Nolajf tajmer
  • S

Uvesti tajmer koji ce obavestiti korisnika kolko je vremena ostalo do dozvole za novi poster,ili definiciju

• Фејзбукманијак

aahahahah NASLOV TEME POBEDIJO!

• celt

promenio sam naslov teme

• Ox

Od trenutka kada napišeš defku ili poster potrebno je ravno 24 sata da se oni "regenerišu". Dakle, ako napraviš poster danas u 14:35, sledeći možeš sutra u 14:35. Tajmer je preteran, mada ako nije neka preterana zajebancija za Kajzena, što da ne.

• Букснетина™

Od trenutka kada napišeš defku ili poster potrebno je ravno 24 sata da se oni "regenerišu". Dakle, ako napraviš poster danas u 14:35, sledeći možeš sutra u 14:35. Tajmer je preteran, mada ako nije neka preterana zajebancija za Kajzena, što da ne.

+412
    Ја сам против, јер онда то прераста у дебилизам. Све мора да се црта.

• S

Pa jeb ga, pogledas kad si objavio poster ili defku (ako nije obrisano) i uporedis vrijeme i kraj. Sta ce ti tajmer, nisi nepismen?

• sunshine

Jebo majku, ja godinu dana nakon registorvanja temu nisam znao otvoriti. Šta ti je današnja mladež..

• mylyca

jebote, kakav trip, sve mislim da sam obrisala neku definiciju s ovim naslovom i da su ovi vaši postovi komentari na tu definiciju...

• S

Mil'ca se drogira la la lalala la!

• Пд

Кад постављаш дефиницију/постер, ти узмеш лепо у једну руку штоперицу, а модерни телефони имају и тајмер. Подесиш да звони да 24 сата, и звераш у њега за то време.

• Ox

A ako si retro, nabaviš peščani sat koji ističe za jedan dan. Okreneš ga kada postaviš poster, a kada iscuri to znači da možeš opet na Vuku. Do tada, recimo, radiš nešto.

• Пд

Ox
    A ako si retro, nabaviš peščani sat koji ističe za jedan dan. Okreneš ga kada postaviš poster, a kada iscuri to znači da možeš opet na Vuku. Do tada, recimo, radiš nešto.

А ако немаш ништа да радиш, броји до 86400. Савет: Проверавај на сваких сат времена да ли журиш или касниш.

• Л0Л

radiš nešto.

Имаш живот или слично...

• musssashe

a da se stavi tajmer koliko si vremena proveo na vukajliji. o.O

• En_Dotter

А да меримо време на основу сношаја. Нпр. један сношај 3 живота?

• musssashe

3 zivota- penal

• z

ma jok mussashe, bolje tajmer koliko si vremena proveo van vukajlije...cenim da će manje krugova da obrne...

• En_Dotter

НЕ ДИРАЈТЕ МИ КРУГОВЕ!

• S

E sad me i zaboli za tajmer,nasmejali ste me :) hvala vam

• S

TI si neki kriminnalaccc orkorkork??

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.