Left 4 Dead
  • Букснетина™

Као што су можда неки приметили, причали смо о овој игри на теми асесинс крид.

Играо сам у играони мултиплејер и могу рећи да је НАЈБОЉА игра, шта више једино њу играм. Тренутно немам печ за мултиплејер, али сам видео у Форуму да може да се игра преко Гарене. Ако неко зна како то може да се изведе нека нас посаветује, јер би било дојајно да пегламо версус преко нета.

http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2009/265/L4D2_96654_screen.jpg

• Зна Мурињо

E, ja imam to na nekom stimu, sad ću da pokušam da nađem i pw i username. Samo je l prvi ili drugi deo Buksno?

• Букснетина™

Небитно, може и први и други. А, како си успео преко стима? Купио оригинал кантер па скинуо л4д? Ја сам јурио оригинал лефт 4 деад, не волим плагијане игрице, али нема шансе да нађем.

• Зна Мурињо

Ja sam to hakovao i prodavao do pre par meseci, ono klincima i tako to, za 500 kinti kanter i to. Imao sam neke mnogo dobre, znam da imam l4d 1, sad pokušavam da ga navatam negde, daću ti ako nađem, ne treba mi, ne igram igrice. :)

• Луди Чак

Ma može i prvi i drugi, samo da igramo. Jebi zombije!

• Букснетина™

Брате, а како ми дајеш то? Мислим можда је глупо питање, ал' не разумем се у то. :)

Пошто, има нас пар ту, са сајта, који би играли мултиплејер, а овај печ који имамо подржава само јебени сингл плејер. :)
    Ај' пробај нешто, па ако успеш, ти шибни овде коментар. :)

• Луди Чак

Pa samo ti da steam account koliko shvatam, ti skines steam sa neta, ulogujes se i downloadujes, jer kad kupis preko steama, mozes download beskonacno tu igru.

• Зна Мурињо

Našao sam, Buksno imaš PVT od mene.

• Зна Мурињо

To ti je kao da kupiš igicu original, samo što neko kupi cd a neko preko neta, i tako imaš na stim accuntu, klinci igraju kanter tako, ja na svom imam pun kurac nekih igrica, al ne igram, nego onako, da imam.

• Зна Мурињо

Trebalo bi da može multiplejer preko toga. lolo Nisam isprobavao.
    Zaboravih i da ti kažem da ovi ostali moraju se snađu, jebiga, ja možda, možda, uhvatim još neki, neki koji sam davno digo, al sumnjam. Ti na tom kad promeniš Buksno pw i staviš svoj mail teško da ti neko neš može.

• Луди Чак

Ja imam steam acc od brata iz Slovenije, samo treba njemu da kažem da kupi L4D, nego jel ti na svom imaš kec ili dvojku?

• Зна Мурињо

Ovaj koji sam dao Buksni ima samo keca.

• sunshine

Valjda se moze igrati preko virtuelnih servera. Hamachi ili tungle sam ja koristio za igranje Unreala, NFS i jos nekih igara..

• Букснетина™

Може да се игра преко Гарене, то знам. Тако да ћу покушати некако да ишчепркам решење за тај мултиплејер. Требало би да одем до Форума, да их питам како и шта, њима тамо ради перфектно..

• Луди Чак

Ja sam u forumu igrao, a i u Subotici, radilo super. Ali ne preko Garene, nego direkt iz igre. Ali to je bilo u LAN-u, lik napravi server i onda ovi ostali kucaju join pa njegovu IP adresu.

• Зна Мурињо

Ali to je bilo u LAN-u, lik napravi server i onda ovi ostali kucaju join pa njegovu IP adresu.

Tako sam ja igrao Menadžera, dok nisam digo Stim. Možda može i L4d

• Луди Чак

E jebiga, onda moramo da probamo, samo što ćemo znati IP adrese, pa ćemo moći da se nadžemo lolo

• seljak veseljak

Uh ja rasturam dvojku. Ne verujem da je iko bolji od mene. Ak ocete dacu vam link, ne trebaju vam nikaki drugi kurci palci, sam udjes u igricu i nadjes server i picis

• Луди Чак

To veseljaku, ako to radi, imas lajk od mene :)

• АК

Игрица је до јаја! Јако. Пре сам то стално цепао, други део. Онда сам прешао на Доту.

• Букснетина™

Uh ja rasturam dvojku. Ne verujem da je iko bolji od mene. Ak ocete dacu vam link, ne trebaju vam nikaki drugi kurci palci, sam udjes u igricu i nadjes server i picis

Шаљи и овамо на пвт, иде лајк лололо

• Vajskrstese

TO arei kralje! dota ФТЊ! Što se tiče ostaviti za mrtav, probao sam preko garene i popušio sam debelu masnu kurčinu. E sad, ako vi nađete neki drugi način obavestite me PVT-om. I molim vas, bez ljubavnih poruka na PVT. <3

• Dzankee

Ajde digramo online! Ako moez uopste lolololool

• Луди Чак

Seljak veseljak, salji pvt ili kaci link ovde, nemoj da nas ispalis!!!

• Луди Чак

Seljak imaš PVT, a postaviću ovde link sa kojeg sam skinuo sve pečeve. http://left4dead2garena1.blogspot.com/2011/04/disclaimer-this-information-is-not-to.html Ako ste skinuli igru sa seljakovog pvt linka, onda na ovom sajtu koristite drugi način. Onaj na dnu strane.

• Mjetalna lama

Ало бре, преко чега играте Доту? Ја пичим гарену и РГЦ, ако сте расположени за неки гејм, оставите никнејм ође у коментар.

• Луди Чак

Murš sa Dotom odavde... to je njesra :)

• Surovi

e imam ja i keca i dvojku, ali igram samo preko steama, smaraju me ta pečovana sranja. oš se igraš, kupi igru :)
    ali neću digram ako ste nabine da moram da vas dižem svaki čas i da mi umirete i vejstujete medicine. zombiji raspali.

• Луди Чак

Ja sam pro, ne padam nikad, sam završavam posao. A neću da kupujem igru, nema se para. Da košta 10 evra možda i bih.

• Chavez

Neka mi neko da link da skinem igru, 'oću i ja da genkujem zombije!

• Surovi

e, pa samo snimaj na steamu, bilo je pre mesec-dva l4d i l4d2 za 7€ tako nešto, komplet. prave oni super vikend akcije..

• Chavez

Kurac, ništa od mene, piše da trebaju pixel šejderi 2.0, a ja mogu valjda do 1.4.

• Луди Чак

Gledao sam juče, po 14 evra jedna. Mogu da zamolim brata iz Slovenije da uzme pa da mu dam keš kad dođe. Ali prvo da probam jel radi ovako.

• Surovi

bolje se strpi. igraj tog pirata i bacaj pogled na steam, pa kad bude neka akcija uzmi. nema potrebe da bacaš novce, ako su ti novci problem. ako nisu, kupuj :)

• Луди Чак

Ma problem su kako nisu, nego ne znam ni kako da platim. Nemam paypal i te zajebancije.

• Surovi

ne treba ti paypal za steam kupovinu. visa virtuon recimo rešava stvar. ako ne to, onda neka kreditna kartica, tvoja ili tuđa ili...

• seljak veseljak

alo kurci este l osposobili left for ded 2

• Букснетина™

брате, ја сам се вук'о по болницама ових дана, нисам ништа стиг'о да урадим.. Рука ми завијена цела, не могу да играм ништа..

• Луди Чак

Ja sam osposobio, ako oces mozemo sutra prepodne da igramo.

• Луди Чак

Hoće li neko da igra danas?

• seljak veseljak

Ja sam zauzet, a kad sam zauzet onda nemam vremena za ovo. Al cu moci sutra ako budem bio slobodan jer tad nisam zauzet i imam vremena al ako i sutra budem zauzet onda necu ni tad moci jer necu imati vremena

• Dzankee

HAAHAHAHAHAHHAHAHHAHAAHHAHAHAHA KING

• Луди Чак

Ljudi jeste li skinuli vi ovo?!

• Vajskrstese

Ja skino, instaliro, mogu da igram sp ali kao i uvek me jebe mp. Skinuo sam standalone i 1.0.2.4 master update. Uđem na garenu, nađem server, duplokliknem, učita mi do pola i izbaci mi ovo http://oi51.tinypic.com/2lnhlkh.jpg

Juče sam igrao lan u igraonici i naložio sam se jebeno. POMAGAJTE!

• seljak veseljak

skinid dvojku, i onak u njoj imas sve mape iz prve i jos pun kurac drugih

• Vajskrstese

Skinuo sam dvojku igram preko steam servera. Tražijo mi je da rinejmujem onaj l4d2.exe u l4d2 -steam.

• Луди Чак

E tako! To i moraš tako, nego kad sad već imaš instalirano, ajde da igramo bre. Kad možete ti i seljak?

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.