Вукајлија мрчндајзинг
  • Л0Л

Е 'вако, ово је питање за Кајзена, али ако има још заинтересованих јавите се -

Кајзене, јел планираш комерцијализацију сајта и стварање робне марке Вукајлија, где
    би се продавале мајице, шоље, курци, палци, к'о што има на Урбан Дикшнерију?

Реално, ако испланираш тако нешто, 'тео бих да набавим мајицу са чича Вукајлијом и адресом сајта напред и мојом бабом на леђима.

• СМарко

Планирано је већ, рекао је, али има времена :)

• Хујо Смрад

Podržavam!
    Mogli bi da se prepoznajemo na ulici, majku mu.

• СМарко

И да се Подгорица крсти од мене :)

Ја сам хтио сам да иштампам нешто, него ми глупо у пм :)

• велики комбинатор

шоља са дефком аца илић је бркати говнар. прицелесс

• Mil'ca.

Smarko, sjećaš li se mojih predloga za majice s tvojim likom? :p

• СМарко

Smarko, sjećaš li se mojih predloga za majice s tvojim likom? :p

Е то је већ добра идеја :Д

• Хујо Смрад

Ja sam za majcu za grafičkim prikazom jogurtove defke usta ko kravlja pička.

• hladan.krompir

А нешто у фазону Вукајлија Официјал Кру? Мали лого дедице на срцу, а са десне стране надимак, а на леђима адреса сајта.

• Луди Чак

Ja sam za to da se prave majice sa ovim postom na leđima, a napred da piše veliko JA JEBEM.
    http://vukajlija.com/forum/teme/19317?strana=62#post_967470

• Valdemar

E, dok to se to ne ostvari, rade u Carice Milice u majice i šolje, samo odneseš sliku u dovoljnoj rezoluciji. A nije ni skupo.

• brainiac96_Dio

Pa, ako kaizen neće da organizuje, ja ću da odem kod komše, on to radi, naručim 20-ak majici, i prodajem po sajtu :D

• Л0Л

Па могу и ја да организујем тако нешто, али би ми драже било да то набавим од Газде, некако је срцу милије :))

• Christine

uniforma za okupljanja? :D

• Л0Л

Па то, могу чак на окупљањима и да се продају, и то чак може да се ради кастм мејд са дефиницијом коју хоћеш... Замисли ту рекламу, сви ће на маји да ти виде дефку, онда ће да дођу кући, да је напишу на статус, па ће неко доћи вамо то да издефинише, модови примете и теби та дефиниција оде на насловну.
    http://files.sharenator.com/Troll_Face_U_MAD_RE_wrestling_1-s407x405-126802-580.jpg

• Christine

ili majica za devojke "dojkare?"
    xD

• Tužni Lijam

E, ekstra ideja. I što kažeš da bude od gazde, ne samostalno, srcu milije. I to baš imaš majicu da naručiš, napred čikica, nazad defka koju hoćeš.

• syngrafeas

Predlažem dresove sa svojim avatarom, nikom i brojem na ranglisti koji se dnevno apdejtuje preko vajerlesa.

• Хујо Смрад

Nagovorimo gazdu da nam pravi majce!
    Dovoljno se načvario ktitora da ima iza takav jedan investment!

• Christine

a mog'o bi i kaizi besplatno da podeli te majice, ipak je to free reklama :D

• Tužni Lijam

može, ako gazda odluči, naručujem!

• Johnny Kurajber

A onda ako vidiš brata Vukajlijaša, kog ćeš prepoznati po majici, u nevolji na ulici skačeš za njega odmah.
    Možemo posle da zovemo i neke navijačke grupe 20 na 20.

• syngrafeas

kog ćeš prepoznati po majici

A mi svi, k'o Simpsonovi, tu jednu majicu stalno :)

• Л0Л

Па није Сајнгрифсе, набавиш више комада, са свим омиљеним дефкама лололол

• Tužni Lijam

A onda ako vidiš brata Vukajlijaša, kog ćeš prepoznati po majici, u nevolji na ulici skačeš za njega odmah.

Džoni, a sestru Vukajlijašicu ne? :(

Vukajlijaši svi za jednog i jedan za sve! Sad to sa avatar printom je teže izvodljivo i rank ti se menja stalno, kao i avatar... Mada, što da ne.... Ja sam ipak za neku defka verziju i čikicu.

• Christine

e, a gaće sa vukinom slikom?
    da skontate da ste u srodstvu po vukajliji tek kada se skinete xD

• hladan.krompir

А неке шаблоне велике, па да се шара графитима реклама Вуки?

• Луди Чак

A da se iznajmi bilbord u centru?

• Moćni Ming

Hm, Vukajlija mrčndajzer?
    Ja sam ipak za talk show... ;)

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.