Одређивање времена постављања дефиниције
  • Nikonemavaki

Онааааај...ја мис'им да би било кул да се метне опција да, након исписивања дефиниције, може да се одреди тачно време каће се она поставити, у случају да је аутор у то време заузет, а сматра да би тад била виђенија и боље оцењена. И тако...

• Bruce

A zar ti nije bolje da budeš prisutan i ispratiš svoju definiciju, da uživaš u njenom uspehu?

• Nikonemavaki

Боље ми је да не видим кад добијем 50 оцена, него да видим кад добијем 10 јер нико други није видео...и онда обришем дефиницију, јер је, по свој прилици, нико више и неће видети.

• Хујо Смрад

Podržavam, al' teško da će d' bidne ovo, nije naivno za programiranje.

• Месечарка

Боље ми је да не видим кад добијем 50 оцена, него да видим кад добијем 10 јер нико други није видео...и онда обришем дефиницију, јер је, по свој прилици, нико више и неће видети.

Baš tako.

• Bruce

Jebemliga, ja za dve godine nisam uspeo da ustanovim kad je najbolje vreme za postavljanje nego kačim kad imam inspiraciju... mođda bi trebalo da pratiš kad su ti prisutni ljudi koji te inače prate i time rešiš situaciju. Generalno je nemoguće smisliti pravi trenutak :)

• Nikonemavaki

teško da će d' bidne ovo, nije naivno za programiranje.

Претпоставио сам, али вредело је покушати.

mođda bi trebalo da pratiš kad su ti prisutni ljudi koji te inače prate i time rešiš situaciju.

Звучи као цимање велико...а, и, за већину својих пратиоца и не знам ко су.

• Lullaby

generalno, bolje je pisati definicije radi definisanja, a ne radi glasova. al šta zna ja.

• Nikonemavaki

generalno, bolje je pisati definicije radi definisanja, a ne radi glasova. al šta zna ja.

Да, али гласови и ранкирање одржавају тај неки такмичарски дух и тако то....барем је мени због тога писање много занимљивије.

• S

Ја дефинишем кад ми налети инспирација, боли ме курац и за скор и за ранг.

• Bruce

Lullaby

Ovde je sve rečeno, na više nivoa nego što si tražio.

• Vita

Пиши око пола три. Већина аутора су стари нејебачи који су свој биолошки сат наштеловали по оној Палминој порњави око двојке. До пола три би већ одрадили посао, па по навици би блејали на тераси. Пошто сада имају нет и вукајлију, имају празног хода па буље у нове дефиниције. Оно што су ми одабрали сам написао тада.

• Роки Билбао™

Ја дефинишем кад ми налети инспирација, боли ме курац и за скор и за ранг.

Zato sam i batalio sa pisanjem, niko ni ne čita defke jebene a za koji ću moj pisati nešto što niko ne čita.

• Slavk0

Slavko FTW! Takmičarski duh rula, pusti ti ove što su kao iznad toga. Kao što bi moja pokojna učiteljica Savka rekla ovim mojim školskim savremenicima kada bi im ocenjivala pismene radove, "Omašili ste temu, 1. Ugledajte se na Slavka sledeći put."

• СМарко

Jebemliga, ja za dve godine nisam uspeo da ustanovim kad je najbolje vreme za postavljanje nego kačim kad imam inspiraciju... mođda bi trebalo da pratiš kad su ti prisutni ljudi koji te inače prate i time rešiš situaciju. Generalno je nemoguće smisliti pravi trenutak :)

ХА ХА!
    Мод па није провали ово :)

Никонематаки, ево ја сам ту вазда, тако да ради мене можеш кад год оћеш да је поставиш :)

Него што хтједох да кажем за ово...
    Неће се сложит' каизен, није претешко, али некако... не знам... Можда би била добра опција, а можда би била смеће....
    Што се мене тиче, свеједно ми је :)

А ја постављам дефке тј, смислим их по дану, и онда се каним до раних јутарњих часова да их напишем :)

• Facafacaa

О Славене, каква си авангарда. Док су сви изнад, ти буди у говнима. Из принципа!

• Bruce

Мод па није провали ово :)

Jebiga Slavko, daleko bolje znam kad je vreme da dođem brisati budalaštine. Štaš...

• Slavk0

Faco, pišeš nebulozne postove. Ič te ne razumijem. Možda to tebe čini avangardom?

• Facafacaa

Банџи-џампинг, тобоган. Углавном.

• Slavk0

Jebiga Slavko, daleko bolje znam kad je vreme da dođem brisati budalaštine. Štaš...

Misliš Smarko, brate Brus? Verovatno si nas zbog epske lepote koja nas obojicu krasi pomešao :)

Банџи-џампинг, тобоган. Углавном.

Tako sam i mislio.

• СМарко

Брусе, ниси још ни провалио ко је Славко, а ко Смарко, а не да провалиш кад се дефке постављају :)

• Lullaby

hahha, bruce, neupućeno čeljade naše moderatorsko! :)

• Дејс!

Предлог се може применити...

Пишемо дефке сва дваечетри сата, а сви ставимо да се објављују од 23-01... Онда модератори само тад дођу, почисте шљам, одаберу и сви задовољни... Добар предлог... :Д

Дај бре НикоНемаВаки, мислио сам да си озбиљнији! :Д

• Nikonemavaki

Пишемо дефке сва дваечетри сата, а сви ставимо да се објављују од 23-01... Онда модератори само тад дођу, почисте шљам, одаберу и сви задовољни

Лепо нама, лепо њима :Д А морам и сам признати да ми предлог звучи неизводљиво...хД

• TB

Ако је дефиниција квалитетна, биће примећена без обзира кад је окачена, увек има оних добрих аутора и модератора који су ту....
    А и одабране буду често биране чак и после пар месеци, а у овој недељи слена сам видео и после пар година (у шта се ја уздам. да макар једну ваљану направим за одабране у року од пар година хехе)....
    Уосталом, како Каизен каже, тако ће и бити....

• Сантјаго Коровјов

Против. Зато што само трипујете да су дефиниције у то време боље оцењене. А и да то јесте тачно и да постоји објективно најбоље време за качење дефиниције и нека је оно од 00:30 до 01:30 као што велики број људи мисли да јесте, и сад 200 људи одлучи да им дефиниција тада буде избачена. Па подавили бисмо се.

• бури

нека је оно од 00:30 до 01:30 као што велики број људи мисли да јесте

ovo je važilo dok je bila definicija dana i bilo je tačno...

protiv. ako ti je baš stalo, napiši na papir, pa je pusti za koji dan u to doba kad hoćeš i ćao zdra'o...

• Сантјаго Коровјов

Бури наравно да је било тачно кад је дефиниција имала цео дан да накупи гласове. :)

• h.a.u.n

Nema to nikakve logike. Ja sam postavljao definicije u različite delove dana, i nekako uvek imaju manje više isti skor iz prostog razloga što veliki broj ljudi postavlja, gomila sve i svašta, pa se definicije pogube. Mene prvog mrzi nakon 2 stranice gluposti da čitam dalje. To je jednostavno stvar sreće, dobrog raspoloženja autora i ocenjivača i tako dalje, i tako dalje. Dakle, reč je o pukoj fikciji.

• Сантјаго Коровјов

Бури и ја причамо о периоду дефиниције дана. Ти тад ниси био ни регистрован.
    Наравно ово је одговор само под условом да си одговорио мени и Бурију, а не отварачу теме. :)

• бури

ako pišeš dobro postavljaj kad je stićko tu i imaš dovoljno vremena na prvoj strani...

e to reme, nek si mu rek'o :)

• h.a.u.n

Generalno pričam, shvatio sam da vi pričate o nekom prošlom vremenu, naslovio bih da se obraćam pojedincu/ima ;)

• Bruce

hahha, bruce, neupućeno čeljade naše moderatorsko! :)

Gle stvarno... starački se pogled zamutio sve čitajuć` jučašnje objave, pade silna buka od kukolja, niđe zdravog zrna žita nema... Izvinjavam se i Slavku i Smarku, umorio sam se brišući gluposti...

• Sakso

Ja sam se zlopatila pokušavajući da provalim najbolji tajming...I taman kad poislim da sam ga ubola-ćorak, dvadesetak ocena ukupno...A onda je neko iskopa, pa prokomentariše, pa se mučena defka nekako izbori! Sad ih pišem kad naleti inspiracija, objavim, pa šta im bog da. I ima solidnih, slabo ocenjenih, pa čekam da ih neko otkrije...I tako u krug!

• V for Vagina

Moj predlog je ujutru oko 7-8. Tad ima sasvim dovoljno ljudi(20-30), bićeš na prvoj ili drugoj strani bar 2,3 sata i eto.

Tvoj predlog ti ne bi rešio problem, već izbacivanje sat vremena kasnije, kao posteri. To sam predlagao već, i rečeno je da je to nešto kao u planu, ali sad... videćemo.

• cornelije

В, добар предлог, али било би опет дефиниција које би морале негде да оду, и тако би чекале на ред до увече. . .

• h.a.u.n

Pa nema to opet veze. Ja sam sa posterima mislio da je srećni tajming između 9 i 11h + 1sat od objave, tad su mi posteri imali i preko 100 pluseva i nešto malo minusa, poslednja dva postera jedva primećena, iako je skor u korist pluseva, mršavo je. Da su bar deljeni minusi, ovako se sve "zagubi".

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.