Serija The Walking Dead
  • Jesse Pinkman

Sve o seriji TWD kojoj 13. oktobra izlazi nova četvrta sezona. Vaši omiljeni likovi u seriji, kao i oni koje ne podnosite. Pišite rasprave o epizodama, kritike i sve što vam padne na pamet. Bez prepiranja i vrijeđanja.
    SPOILER ALERT

• Bruce

videh dve sekunde reklame, čim opadne gužva na poslu skidam sve tri sezone i počinjem drogiranje :)

• Galantni kosovac

Počeo sam pomalo da gledam, nije loša čini mi se. Ima l' ko da je gledao odpočetka da mi prenese utiske?

• Munja nebeska!

Jedna od boljih serija, mada ima nekoliko epizoda gde su skroz usrali stvar.

• Jesse Pinkman

Bruce, cim uhvatis vremena pocni :-)
    Pristevac gledao sam ja. Super je serija. Samo gledaj i uzivaj. Napisi nam svoje utiske.

• Galantni kosovac

Počeo sam da gledam o one epizode kad su ostali zaglavljeni na nekom autoputu, to je čini mi se druga sezona. Mala mi je zamerka što mi se čini da se radnja nekako sporo odvija... Nekako me po tom pitanju potseća na LOST. Inače sviđa mi se.

• gabrilo

aukurac, ovo je ono sa zombijima? haha svidela mi se reklama i kao ajd da gledam prvi put u životu neku seriju i pomešam je sa brejking bed. nikako nisam mogao da skontam kako će da se pojave zombiji haha

• Радјард Куплунг

Ovo je najgora serija koju gledam. Iako su zombiji postali izlizana tema zadnjih par godina, ljubav prema delima sa apokaliptičnom atmosferom me je nagnavala da nastavim sa gledanjem. Jako plitki i banalizovani likovi, standardni američki 'ljubav i pravda pobeđuju' lajtmotivi, prosečna gluma i nepotrebni dijalozi su oskrnavili seriju do te mere da poželim da se producentima popišam usta. Iz istog razloga sam odgledao i Falling Skies, koji je još veće govno.

• plok

gledao par epizoda
    smorio se ko lav

• Jesse Pinkman

Walking Bad
    Breaking Dead

• Џорди

Не подносим зомбије и зомби апокалипсе и слична говна, не знам како људе не смори то више. И зашто бре сваки нови израстак тога мора да DEAD у имену?
    DEAD RISING
    LEFT 4 DEAD
    WALKING DEAD
    ZONE OF THE DEAD
    Дајте мало маштовитости јбт.

• Sub Focus

Ovo je najgora serija koju gledam. Iako su zombiji postali izlizana tema zadnjih par godina, ljubav prema delima sa apokaliptičnom atmosferom me je nagnavala da nastavim sa gledanjem. Jako plitki i banalizovani likovi, standardni američki 'ljubav i pravda pobeđuju' lajtmotivi, prosečna gluma i nepotrebni dijalozi su oskrnavili seriju do te mere da poželim da se producentima popišam usta. Iz istog razloga sam odgledao i Falling Skies, koji je još veće govno.

+1

• Jesse Pinkman

Jeste je ispljuvali posteno. :-)

• S

Прва сезона ми је била ок. Делимично и друга. Али трећа је толико говно, да просто вређам остала говна кад ово говно назовем говнетом.

• Johnny Kurajber

Može da se gleda i ponekad, na trenutke kao da i postane malo jeziva, ali nekako mi deluje kao da produžuju. Kao da je ove tri sezone moglo da stane u jednu, eventualno jednu i po. Nemam pojma, ne mogu da kažem da je sranje, ali početak mi je nekako daleko bolji od svega što se dešava kasnije. Kapiram da će 4. sezona biti bolja možda od treće koja je generalno sranje.

• M

Jedina bolja serija od Walking Deada je - Walking Dead. http://www.imdb.com/title/tt2022190/?ref_=nv_sr_2

To je zapravo ista serija, samo s drugim glumcima i puno su kraće epizode. To su takozvane "webizode". što znači da njih puštaju prije glavne serije, nešto poput singla novog albuma.

• shitbrix

meni je nekako mnogo ista

• shitbrix

ali da, jedna epizoda mi je pruzila izuzetno zadovoljstvo

SPOILER

kad je lori kurva crkla

• Mil'ca.

gledao par epizoda
    smorio se ko lav

Zajebah se i počeh gledati i kad sam stigla do treće epizode samo sam htjela da je završim i čupala sam sebi kosu s glave od muke. Toliko nepotrebnih dijaloga da bi se razvukla radnja, da bi to što duže trajalo. A inače mi je i tematika sranje, mislim zombiji, alo

• M

E ovo će da bude ekstra serija ako je budu snimili, ovo je pilot epizoda, dobra ocjena al je Amazon, koji je htio da je snima odustao.

http://www.imdb.com/title/tt2090440/ Inače, rađena je po istoimenom filmu iz 2009.

• Jesse Pinkman

Sto gledate seriju koja vam se ne svidja?

• shitbrix

brate pocnes da gledas da vidis kakva je...
    onda odgledas jos neku epizodu da joj das sansu, pa jos neku..i kad vidis da nema leba, batalis.
    u medjuvremenu dobijes dovoljno materijala da seres posle

• Jesse Pinkman

Ja uopste ni ne planiram gledati neku seriju ako mi se tematika ne svidja. Oni je pljuju, govore da je govno, sranje, najgora serija koju su gledali. Pa manite je se ljudi. Trazite nesto sto nije govno. A jbt.

• Dragisic

Razvlače ga malo više. Inače imate i stripove i videoigrice koje su sastavni deo produkcije ove serije. I meščini da preko fejzbuka morete da utičete svojim mišljenjem na dalje odvijanje serije.

• Munja nebeska!

Serija je inače rađena po stripu, koji je izašao još 2003.

• Jesse Pinkman

Serija je govno.

• M

Jesse Pinkman

Serija je govno.

Možda, al barem još traje.

• Johnny Kurajber

Sto gledate seriju koja vam se ne svidja?

Pa ne mogu da kažem ni da mi se ne sviđa. Može da se gleda. Nije nešto, ali nije mi ni govno totalno, pa kad sam već krenuo da je gledam, odgledaću je.

• Makaronac

Stigao do pola druge sezone i prekinuo. Brate, ovo više liči na špansku seriju nego na avanturu sa zombijima. Pogledaš WWZ i eto ti u 2 sata sve što treba a ne ovo. Ovo je bezveze.

• Školjkaboj

Citao sam strip po kojem je pravljena serija, i dobar je.. serija je manje vise krenula istim stopama, jedino sto razvlaci radnju nekako i dosadna mi je. Zabo sam prosle godine negde na drugoj sezoni i nakon drugog pokusaja da odgledam jednu epizodu odustao... i jos sam se smorio
    kad su najbolju scenu iz celog stripa iskulirali: SPOJLER-> Dejl u stripu gine na dojajan nacin. Nakon sto ga ugrize zombi, lika uhvate kanibali, onesveste ga i odseku mu nogu. Kad se probudi skonta da kanibali jedu corbu od njegove noge, i lik im kaze da je zarazen i da su se svi upravo zarazili jeduci njegovu nogu i krece onako ludacki da im se smeje u fazonu kako su se zajebali i onda ga isprebijaju do smrti... dok u seriji koliko sam cuo nekako bedno zagine. To me je jos vise odbilo od serije.

• Dragisic

I podseti me da odštampam strip. Hvala.

• Jesse Pinkman

Johnny samo udri :-)

• TheUndertaker

oće biti premijera na foksu?

• Kile®

Meni je extra serija, imam sve epizode koje su izašle do sada. Jedva čekam da počne četvrta sezona.

• NikolaiV

Htedoh juče da otvorim temu. Odlična serija, za one koji vole postapokaliptičnu tematiku.

• Jesse Pinkman

i ja glumio zombija u jednoj epizodi :)

haha, ko ne bi... money, money, money

• омбре

Citao sam strip po kojem je pravljena serija, i dobar je.. serija je manje vise krenula istim stopama, jedino sto razvlaci radnju nekako i dosadna mi je. Zabo sam prosle godine negde na drugoj sezoni i nakon drugog pokusaja da odgledam jednu epizodu odustao... i jos sam se smorio
    kad su najbolju scenu iz celog stripa iskulirali: SPOJLER-> Dejl u stripu gine na dojajan nacin. Nakon sto ga ugrize zombi, lika uhvate kanibali, onesveste ga i odseku mu nogu. Kad se probudi skonta da kanibali jedu corbu od njegove noge, i lik im kaze da je zarazen i da su se svi upravo zarazili jeduci njegovu nogu i krece onako ludacki da im se smeje u fazonu kako su se zajebali i onda ga isprebijaju do smrti... dok u seriji koliko sam cuo nekako bedno zagine. To me je jos vise odbilo od serije.

pu mater im jebem...

• ciklon

Dejl u stripu gine na dojajan nacin. Nakon sto ga ugrize zombi, lika uhvate kanibali, onesveste ga i odseku mu nogu. Kad se probudi skonta da kanibali jedu corbu od njegove noge, i lik im kaze da je zarazen i da su se svi upravo zarazili jeduci njegovu nogu i krece onako ludacki da im se smeje u fazonu kako su se zajebali i onda ga isprebijaju do smrti...

U igrci "The Walking Dead" ima nešto slično vezano za ranjavanje i sečenje noge jednom od likova, a tu je kanibalistička familija. Igrica je odlična, jer svaka odluka i svaki izbor koji napraviš ne etiče samo na tu epizodu (prva sezona ima 5 epizoda), već utiče i na sam završetak igrice.

Sama serija je veoma dobra, s tim što su svaku sezonu produžavali i što su priču komplikovali previše u nekim trenucima, dodajući tome kilometre dijaloga, što čoveka prosto iznervira, ali sve u svemu se nadam da će 4. sezona biti i poslednja. Biće previše ako bude i peta.

• Kile®

Ova je dobra ko lebac..

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1236935_744660668893427_112693250_n.png

Ne bih se bunio ni da mi dođe onako prljava iz onog zatvora..

• Триша

Zvuči na ovaj fazon samo malo mekše
    http://www.crossedcomic.com/

• FAĐO

Серија није ништа посебно, може да се гледа да се убије време. Прве две сезоне су ме жестоко смориле, ликови су некако били празни, навијо сам за Зомбије, трећа је одлична. Драго ми је што је курва Лори умрла,почела се јебати са другим а њеном мужу није прошло ни четрес дана. Да не заборавим гувернер је један од најјачих негативаца које сам видео.
    Најготивнији лик ми је Дерил.
    http://www.dixonsvixens.com/images/daryl_dixon.jpg

• zoom

Meni je ovo do jaja serija. Odgovara mi radnja i tempo serije. Omijleni lik mi je onaj rednek Deril. Mrzim onog gada Glena i to samo žato što je jebeni Kinez ili Koreanac a smuvao je do jaja pičketinu pa sam ljubomoran. Nervira me i onar Rikov debilni sin. Mali je degen i nadam se da će da ga izjedu zombiji u novoj sezoni.

• plok

ova tema me vredja i zahtevam njeno ugasivanje

• Munja nebeska!

Да не заборавим гувернер је један од најјачих негативаца које сам видео.

U stripu je mnogo zajebaniji, čak i bez jedne ruke.

http://i.imgur.com/SVvrRoE.jpg

• Leprikon

добра је серија, једете говна! мада, ако убију дерила, постаће говно!

• Jesse Pinkman

Daryl is immortal.