Krajnji izbori u naslovu teme: Apsolutno negativni aspekt situacije/pojave ili njena potpuna suprotnost?
  • Unfawkable

Za one koji nisu u potpunosti razumeli naslov, pomalo mi ide na živce što svaka druga tema na forumu ima generičan naslov u ovom formatu. Primera radi:
    ''Saša Popović - Debilni nepismeni šljam bez sluha, ili neshvaćeni genije?'' (Primer je izmišljen radi doslikavanja situacije)

Jer se još neko oseća kao ja il sam jedini?

I u naslovu treba da bude ''teme'' umesto ''temu'', al ne znam kako da editujem to, niti dal mogu.

• Hipnos

I u naslovu treba da bude ''teme'' umesto ''temu'', al ne znam kako da editujem to, niti dal mogu.

НЕ можеш. Питај модове.
    Мени не сметају дуги наслови. Неки су изврсни, чак.

• Л0Л

pomalo mi ide na živce što svaka druga tema na forumu ima generičan naslov u ovom formatu. Primera radi:
    ''Saša Popović - Debilni nepismeni šljam bez sluha, ili neshvaćeni genije?'

То је трејдмарк Вукајлије, и ако га промене биће Њ....

• Francky Delevra

Editovao sam ti naslov.

• Луди Чак

To je jedan od fenomena Vukajlije, ponekad smara, ali ima nekih koji su bolji i od samog sadrzaja teme.

• Earthworm Jim

''Saša Popović - Debilni nepismeni šljam bez sluha, ili neshvaćeni genije?''

Misliš *društveni parazit ili samo stereotip*? :)
    To je moj trejdmark, nisam ja kriv što me ostali kopiraju. :p

• Хујо Смрад

Ovo je društveni parazit. Može lok odma.

• Dvajt

Ја се сећам теме: "Друштвени паразити или само стереотип: Друштвени паразити или само стереотип?" до јаја тема била.

• Earthworm Jim

Ја се сећам теме: "Друштвени паразити или само стереотип: Друштвени паразити или само стереотип?" до јаја тема била.

Koje? Ima ih ja mislim 3. :)

• Луди Чак

Misliš *društveni parazit ili samo stereotip*? :)
    To je moj trejdmark, nisam ja kriv što me ostali kopiraju. :p

Jesi stvarno ti prvi to otvorio?

• Dvajt

Koje? Ima ih ja mislim 3. :)

Свака је била добра на свој начин. :)

• Šalabajzer

Protiv, iz više razloga, da ne nabrajam sad...

• [

Gambi zar to nije bio Jovičić?

• Earthworm Jim

Da, apsolutno je jasno šta si hteo da kažeš.

• Earthworm Jim

Gambi zar to nije bio Jovičić?

Ne. Ja sa ovom linkovanom temom. Prelistaj podforum ako sumnjaš.

Koji si lik, kako ti je to palo na pamet?

:)

• Šalabajzer

Da, apsolutno je jasno šta si hteo da kažeš.

Ja uvijek uprostim.

• Unfawkable

'Fala Frenki

Ne sećam se da je išta bilo predloženo da bi bio protiv... Al ajde.

Ma i meni nešto smor u poslednje vreme pa me sitnice nerviraju. A ovu temu što ste linkovali ću pročitati :D

To je jedan od fenomena Vukajlije, ponekad smara, ali ima nekih koji su bolji i od samog sadrzaja teme.

I meni bilo zanimljivo kad sam vid'o to prvi, drugi put. Al posle trećeg mi postalo malo ''pih''...

A ne sećam se da li je stvarno bila tema Saše Popovića, on mi je samo prvi pao na pamet :P

• Šalabajzer

Ne sećam se da je išta bilo predloženo da bi bio protiv... Al ajde.

Ma zajebavam se... Meni ti naslovi ne smetaju, bitniji mi je sam sadržaj teme i postovi u njoj i čitam sve do onog momenta kad tema skrene u jebačinu neku.

• Unfawkable

Definiši ''jebačinu'' :P

Nije da je neka bog zna kakva tema za raspravu, ali teško da ima tu još puno toga da se kaže. Možda sam trebao da upotrebim ''Požalite se'' temu :P

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.