BAG: Ne radi mi PVT
  • PMS

Sa jednim autorom sam razmenila nekoliko poruka preko pvt-a, a onda iz čista mira više ništa nisam mogla da mu pošaljem. Pokušavam već dva dana na toj istoj temi, ali pošto nije išlo, pokušala sam i novu da otvorim, međutim neće ni tako. Ostale opcije mi funkcionišu. O čemu se radi?

• Korle

probaj drugi brauzer za početak.

• PMS

Koristim trenutno Google Chrome, probala Explorer, probala Operu. Neće.

• Korle

pa jel ti i on potvrdio isti problem?

• PMS

Naravno, ne bih vas smarala da mi radi.
    Konkretno, otkucala sam poruku, kliknula na "pošalji", poruka nestane sa ekrana, ali se ne pojavi u nastavku konverzacije.
    Kad otvorim novu temu za pisanje privatnih poruka i ukucam naslov teme neki koji ne postoji, otkucam poruku i kliknem na "pošalji", otvori mi se stranica na kojoj piše:
    Jebi ga, nešto se sjebalo!

Vukajlijin ćale je obavešten i stvar će uskoro biti rešena.

E sad, da li je problem do mog naloga, ili do naloga osobe kojoj šaljem? Nisam pokušavala nikom drugom da pošaljem pvt da proverim radi li.

• Џими

Можда је тај аутор обрисао тему?

• PMS

Ne znam, nema razloga da je briše. Ali i novu temu kad otvorim, neće. Napisala sam u prethodnom postu o čemu se radi:

Kad otvorim novu temu za pisanje privatnih poruka i ukucam naslov teme neki koji ne postoji, otkucam poruku i kliknem na "pošalji", otvori mi se stranica na kojoj piše:

E sad, ne znam šta još da proverim, da vidimo da li je do mene. Ako nije, onda je neki bag.

• kaizen

verovatno bag. ispitacu pa ti javim.

• PMS

Probala sam malo pre nekom drugom autoru da pošaljem pvt, nije bilo problema, ali autoru kome dugujem e-mail adresu već 3 dana, jer treba da mi šalje nešto, ne mogu da pošaljem pvt. Isti problem kao ranije. Možda će to pomoći da ustanovite o čemu se radi.

• Korle

Pošalji meni PVT sa sadržajem koji želiš i kome, ja ću odraditi za tebe.

Garantujem ti diskreciju.

p.s. Ako je nešto hitno

• BH

šifra: higijena pre svega. :)

• PMS

Hah, ironija. Triput sam pokušala da ti pošaljem pvt, i

Stvarno ne znam u čemu je problem.

• Korle

Poslao sam ti PVT

• Аксен

je l mogu ovde da vas pitam, koliko mi je diskrecija zagarantovana na pvt?

• forget-me-not

Ja bih da prijavim mi ne radi PVT od sinoć. Naime, sinoć sam sa dvema osobama razmenila PVT i sad kad sam ušla na sajt, uopšte mi ne prikazuje PVT od njih, tu su samo oni od pre 2 i više dana i od drugih članova. Ja mogu da pošaljem PVT, ali meni ništa ne stiže... Probala sam i preko Opere, pošto inače koristim Mozilu, ali ista je situacija. Ako može da se proveri šta je u pitanju... Hvala!

• Hydrog3n Cyanide

Isti problem i kod mene.

• Dzankee

Исти проблем.

• Vučica21

Ja ne pokusavam dok se to ne sredi.

• forget-me-not

Nadam se da će se srediti...

• n

Ako mi se ne vrati pvt od 3.500 postova, tražiću odštetu za pretrpljeni emotivni bol i nanesene traume :)

• Morgothmir

Meni nije nestao post vec cela tema a kod osobe C se vidi sve. :(
    Kaizene, Kaizene, sto prčkaš kad je i ovako radilo dobro. :P

• kaizen

Sređeno, aj proverite pa javite ovde ako je ok ili nije.

• Morgothmir

Jeee, radi! :)
    Vi'š da može kad hoćeš.

• n

Joj radi, difno :)

• kaizen

Inače 43 PVT teme su bile nepopravljive. To su PVT koje je neko danas napisao nekome kao novu temu, dakle bez konverzacije. Da ne bi zbunjivalo, obrisao sam ih, tako da ako ste pisali takve poruke danas, moraćete da ih napišete ponovo :(

• StrajaKg

neeeeeeeee :( imao sam formulu koka kole na jednom PVT-u. :(((

• forget-me-not

Sad je ok, hvala :)

• Сантјаго Коровјов

KAIZENEE ajde nam napravi PVT sobe, znači da mogu da šaljem pvt određenom broju ljudi. I oni da mi odgovaraju tu. Ajde leba ti. To nije teško čini mi se, u fazonu tema zatvorenog tipa.

• StrajaKg

E ljudi, ne znam kako je kod vas, ali meni pored svakog PVT-a piše Kaizen, a ne osoba sa kojom razmenjujem PVT.

• mylyca

То значи да је каизен стао тренутно код читања твојих пвтова :)

• Natnat

E ljudi, ne znam kako je kod vas, ali meni pored svakog PVT-a piše Kaizen, a ne osoba sa kojom razmenjujem PVT.

Isti slučaj.

• Električar 

Ista stvar. Sitnice ljudi, što se nervirate bezveze. Za par dana srediće se i to.

• Dzankee

Кајзен послао све пвт-ове ?

• Скелетор

Opštenje sa kaizenom na svim PVT? lololo!!!!

• Simulator

To je zato što kaizen može da vidi sve pvt-over... Svaki pvt koji pošaljete stiže toj osobi kojoj ga pošaljete I KAIZENU.... Kako niste ukapirali?

• Обилић

Мени тако пише , сви ПВТ ми од Каизена.Каизене реагуј! :) и да ја и даље не видим датум објаве ниједнод поста на форуму, коментара или дефиниције..... све пи

пре НаН дана

• Električar 

Ko ima problema sa NaN-om samo stavite miša na to i onda prikaže tačno vreme i datum. Ili instalirajte Operu ili Hrom.

• StrajaKg

То значи да је каизен стао тренутно код читања твојих пвтова :)

:)
    O ne! Nije trebalo da spremam preuzimanje i puč na sajtu preko PVT-a. :(

• Natnat

Ponovo radi PVT, ponovo radi PVT, ponovo radi PVT

• kaizen

Sredjeno ovo za naslove.

• Energija

Ja sam se za ovaj problem obratila direk'no i cem budem uvredjena ako mi se isto tako i ne odgovori. :)
    Kaizene, imas pvt. :)

• kaizen

E da, da neko ne pomisli svasta, u pitanju je bio najobicniji bag sa naslovom (gde se moje ime prikazivalo umesto drugog) ...

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.