Da li je u pravu moj šovinistički nastrojen prijatelj?
  • Јова

On zapravo i nije šovinista, uvijek se normalno odnosio prema curama, nije ih vrijeđao ni ponižavao, i sad ima curu i sve 5, što bi se reklo.

Međutim, on smatra tri stvari u vezi žena:

1. da ih jako malo stvari uopšte zanima - osim njihove profesije (bilo to posao ili studiranje), momaka, tračanja i priča rekla-kazala, krpica, šminke i ostalih stereotipnih ženskih stvari.

2. Da su žene uslijed manjka interesovanja, (NE uslijed manjka inteligencije) u 90% slučajeva manje opšte-obrazovane od muškaraca, tako znaju dakelo manje o politici, sportu, filmu, muzici, kulturi, nauci, i svemu ostalom što ne spada u kategorije koje sam naveo pod 1.

3. Da žene vode mnogo dosadniji život od muškaraca, jer ne učestvuju u mnogim kreativnim i rekreativnim aktivnostima koje muškarci redovno upražnjavaju.

E sad, ovdje će se sigurno uvrijediti vukajlijašice, ali njih bi i on ubrojao u izuzetke, naime dok one izlaze na forume, učestvuju u diskusijama i sl, sigurno su mnogo "šire" i obrazovanije od tipičnih žena.

• Najlon-kesa

jer ne učestvuju u mnogim kreativnim i rekreativnim aktivnostima koje muškarci redovno upražnjavaju.

И жене мастурбирају

• Јова

Ne misli on na to.

• Rosoneri

1.moguce, ali sve je relativno
    2.istina, ali opet ne mora uvek biti tako
    3.rekao bih ne.lakse je doci do kurca nego do picke, tako da verujem da se dosta zabavljaju.
    mada ovo je u vezi sa prvim.
    ne bave se necim jer ih zabola

• Cara™

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe

Opet je otvorio temu. UMIREM

Napiši definiciju na tu temo pa konstatuj sa ljudima. Nemoj za svaku pišljivu nedoumicu da otvaraš novu tem. Brate, video si ko je pametan na sajtu, pošalji mu pvt. Nemoj ovo da radish DECHAKU BLOGERU 2

A i realno, pitanja su ti goli kurac.

• Petar Pan Pezo$

po meni je 100% u pravu.
    ja sam ovo isto oduvek govorio. I bar jedno 90% devojaka koje poznajem su upravo takve

• Јова

Aj Cara ne seri, šta fali novim temama, bolje da se širi razgovor nego da svi troluju tamo na onoj temi o Hitleru i Jevrejima.

• Cenotaph

Da napišem ''koga boli kurac'' ili ''da nije slučajno kurčina''? Hmm...toliko opcija.
    Ne mislim da sam dosta spamovao jutros tako da ću reći ne prijatelj ti nije upravu.Jednostavno muškarci i žene imaju drugačije sfere interesovanja.Mi volimo sport, sise, pivo a one momke, tračanja i priče rekla-kazala, krpice, šminku.A i to je stereotip.Mnoge se djevojke zanimaju umjetnost, sport, fotografiju itd...

• Energija

jer ne učestvuju u mnogim kreativnim i rekreativnim aktivnostima koje muškarci redovno upražnjavaju.
    И жене мастурбирају

plas 1

Ako i sam misliš da je šovinictički nastrijen, šta uopšte pitaš da li je u pravu?
    Što znam, mene niko i ne računa u tu grupaciju...nesam merodavna...

• Scooby Doo

zasto sterotip?? malo mi je kenja od toga! u celoj prici je on ogranicen.

• дебели пацов

A šta ako je tvoj drugar u pravu a vukajlijašice su samo izuzetak koji potvrđuje pravilo?

• Јова

A ova tema je bitna i zato da bi se povela diskusija o razlikama između muškaraca i žena, van one standardne glupe priče o pravima žena i ravnopravnosti polova.

• Cara™

U pravu si Jovičiću, al daj bar malo zasoli sa nečim. Ovo je toliko trivijalno i očerupano da stvarno nema smisla.

Brate svako je jedinka za sebe nevezano da li je m ili ž u pitanju. Na obe strane prelijeva debilima. Prvo preispitaj ko tvrdi neko sranje pa onda donesi zaključke.

Drugar ti je debil jer generalizuje, uve pos toje iznimke.

• Мара

Пријатељ би ти био у праву исто онолико колико и ја кад бих рекла да све мушкарце само интересује како да издрндају своју пишу.

• p

drugar ti je zesci pandan...

• Јова

Brate svako je jedinka za sebe nevezano da li je m ili ž u pitanju. Na obe strane prelijeva debilima. Prvo preispitaj ko tvrdi neko sranje pa onda donesi zaključke.

Slažem se da je generalizacija zlo i da svakoga treba posmatrati posebno, kao jedinku.

Ali jebiga, ponekad malo generalizacije nije na odmet, uostalom svaka nauka osim matematike se donekle zasniva na generalizaciji.

A šta fali, da čujemo malo i ženska mišljenja, možda se čak i neke od njih slože sa ovim, ili pak iznesu neke kontraprimjere i kontraargumente.

• Scooby Doo

e dovoljno mi je da pogledam u izlasku odvojene grupe m i z, naravno da ne mogu da nadju zajednicki jezik, kada su tolike sisice da ne mogu ni pijani da komuniciraju, ja imam i musko i zensko drustvo, i uglavnom se super slazemo oko raznog akcijanja, i imam teme sa muskarcima, i da ih smaram kapiram da se ne bi druzili sa mnom.

• sunshine

Stereotip samo takav. Taj lik verovatno izlazi sa onim žiljavušama. Imam par drugarica sa kojima se žustro raspravljam o fudbalu, automobilima, pivu i sličnim stvarima uglavnom vezanim za muškarce.
    Govna se preljevaju na obe strane, teško je naći pravo žensko, a isto tako je i ženama da nadju normalnog čo'eka.

• Јова

Ja se sa njim takođe uopšte ne slažem, a i iz vlastitog iskustva to mogu reći, poznajem mnoge pametne i obrazovane žene. Ali eto, kopka me malo da preispitam taj njegov stav, jer on nije glup momak, a nije ni jedini u mom društvu koji ima sličan stav.

• Јова

Taj lik verovatno izlazi sa onim žiljavušama.

Ima i u tome istine.

• tasmanijski djavo

ja bih rekla da se tvoj drug druži sa jako malim brojem žena i to malo su neke ziljavuše izgleda, koje zanima samo kako da se namontiraju i ulove kakvog frajera.

• Јова

ja bih rekla da se tvoj drug druži sa jako malim brojem žena i to malo su neke ziljavuše izgleda, koje zanima samo kako da se namontiraju i ulove kakvog frajera.

Slažem se dobrim dijelom.

• Petar Pan Pezo$

a jel ste vi svesni da tih ziljavuša ima jako jako mnogo, otuda i to generalizovanje.

• Јова

a jel ste vi svesni da tih ziljavuša ima jako jako mnogo, otuda i to generalizovanje.

Ima i tu istine, nezeiljavuše su više-manje izuzeci.

• Warner von Latinsche

1. и 2. је 99% тачно. Другар ти је цар.

• Мара

Ово ће изгледа поново да се сведе на поделу на "фине" и "нефине" девојке.
    Него како да поделимо вас мушке? У какве групе се ви делите?

• Scooby Doo

tasmanijski u potpunosti se slazem sa tobom!

• Scooby Doo

maro koja je fina, a koja ne?

• Јова

Ja znam samo da i ziljave i neziljave mogu da budu i fine i nefine.

• Мара

То бих волела да ми неко објасни, Скуби До.

• p

Sto se tice muskih za Vas zene je fin samo ako setabolju ribu od tebe....a ovako je fin dok patka ne poleti....sto je pitanje vremena

• Gospođica Obrenović

nije ih vrijeđao ni ponižavao

Samo ih je nazvao nesvesnom marvom. :)
    Nije prijatelj u pravu, naravno. Banalizuje i nepotrebno uopštava.

• Јова

Ali iza đale :)

• Scooby Doo

dobro, realno mene ne smatraju za finu jer puno serem, pijem pivo, raspravljam se o sexu sa muskarcima, elem ispod mire sto djavola vire, a ja nisam mira. =))

• Jericho

1. Da
    2. Da
    3. Ne, to tako izgleda samo iz perspektive muskarca - da im je dosadno, valjda bi se vise bavile drugim stvarima.

Vrlo dobre opservacije, njihova sfera interesovanja se po pravilu umnogome svodi na manji broj stvari.

• Мара

То не значи да ниси фина, Скуби Ду.

Ја од срца желим Јовичићевом другу да се заљуби. Онда би имао паметнија посла и не би анализирао жене и генерализовао ствари.

• p

dobro, realno mene ne smatraju za finu jer puno serem, pijem pivo, raspravljam se o sexu sa muskarcima, elem ispod mire sto djavola vire, a ja nisam mira. =))

sad da bi bila fina moras pricas sa muskarcima kako ti je tata kupio gedoru za rdjendan...
    i da se susdrzavas od podriga posle 5 krigle...

• p

ja bih se zaljubio u maru ali nesmem

• Bruce

U pravu si Jovičiću, al daj bar malo zasoli sa nečim. Ovo je toliko trivijalno i očerupano da stvarno nema smisla.

Drugar ti je debil jer generalizuje, uve pos toje iznimke.

Pre svega, Caro, zbog ovakvih postova si jako porastao u mojim očima. Slažem se u potpunosti. Još par ovakvih stvari i počeću da te smatram velikom dobricom koja se krije iza gorkih reči i psovki. Opet, nemoj misliti da ti se nešto šlihtam, samo pišem šta mislim.

Nadalje, generalno nemam u društvu žene koje se uklapaju u Jovičićev post pa ne mogu da sudim. Po meni su sve žene kul ortaci s kojima možeš i da prdneš u društvu, a da niko ne zgužva facu u znak gađenja. Sve ostale izbegavam. Doduše, i ja sam priličan komad budale pa nije čudo što se ne družim sa maminim ćerkama. Dakle, žene nisu takve kakvim ih smatra tvoj drugar, osim kad jesu takve. Q.E.D.

• Јова

Dakle, žene nisu takve kakvim ih smatra tvoj drugar, osim kad jesu takve. Q.E.D.

Napolju ne pada snijeg osim kad pada :))

• Јова

Inače Cara je i meni gotivan lik, voli da zajebava, ali s mjerom i s ukusom, a i bez dlake na jeziku je. Nije teški spamer i trol kao neki.

• Valdemar

Ne znam, ja uvek nekako nađem devojku koja je za dlaku superiornija od mene, bolje svira klavir, Hegela razume i do 30 posto više, zna bar tri strana jezika, i IQ viši od 135. Ne znam kako uspevam, ako su devojke takve kokoške. Možda jednostavno imam nos za te stvari.

1. и 2. је 99% тачно. Другар ти је цар.

Kad je Fridrih rekao da uvek poneseš bič kad ideš kod žene, on je pogrešno shvaćen. Nosio je on bič, ali je u stvari voleo da bude mlaćen po zadnjici, vičući pritom kako zaslužuje da bude kažnjen jer je loš filozof.

• Scooby Doo

ja od tate ne dobijam poklone, samo kintu, suzdrzavam se kada je neko nepoznat u drustvu ali ovako, NIKADA. Ali se stvarno nekada osecam kao izrod, jer radim u kozmetickom salonu, i kada vidim koliki znacaj devojke pridaju glupostima! A ja mukica nisam ustogljena, jbg.

• Јова

E, možda sam i ja neki latentni mazohista, ali i mene su uvijek privlačile žene koje su u nečemu ili u svemu "jače" od mene. Mada generalno, nema mnogo takvih (moram i ja malo da se hvalim), a i one koje su takve uglavnom me ne jebu ni dva posto. (kad se hvalim, ajd malo i da kukam ) :))

• Petar Pan Pezo$

kada vidim koliki znacaj devojke pridaju glupostima!

sve si rekla i sama sad.

• Scooby Doo

da, ali ja ne pridajem, sta cemo sada? Ovde je generalizaci u pitanju?

• Petar Pan Pezo$

pa niko ne kaže da su sve devojke takve, ti si izuzetak, i ima još mnogo devojaka koje nisu ziljave, al velika većina je ipak takva.
    I onda neki koji ne poznaje mnogo devojaka, nego se kreće samo u društvu takvih ziljavuša i gde god se okrene sreće samo takve, normalno da će onda da generalizuje.

• tasmanijski djavo

a zašto vi sad generalizujete stvari pa devojke koje drže do svog izgleda smatrate za ziljavuše?

• Warner von Latinsche

Kad je Fridrih rekao da uvek poneseš bič kad ideš kod žene, on je pogrešno shvaćen. Nosio je on bič, ali je u stvari voleo da bude mlaćen po zadnjici, vičući pritom kako zaslužuje da bude kažnjen jer je loš filozof.

Знам добро шта је мислио тиме. О'лади мало од тог интелектуализма, ово је сајт за спрд.

Мушкарца треба одгајати за борбу, а жену за одмор ратника. Све остало је глупост!

• Јова

Ja uopšte takve djevojke ne držim za ziljavuše. Čak šta više, mrzim apa-drapa stil nekih samozvanih rokerki i intelektualki. Kao u onoj pjesmi "debela devojka", njih itekako zanima kako izgledaju, samo se prave da ih ne zanima, jer imaju neki kompleks.

Dakle, sređene i dotjerane djevojke nisu ziljavuše. Ziljavuše su one koje ne misle ni o čemu drugom osim o sređivanju, krpicama i sponzorima.

Znam i mnogo normalnih, pametnih djevojaka, obrazovanih, koje itekako drže do svog izgleda, i ne vidim šta je loše u tome.