Смедерево - рај за криминал
  • Najlon-kesa

Линк: http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/254856/U-Smederevu-otkrivena-stamparija-laznog-novca-i-laboratorija-marihuane

Смедерево, градић на дунаву али истовремено и легло криминала. Ових дана пронађена је штампарија за штампање лажног новца и ЛАБАРАТОРИЈА за производњу марихуане! ДОКЛЕ БРЕ ВИШЕ!!!!???

Докле ће тамошња власт да скупља кајмак а да их боли уво да решавају битна питања? Докле ће владајућа коалиција да пуни стомаке своје и својих ближњих а да гладаан народ мора да се бави криминалом да би преживео! Мене би било срамота да живим тамо где је таква власт! Све сами лицимури и хокштаплери, само гледају своје дупе да нагоје...

Зато се тамо коте овакве ствари. Шверц оружја, трговина дрогом, фалсификовање, свима је то боље од рада за мале паре. МОРА НЕШТО ДА СЕ ПРЕДУЗМЕ! Има ли томе краја, када ће власт да се опамети или промени? Кад сви или поцркају од глади или заврше у затвору. Да ли је то цена?

Да вас чујем. Без спема

• Zmia

Кад се све паре прелију у џепове политичара шта ће напаћени народ друго него да узме и штампа себи кеш.

• Џими

Колико коштају ти штампачи за паре? За колико пара може да се купи штампач који може да ти одштампа новчаницу која је довољно уверљива да изгледа као права док је не загледаш мало пажљивије? Типа кад плаћам струју, увалим им једну лажну хиљадарку да не примете. Ко их јебе, ионако имају пуно пара.

• Najlon-kesa

не знам Џимбо распитаћу се у смедереву па ти јављам, јел ок?

• Zmia

Не знам, али контам да ће сад пошто су ови ухапшени полиција да распише јавну продају те машине па види тамо.

• Џими

Да, не би то било лоше поседовати. Свака кућа то треба да има.

• Џими

Јеботе, како дојајна идеја. Замисли, прифали ти хиљадарка, ти си одштампаш. Или две, три. Ма, одштампаш колико ти душа иште и купујеш, купујеш. :)

http://www.irvinehousingblog.com/images/uploads/201021/printing-money-0010.jpg

Мислите да ови радници по штампаријама чалабрцну понекад? :)

• Najlon-kesa

ја мислим да они немају плату него колко ко узме, па сад ко се снађе снашо се

• Zmia

Слажем се с Џимијем, боље да имаш машину да одштампаш кад те покраду него да се повлачиш по судовима.
    Ови радници добијају плату у квадратним метрима изгледа.

• mm

Dizvinu Smederevci, i ova tema zbog oftopika beše il spema il pičkematerine, al ja bih pitala.
    Ipak je holho tolho vezano za tjemu.
    Elem, zašto se kaže: Bešte slepci, idu Smederevci?
    Ja sam vako to skontala.
    Slepci ko slepci sede negde za svoj groš i jedu kobasicu, ko što kaže naša narodna.
    Tuda prolazi narod i da im neki cent da kupe i leba. Slepac jede i srećan je, al ne lezi vraže, otud naiđe Smederevac (ne šporet) i ne samo što mu ne da cent, nego mu izotima sve što taj nesrećni slepac ima kod sebe.
    Što to jbt?
    Onda ne čudi ovaj politički lopovluk koji je prikazan na temi, kad oni ko narod otimaju de stignu i kome stignu.

• Jericho

Ja bih stampao draft kopije, em bi mi pare i nove izgledale ko stare, em bih manje morao da investiram u tonere. Tonere bih iskljucivo dopunjavao, niposto nove, to kosta.

• Jericho

E da, novije verzije Photoshop-a (ne najnovije, vec mozda sve od verzije 6.0) onemogucavaju rad sa novcanicama, bas iz ovog razloga. Siroti ljudi su se napatili sa starim verzijama, krvavo su zaradili te pare!

• Стеван

Морам да реагујем на овај наслов. Ово су најстрашније клевете и лажи. Ти мора да си из Крагујевца... :гледа га са гађењем:

http://www.mondo.rs/v2/tekst.php?vest=146999

Popović je na mesto načelnika Policijske uprave u Smederevu postavljen 2006. godine. Smederevska Policijska uprava koja pokriva Smederevo, Veliku Planu i Smederevsku Palanku, gde živi više od 350.000 ljudi, nekoliko godina važi za najbolju u Srbiji.

Od ukupno 2.335 krivičnih dela počinjenih u 2008., rasvetljeno je blizu 90 odsto. Zahvaljujući odličnoj saradnji s policijom, tužioci u Smederevu poslednjih nekoliko godina zatrpani su predmetima. U 2008. godini, od 206 prijavljenih zbog trgovine narkoticima, 200 je procesuirano. To je 55 odsto ukupno optuženih u ovom Tužilaštvu.

Осетићеш бес проклете Јерине! (за неупућене, то је наша најновија модераторка)

П.С. СМЕЕЕЕ-ДЕ-РЕ-ВО ШАМ-ПИ-ОН!

• Џими

Како то? Мислиш, препознају паре? :) Ај баш ћу да пробам да скенирам и да отворим у фотошопу.

• Џими

Ладно не могу ни да скенирам новчаницу!

http://imageshack.us/m/853/6366/illegal.jpg

• Slavk0

Ладно не могу ни да скенирам новчаницу!

Imam osecaj da se negde oglasio alarm...

• Џими

Хаха, цениш да ће да ми покуца Интерпол на врата? :)

• Zmia

хахаахаха ништа, мораш да је црташ у пејнту комплет

• Букснетина™

Хахахахаха Џими легендо! Имаш буксну за ово!

• Џими

А пази што су неписмени:

''This application does not supported...'' :)

• Jericho

Pazi njega "daj da probam samo 'nako informativno", a 'vamo 600dpi rezolucija.

• Tulumbac

Hahahha, raj za kriminal zato što su našli jednu štampariju? Ovde ih ima više od pečenjara, pečenjara ima više nego menjačnica, a menjačnica ima pun kurac. Pa ti onda izračunaj kol'ko je to.

Krajnje dramatičan naslov, rekao bih.

• Џими

Па, реко' 300 би било мало. :) Ал џабе, и да је хтело, празни кертриџи.

• Jericho

Sejv jor stori for d kaps. End betr mejk it a konvinsibl uan.

• Џими

Биће ''Објасни им...'' шизење. :)

• Срна

viš,ja sam iz smedereva,pa nemam tu mašinu.

• musssashe

dzimi jebote...ovo je najjaci printskrin koji sam skoro video..
    nikada mi nije palo napamet novcanicu da skeniram...jeste blja..al je klise..jednom sam saku skenirao i facu nesto..al nisam bas uspeo..dosadno na poslu a i bojao se da me neko ne vidi

• Проскил

уууу гамад.. марихуану да експлоатишу.. ау срамоте!

• Hugocavez

Ја сам чуо да они што ради у тим ковницама новца имају плате по 2-3 сома евра.

Иначе, имао си у Босни да купиш лажне јуре, типа даш 250 евра, а они теби 500 лажних у малим апоернима. И онда размењујеш по продавницама, мењачницама, јебеш 5 јура, нико не проверава. Тако сам чуо.

• Sub Focus

чини ми се да знам рођену браћу овог јашовића :D

marya dee
    viš,ja sam iz smedereva,pa nemam tu mašinu.

како се зовеш, ако није тајна? можда се знамо :D (:

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.