Баг: Нестаје ми пост након објаве
  • Najlon-kesa

Остављам већ два поста на теми "Трансфер блама" и он нестаје након објаве. Ту је неко време па га после нема. Не знам шта је и зашто се то дешава али бих волео да се отклони проблем. Могуће и да ми модератори бришу, али стварно не видим зашто би па ипак мислим да је баг.

Молио бих да се то реши. Унапред захвалан Кајзену

• Mr. Moon

Jeste bag, i meni se dešava.

• Najlon-kesa

Е онда бих волео да се реши.

• Maksimilijan Morel

Postavih pitanje na drugoj temi, niko ne odgovara, pa reko ajd ovde, slično je.

Post koji sam ostavio ubečen je između postova koji su napisani pre njega jedno sat. Kakav je ovo bag?

• Урош

Баг, појављују се само најдосаднији постови.

• Najlon-kesa

Уроше мислиш ли ту на твоје?

• Урош

Између осталих.

• Букснетина™

Мени се то нон стоп дешава. Како са постовима, тако и са пвтовима. И коментарима на дефиницијама. ПОЛУДИМ кад искуцам неки роман, а он га згута к'о наркоман ексер. МУРШ!

• Najlon-kesa

Па мора се нешто чинити по том питању. Постаће досадан сајт јбт!

• Урош

Букс кад пишеш нешто опширно, обавезно копирај док не постујеш.

• staklena

I meni se dešava slično kao Buksnetini. Kad kliknem na Pošalji, i post nestane, a ne pojavi se tamo gde treba, kliknem desnim klikom miša na polje za pisanje komentara, opcija Undo i vrati mi se post u tom polju, pa mogu ponovo da ga šaljem. Eto, možda će nekome ovo pomoći dok se ne sredi bag.

• Najlon-kesa

Људи да не буде забуне, та тема коју ви мислите да сам ја отворио није ова. Има већ та. То гута пост пре него што се објави. Мој нестаје након. Значи напишем поставим, рифреш један, ту је, следећи рифреш није. То се мени дешава.

• Урош

Ма постови су и небитни, то може да се деси док пишеш неки пример за дефку, па онда не можеш да се одлучиш кога да псујеш.

Едит: ок, то је другачији проблем, нека сад овако пријављено, па ће се средити.

• Jericho

Nemojte tovariti Kesu, ako mu izadje post, a posle par minuta ga nema, znaci da ste ga vi obrisali. Kontam da se Church zagreva za ozbiljnije ondulatorske zadatke.

• Najlon-kesa

Џерико јел си у праву? Јел ме стварно товаре? Они ми бришу?

• Jericho

Keso, pa ako ti izadje post na stranici, nemoguce je da posle toga sam nestane. Druga je stvar kad se uopste ni ne pojavi.

• Букснетина™

Букс кад пишеш нешто опширно, обавезно копирај док не постујеш.

Да, да, извалио сам у скорије време. Целокупни копи пејст па тек онда пошаљи.

И стакленино решење је добро, ја иначе не готивим десни клик на мишу па зато нисам никад то покушао. :)

• Mr. Moon

Jericho

Keso, pa ako ti izadje post na stranici, nemoguce je da posle toga sam nestane. Druga je stvar kad se uopste ni ne pojavi.

Da, moguće je. Meni se desilo preksinoć kad sam kucao Energiji PVT.

• Najlon-kesa

Значи обрисали су ми модови? Стварно не видим зашто, ал ако јесу нису у реду :(

• D

NIje u redu da se brišu postovi, oni koji se tiču sajta. Zašto modovi suzbijaju slobodnu volju članova sajta?

Zašto jedan post, koji nije uvredljiv pre svega nego humorističko-kritički nastrojen treba da bude izbrisan?

• Najlon-kesa

Ја сам за то да питамо Мрмуна, шта ти мислиш?

• D

Kako god, nema smisla. Ako autor od 300 defki proceni da je transfer blama da neko sa 20 defki bude mod, valjda onda ima poente zašto je to njemu transfer. A još veći transfer je izbrisati takav post.

• Jericho

Malopre je neko na temi "VICEVI" napisao "church pub je postala modulator" i posle toga je nestalo.
    Takodje ga "pojeo bag"? I think not.

• k

Ти модератори који бришу постове других аутора, нису фер. То треба размодовати, пре но што је умодовано.

• Урош

Баг пријављен, ко уме решиће, а полако крећемо на утврђивање градива, зато лок.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.