Да не пишем сад у уводу како сам кад сам била мала маштала о томе да имам свој, рецимо, бутик или кафић на мору али он ни у машти није могао да постоји без имена па сам онда данима смишљала како да се зове...
И да рецимо имате свој бренд, ракију, чоколаду или кафану или јахту, или било шта кад бисте имали своје, какво име бисте му дали...
Последње чега се сећам, кад сам о таквим стварима размишљала је да би, да имам кафић, он имао назив "Црна рупа"...

Мој кафић би се звао КАЉЕСТРО... То сам чврсто одлучио, иако никад нећу да отворим кафић али тако....
Каљестро значи џумбус, хаос...И онда иду момци кроз град и веле
''Да нећемо до Каљестра на по једно точено?''
''Кол'ко је?''
''Еуро и двадес оно велико.''
''Јоооој, идемо саТ о'ма код Каљестра.''И тако иду они градом, дођу, $едну, попију на црту 44523434 литра пива, оду, а ја само катанац ставим, дођем кући, речем Рајки, и онда ми она рече ''Битанго луда, јесам ли ти рекла, јебаћу ти мајку у дроб, уличару један. Не, оће он кафић да отвара, ај лудаче, иди сад па отвори!'' и онда се ја сморим, убијем се и сјутра у новинама
Каљестро се убио због КаљестраМарко Николић Каљестро, иначе познати власник кафића Каљестро нађен је јутрос мртав на прагу свог локала. Како сазнајемо од очевидаца, дошао је синоћ касно да изврши попис и након сређивања свих папира, закључао локал, сјео на праг и опалио један хитац из непосредне близине у предјелу сљепоочнице.
Смрт је наступила моментално.
Оставио је поруку поред себе која је гласилаЈа сам најљепши, могу да ме повриједе, али не и повриједе.- Ј
СМАРКО КОБЈАСНИО
- Ј
Има код мене нека распала бајкерска биртија, зове се Рацку.
- eu
Kafana "Vruć gavran".
- mm
Moj kafić bi se zvao "Plakar"
De si biJo celu noć?
U plakaru jbt. Ne peni.Đe ćemo dragi tunajt?
U plakar, dušššo.
Pljas šamarčina.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.