Naravno, ne bih vas smarala da mi radi.
Konkretno, otkucala sam poruku, kliknula na "pošalji", poruka nestane sa ekrana, ali se ne pojavi u nastavku konverzacije.
Kad otvorim novu temu za pisanje privatnih poruka i ukucam naslov teme neki koji ne postoji, otkucam poruku i kliknem na "pošalji", otvori mi se stranica na kojoj piše:
Jebi ga, nešto se sjebalo!Vukajlijin ćale je obavešten i stvar će uskoro biti rešena.
E sad, da li je problem do mog naloga, ili do naloga osobe kojoj šaljem? Nisam pokušavala nikom drugom da pošaljem pvt da proverim radi li.

Ne znam, nema razloga da je briše. Ali i novu temu kad otvorim, neće. Napisala sam u prethodnom postu o čemu se radi:
Kad otvorim novu temu za pisanje privatnih poruka i ukucam naslov teme neki koji ne postoji, otkucam poruku i kliknem na "pošalji", otvori mi se stranica na kojoj piše:
Jebi ga, nešto se sjebalo!
Vukajlijin ćale je obavešten i stvar će uskoro biti rešena.E sad, ne znam šta još da proverim, da vidimo da li je do mene. Ako nije, onda je neki bag.
- BH
šifra: higijena pre svega. :)

Ja bih da prijavim mi ne radi PVT od sinoć. Naime, sinoć sam sa dvema osobama razmenila PVT i sad kad sam ušla na sajt, uopšte mi ne prikazuje PVT od njih, tu su samo oni od pre 2 i više dana i od drugih članova. Ja mogu da pošaljem PVT, ali meni ništa ne stiže... Probala sam i preko Opere, pošto inače koristim Mozilu, ali ista je situacija. Ako može da se proveri šta je u pitanju... Hvala!
- n
Ako mi se ne vrati pvt od 3.500 postova, tražiću odštetu za pretrpljeni emotivni bol i nanesene traume :)
- n
Joj radi, difno :)
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.