI BRE U KURAC!

Ja svo vreme postujem i mislim da sam na ZSV-u... :D

• ninka_92

Stefane, ovo i jeste skupština lololololo

• S

Stefi, jel se ti drogiras, pa u skupstini smo jebenoj!

EDIT: Ja sam clan ORKANA