Пара врти где бургија неће 2 - недаће крепости
  • Zmia

Пошто се она прва тема тиче углавном мушких ствари као што су фудбалски клубови, политика и принципи, ово је питање за жене. За колико пара бисте продале свој карфијол?

Едит: карфијол је пичка. Без пошалица типа: на пијаци је сто динара, мој одстајао у фрижидеру два дана нек иде за 50. Спем стоп.

• l

karfiol nipošto, al brokoli dajem džabe....

• СМарко

Ја за 20 еура + осигурање овај мајкин.

• Zmia

http://vukajlija.com/zensko-postenje/91813
    http://vukajlija.com/legalizacija-prostitucije-u-srbiji/82900

Ево неких дефиниција на ту тему. Можда су изнети ставови шовинистички и сељачки али мене занима да ли постоји нека цена или нека ситуација која би вас натерала да се појебете за паре.

• СМарко

Имам ја друга којем су платили 20 еура да изађе са једном малом.

• Earthworm Jim

Da imam pičku ja bi je prodao.

• l

meni žao što kad sam bila mlađa nisam bila pametnija pa da se ubacim u neku "poslovnu pratnju". šta ima lepše nego kad radiš ono što voliš i još te plaćaju za to! nego sam ja, ćurka, blejala po parkićima i učila školu... eeee da su mi te godine a ova pamet...

• Zmia

Мислим да је питање веома интригантно. Углавном цену коју жене себи одреде нико нормалан не жели да плати. А нико неће да се јебе по тржишној цени јер није курва. Не знам како се поставити.

• СМарко

Не знам како се поставити.

Наслониш се на столицу, и мало избачиш кукове.

• Zmia

Столица је нестабилна. Не спемуј.

• l

ribe obično kažu da bi za nekih milion evra ili nešto. ali realnost je drugačija. potpisujem, SVAKA riba bi se pojebala za npr neki auto (čak može i srednje klase), gajbu, ili neki posao gde će dobijati 2000 evra mesečno bez da se razbija od posla (kao npr. naša nova ambasadrka u italiji, mada moguće je da nju samo svekrva gura, možda ne širi noge, ali samo možda...)

• Фејзбукманијак

Лемајо лупаш.. дефинитивно сад лупаш

• l

što lupam? misliš da nije tako? ajde daj mi molim te argumente kojim ćeš pobiti moje tvrdnje i naterati me da promenim mišljenje. hvala unapred. (dupe ti lupa pa ga nosiš, znaš?!?) :P

• Фејзбукманијак

Лемајо значи ја да дођем и понудим ти фиат пунто ти би ми дала да те јебем?

• l

maco, tebi bi dala i za džabe, samo kad bi umeo da tražiš! ;))))

• Фејзбукманијак

Нека лемајић, заузети смо ми за такве експерименте лололол

• Триша

Cena je mnogo visoka, daj legalizujte prostituciju !

• Шоми 

не говори цену, само би те одала.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.