ПРЕДЛОГ: Укидање подфорума ПОЛИТИКА
  • Xc

Кој ће курац то овде? Резолуција о сребреници, НАТО у Србији, Ратко Младић, подела Косова, сваки усрани форум на овом свету има те теме, да л је нужно да се на једном сајту за спрдњу бистре овакве ствари? Просечан корисник овог сајта има 20 година, ник му је Удувани Ретард и шта он кој курац има да каже о томе. Сајт за забаву, људи!

• Јова

PROTIV !!!
    Nema bolje zabave od raspredanja o politici, ako ukinu podforum, političke teme ćemo otvarati na podforumu "Razno".

• Букснетина™

ПОТПУНО ЗА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Ritchie ♣ B

Jedini razumni podforum.

• Јова

Nekad su ljudi sa 20 godina smišljali ideologije i učestvovali u revolucijama, Aleksandar Makedonski sa 20 i nešto osvajao svijet. Što vrijeđaš mlade, zar ni za šta drugo nismo sposobni osim pričanja o alkoholu, travi i jebanju?

• Букснетина™

Јер ми се сере од ових инцеста што подржавају независност косова, па још себи и дају за право да се назову Србима.

• P

ZA! Ne treba nam to.

• Xc

јовичићу, у реду је, од тебе се не очекује да будеш за укидања било ког подфорума и уопште било које мере сужавања твог поља деловања :)

• Negroidno Govedo

Nekad sam bio protiv ukidanja, sad sam za...šta koj moj imamo mi tu da ga drvimo o politici...

Mislio sam da će taj forum da smanji količinu političkih i drugih prepucavanja po komentarima za definicije i postere, ali kako bagra pojma nema o internet kulturi, i ne zna šta je forum, to je izgubilo svaki smisao.

Taj forum je bio zanimljiv samo prvi dan.

• Јова

A što vi kojima se ne priča o politici jednostavno ne zaobiđete te forume u širokom luku, i šta vas briga, ko vas tjera da ulećete u političke diskusije?

• Букснетина™

Aleksandar Makedonski sa 20 i nešto osvajao svijet.

Па ти устани из столице и иди да освојиш свет.

• Xc

Nekad su ljudi sa 20 godina smišljali ideologije i učestvovali u revolucijama, Aleksandar Makedonski sa 20 i nešto osvajao svijet.

и ако има младих данас који смишљају идеологије скоро сам сигурна да нису редовни корисници овог сајта :)

• Earthworm Jim

Кој ће курац то овде? Резолуција о сребреници, НАТО у Србији, Ратко Младић, подела Косова, сваки усрани форум на овом свету има те теме, да л је нужно да се на једном сајту за спрдњу бистре овакве ствари? Просечан корисник овог сајта има 20 година, ник му је Удувани Ретард и шта он кој курац има да каже о томе. Сајт за забаву, људи!

Kao prvo, ovo nije sajt za sprdanje. Pomešla si sa www.svetosavlje.com. Dalje, neće se ukinuti, džabe krečiš.

• Јова

Realno govoreći, neke od najzanimljivijih tema su upravo na tom podforumu. I nisu sve čisto političke. Podforum se zove "politika i DRUŠTVO".

• Earthworm Jim

и ако има младих данас који смишљају идеологије скоро сам сигурна да нису редовни корисници овог сајта :

Kako možeš da budeš tako sigurna?

• Xc

Гамби смишља идеологоју лололо!!!

• Букснетина™

jednostavno ne zaobiđete te forume u širokom luku

Врло радо, али сваки дан од 10 активних тема 5 буде о политици.

• Earthworm Jim

Гамби смишља идеологоју лололо!!!

Nisam ja to rekao. Ali, otkud možeš biti sigurna da medju ljudima na sajtu (kojih je dnevno oko 30-50 hiljada), nema neko ko bi mogao tako nešto?

I da, LOLOLO je tako super argument. Idi mešaj malter. Ti si tip ljudi za kojeg se te teme i ne otvaraju, očigledno.

• Јова

Врло радо, али сваки дан од 10 активних тема 5 буде о политици.

Nije uvijek tako. Istina, poslednjih dana zbog haških aktuelnosti imamo poplavu političkih tema, malo nas je krenulo, a i ja sam otvorio ono o Čedi i podjeli Kosova.

Ali inače i nema toliko sranja o politici. A na tom podforumu se bistre i neka društvena pitanja, ne samo dnevna politika. Čak dnevne politike ima vjerovatno najmanje.

Kako god, čak i kad politika dominira, lako možeš da je zaobiđeš.

• Xc

Nisam ja to rekao.

Али си се одао, признај да смишљаш.
    Нисам сигурна да нема некога ко би могао тако нешто, рекла сам да сам скоро сигурна. А и да има, шта ће му помоћи подфорум у томе?

• a

Ja sam za to da se ukine. Da ne čitam više gluposti i razne interpretacije svega i svačega jer onda uzmem pa pišem i pišem... A to mi najmanje treba, al jebi ga, živ je čoek voćka čudnovata.

• Букснетина™

stina, poslednjih dana zbog haških aktuelnosti imamo poplavu političkih tema, malo nas je krenulo, a i ja sam otvorio ono o Čedi i podjeli Kosova.

Посебно о ових последњих пар дана причам. Јбг, има 5 тема о политици, 3 теме о филмовима, једна тема о томе коју јавну личност би карао (оженио) и шта слушате тренутно.

Чак би ми и спортска тема добро дошла сад, за које сам се залагао да се пребаце у игре.

• Јова

Otvori brate sportsku temu. Ova popularnost politike je samo faza na sajtu. Slično kao što se svojevremeno pričalo o marihuani, ili o religiji, ili muzici, štatijaznam.

• Томдрил Мерилин

Za. Realno je dosta prosipanja neke demagogije u prazno.

• C60

PROTIV!
    Ja čak ni ne učestvujem tu, ali ima postova koji su odgovorni za padanje sa stolice.
    Na jednom forumu na kom sam bila relativno aktivna su ubili Politiku kao podforum i onda su prenosili prepucavanja na teme tipa Omiljena životinja.
    Što bi ga gasili, ne traži leba da jede.

• Šanzamm

Букснетина™

Јер ми се сере од ових инцеста што подржавају независност косова, па још себи и дају за право да се назову Србима.

+10000

• Јова

Da ne čitam više gluposti i razne interpretacije svega i svačega jer onda uzmem pa pišem i pišem...

A ja sam baš zainteresovan za te interpretacije, pogotovo od strane mladih i relativno nepristrasnih ljudi, a takvih je većina na vukajliji. Oni za razliku od posjetilaca ostalih političkih foruma, imaju manje znanja, ali daleko više zdravog razuma i daleko manje im je ispran mozak raznim ideologijama. Zato ovaj forum treba da ostane.

• F

Nekad su ljudi sa 20 godina smišljali ideologije i učestvovali u revolucijama, Aleksandar Makedonski sa 20 i nešto osvajao svijet. Što vrijeđaš mlade, zar ni za šta drugo nismo sposobni osim pričanja o alkoholu, travi i jebanju?

ne bih da se mešam u interne stvari vukajlije, ne zanimam me, ali u čitavom kontekstu ove rasprave, kao odgovor na prethodne postove, ovo je verovatno jedna od najboljih stvari koje sam pročitao na ovom sajtu. sve je reko čoek.

i posle se pitamo na forumima tipa "politika i društvo" šta to nije u redu sa ovim svetom, pa nije u redu to što su mladi ljudi bezidejni, apatični, svedeni na sirove animalne potrebe, ne žive, što je verujem žalosno...

• Xc

Да је Александар Македонски имао АДСЛ курац би освајао свет

• [

ZA!
    Smučilo mi se da se prepucavam sa ljudima objašnjavajući im neke stvari i bzv se posvađaš sa nekim ko ti je do juče bio kul. Sve zbog jebene politike!

• Јова

KONTRAPREDLOG: Zabraniti onima koji su se izjasnili za ukidanje podforuma "Politika i društvo" učestvovanje i gledanje tema na tom podforumu. Tako oni neće imati uvid u taj podforum, neće imati šta da im smeta, a mi koji idemo na taj podforum, moćićemo da nastavimo sa svojom raspravom, bez da iritiramo ove kojima politika smeta.

• Xc

КОМПРОМИС: Да се подфорум ПОЛИТИКА пребаци у игре!

• dusan1001

Protiv
    Ako neko oće da se raspravlja nek se raspravlja njegov problem ja ne ulazim na te teme i ne vidim što bi nekom to smetalo

• Јова

Ajmo ljudi malo demokratije, gledajte svoja posla, šta vas boli kurac šta drugi rade i o čemu otvaraju teme.

• dusan1001

KONTRAPREDLOG: Zabraniti onima koji su se izjasnili za ukidanje podforuma "Politika i društvo" učestvovanje i gledanje tema na tom podforumu. Tako oni neće imati uvid u taj podforum, neće imati šta da im smeta, a mi koji idemo na taj podforum, moćićemo da nastavimo sa svojom raspravom, bez da iritiramo ove kojima politika smeta.

E ovo bi valjalo uraditi recimo kad bi kaizen omogućio da sami obeležimo koje podforume hoćemo da pratimo u aktivnim temama al kontam da je to možda zajebano odraditi

• Earthworm Jim

Ajmo ljudi malo demokratije, gledajte svoja posla, šta vas boli kurac šta drugi rade i o čemu otvaraju teme.

Jovičić objašnjava. Realno, mršte sa tog podforuma ako vam se ne svidja. Nego, poprilično su neki od vas koji su ovde najglasniji istovremeno i aktivni tamo. I onda kad ih ljudi prejebu argumentima, oni se žale da se ukine podforum. Sjajno.

Ne klikćite na teme, niko vas ne tera.

• Јова

mada i taj kontrapredlog je problematičan, iako je moj :)

Moglo bi doći do toga da dosta ljudi odluči da ne prati pola podforuma na sajtu, a to bi dovelo do opšteg smanjenja interakcije i odumiranja foruma.

• Пд

Ја не контам. Гамби, јел си ти озбиљан? Некако ми преозбиљно делују постови за тебе. :)) Мислим, слажем се са тобом, па ми зато чудно... :))

• Earthworm Jim

Moglo bi doći do toga da dosta ljudi odluči da ne prati pola podforuma na sajtu, a to bi dovelo do opšteg smanjenja interakcije i odumiranja foruma.

Pa, nema potrebe da ti ljudi i vide forum, kada su nezainteresovani. Neka mršću na igre i cepaju ono *lupaj glavom po tastaturi* i *ko poslednji pobednik*.

• Earthworm Jim

Пеки д џем

Ја не контам. Гамби, јел си ти озбиљан? Некако ми преозбиљно делују постови за тебе. :)) Мислим, слажем се са тобом, па ми зато чудно... :))

Da, ozbiljan sam. U sred ispitnog roka sam, pa sam nervozan i nije mi do zajebavanja. :)

• Korle

Podforum poliKita i društvo NE-ĆE biti ukinut. Aj zdra'o.

virtuelni lock....

sad spemujte ako'ćete

• S

ZA!

To je mjesto tako bezveze i sramo ta je za ovaj sajt. Ljudi se samo prepiru i nista konkretno se tamo ne radi. Smece od podforuma. Kad vidim neku politicku temu kenja mi se. Kenja mi se sto svi pricaju da su apoliticni i da nisu nacionalisti, a svima to izbija iz postova! UKINI POLITIKU!

• shitbrix

Ajde sad neka neko otvori novu temu sa ovim predlogom:

E ovo bi valjalo uraditi recimo kad bi kaizen omogućio da sami obeležimo koje podforume hoćemo da pratimo u aktivnim temama al kontam da je to možda zajebano odraditi

Svidja mi se ideja...

• Пд

Da, ozbiljan sam. U sred ispitnog roka sam, pa sam nervozan i nije mi do zajebavanja. :)

Јел права студираш? Приметих те већ пар пута са неким Али Мек Бил аргументима, а никако да те питам. :)

• S

Veca glupost odavno nije izrecena na ovom sajtu -90001001029012

• Xc

Зајеби Пеки шта Гамби студира, то је небитно, питај га да подели са нама свој манифест

• S

Nepotrebno je reći da sam protiv, jer se to neće desiti.

Nego, jebete li šta i zašto ne?

• [

Ja politikom brišem bulju!