- Xc
Кој ће курац то овде? Резолуција о сребреници, НАТО у Србији, Ратко Младић, подела Косова, сваки усрани форум на овом свету има те теме, да л је нужно да се на једном сајту за спрдњу бистре овакве ствари? Просечан корисник овог сајта има 20 година, ник му је Удувани Ретард и шта он кој курац има да каже о томе. Сајт за забаву, људи!
- P
ZA! Ne treba nam to.
- Xc
јовичићу, у реду је, од тебе се не очекује да будеш за укидања било ког подфорума и уопште било које мере сужавања твог поља деловања :)

Nekad sam bio protiv ukidanja, sad sam za...šta koj moj imamo mi tu da ga drvimo o politici...
Mislio sam da će taj forum da smanji količinu političkih i drugih prepucavanja po komentarima za definicije i postere, ali kako bagra pojma nema o internet kulturi, i ne zna šta je forum, to je izgubilo svaki smisao.
Taj forum je bio zanimljiv samo prvi dan.
- XcNekad su ljudi sa 20 godina smišljali ideologije i učestvovali u revolucijama, Aleksandar Makedonski sa 20 i nešto osvajao svijet.
и ако има младих данас који смишљају идеологије скоро сам сигурна да нису редовни корисници овог сајта :)
Кој ће курац то овде? Резолуција о сребреници, НАТО у Србији, Ратко Младић, подела Косова, сваки усрани форум на овом свету има те теме, да л је нужно да се на једном сајту за спрдњу бистре овакве ствари? Просечан корисник овог сајта има 20 година, ник му је Удувани Ретард и шта он кој курац има да каже о томе. Сајт за забаву, људи!Kao prvo, ovo nije sajt za sprdanje. Pomešla si sa www.svetosavlje.com. Dalje, neće se ukinuti, džabe krečiš.
- Xc
Гамби смишља идеологоју лололо!!!
Гамби смишља идеологоју лололо!!!Nisam ja to rekao. Ali, otkud možeš biti sigurna da medju ljudima na sajtu (kojih je dnevno oko 30-50 hiljada), nema neko ko bi mogao tako nešto?
I da, LOLOLO je tako super argument. Idi mešaj malter. Ti si tip ljudi za kojeg se te teme i ne otvaraju, očigledno.
Врло радо, али сваки дан од 10 активних тема 5 буде о политици.Nije uvijek tako. Istina, poslednjih dana zbog haških aktuelnosti imamo poplavu političkih tema, malo nas je krenulo, a i ja sam otvorio ono o Čedi i podjeli Kosova.
Ali inače i nema toliko sranja o politici. A na tom podforumu se bistre i neka društvena pitanja, ne samo dnevna politika. Čak dnevne politike ima vjerovatno najmanje.
Kako god, čak i kad politika dominira, lako možeš da je zaobiđeš.
- XcNisam ja to rekao.
Али си се одао, признај да смишљаш.
Нисам сигурна да нема некога ко би могао тако нешто, рекла сам да сам скоро сигурна. А и да има, шта ће му помоћи подфорум у томе? - a
Ja sam za to da se ukine. Da ne čitam više gluposti i razne interpretacije svega i svačega jer onda uzmem pa pišem i pišem... A to mi najmanje treba, al jebi ga, živ je čoek voćka čudnovata.
stina, poslednjih dana zbog haških aktuelnosti imamo poplavu političkih tema, malo nas je krenulo, a i ja sam otvorio ono o Čedi i podjeli Kosova.Посебно о ових последњих пар дана причам. Јбг, има 5 тема о политици, 3 теме о филмовима, једна тема о томе коју јавну личност би карао (оженио) и шта слушате тренутно.
Чак би ми и спортска тема добро дошла сад, за које сам се залагао да се пребаце у игре.
Da ne čitam više gluposti i razne interpretacije svega i svačega jer onda uzmem pa pišem i pišem...A ja sam baš zainteresovan za te interpretacije, pogotovo od strane mladih i relativno nepristrasnih ljudi, a takvih je većina na vukajliji. Oni za razliku od posjetilaca ostalih političkih foruma, imaju manje znanja, ali daleko više zdravog razuma i daleko manje im je ispran mozak raznim ideologijama. Zato ovaj forum treba da ostane.
- FNekad su ljudi sa 20 godina smišljali ideologije i učestvovali u revolucijama, Aleksandar Makedonski sa 20 i nešto osvajao svijet. Što vrijeđaš mlade, zar ni za šta drugo nismo sposobni osim pričanja o alkoholu, travi i jebanju?
ne bih da se mešam u interne stvari vukajlije, ne zanimam me, ali u čitavom kontekstu ove rasprave, kao odgovor na prethodne postove, ovo je verovatno jedna od najboljih stvari koje sam pročitao na ovom sajtu. sve je reko čoek.
i posle se pitamo na forumima tipa "politika i društvo" šta to nije u redu sa ovim svetom, pa nije u redu to što su mladi ljudi bezidejni, apatični, svedeni na sirove animalne potrebe, ne žive, što je verujem žalosno...
- Xc
Да је Александар Македонски имао АДСЛ курац би освајао свет
- [
ZA!
Smučilo mi se da se prepucavam sa ljudima objašnjavajući im neke stvari i bzv se posvađaš sa nekim ko ti je do juče bio kul. Sve zbog jebene politike! 
KONTRAPREDLOG: Zabraniti onima koji su se izjasnili za ukidanje podforuma "Politika i društvo" učestvovanje i gledanje tema na tom podforumu. Tako oni neće imati uvid u taj podforum, neće imati šta da im smeta, a mi koji idemo na taj podforum, moćićemo da nastavimo sa svojom raspravom, bez da iritiramo ove kojima politika smeta.
- Xc
КОМПРОМИС: Да се подфорум ПОЛИТИКА пребаци у игре!

KONTRAPREDLOG: Zabraniti onima koji su se izjasnili za ukidanje podforuma "Politika i društvo" učestvovanje i gledanje tema na tom podforumu. Tako oni neće imati uvid u taj podforum, neće imati šta da im smeta, a mi koji idemo na taj podforum, moćićemo da nastavimo sa svojom raspravom, bez da iritiramo ove kojima politika smeta.
E ovo bi valjalo uraditi recimo kad bi kaizen omogućio da sami obeležimo koje podforume hoćemo da pratimo u aktivnim temama al kontam da je to možda zajebano odraditi
Ajmo ljudi malo demokratije, gledajte svoja posla, šta vas boli kurac šta drugi rade i o čemu otvaraju teme.Jovičić objašnjava. Realno, mršte sa tog podforuma ako vam se ne svidja. Nego, poprilično su neki od vas koji su ovde najglasniji istovremeno i aktivni tamo. I onda kad ih ljudi prejebu argumentima, oni se žale da se ukine podforum. Sjajno.
Ne klikćite na teme, niko vas ne tera.
- Пд
Ја не контам. Гамби, јел си ти озбиљан? Некако ми преозбиљно делују постови за тебе. :)) Мислим, слажем се са тобом, па ми зато чудно... :))
Moglo bi doći do toga da dosta ljudi odluči da ne prati pola podforuma na sajtu, a to bi dovelo do opšteg smanjenja interakcije i odumiranja foruma.Pa, nema potrebe da ti ljudi i vide forum, kada su nezainteresovani. Neka mršću na igre i cepaju ono *lupaj glavom po tastaturi* i *ko poslednji pobednik*.
- S
ZA!
To je mjesto tako bezveze i sramo ta je za ovaj sajt. Ljudi se samo prepiru i nista konkretno se tamo ne radi. Smece od podforuma. Kad vidim neku politicku temu kenja mi se. Kenja mi se sto svi pricaju da su apoliticni i da nisu nacionalisti, a svima to izbija iz postova! UKINI POLITIKU!
- ПдDa, ozbiljan sam. U sred ispitnog roka sam, pa sam nervozan i nije mi do zajebavanja. :)
Јел права студираш? Приметих те већ пар пута са неким Али Мек Бил аргументима, а никако да те питам. :)
- SE ovo bi valjalo uraditi recimo kad bi kaizen omogućio da sami obeležimo koje podforume hoćemo da pratimo u aktivnim temama al kontam da je to možda zajebano odraditi
Veca glupost odavno nije izrecena na ovom sajtu -90001001029012
- Xc
Зајеби Пеки шта Гамби студира, то је небитно, питај га да подели са нама свој манифест
- S
Nepotrebno je reći da sam protiv, jer se to neće desiti.
Nego, jebete li šta i zašto ne?
- [
Ja politikom brišem bulju!