- S
Ја дефинишем кад ми налети инспирација, боли ме курац и за скор и за ранг.

Пиши око пола три. Већина аутора су стари нејебачи који су свој биолошки сат наштеловали по оној Палминој порњави око двојке. До пола три би већ одрадили посао, па по навици би блејали на тераси. Пошто сада имају нет и вукајлију, имају празног хода па буље у нове дефиниције. Оно што су ми одабрали сам написао тада.
Jebemliga, ja za dve godine nisam uspeo da ustanovim kad je najbolje vreme za postavljanje nego kačim kad imam inspiraciju... mođda bi trebalo da pratiš kad su ti prisutni ljudi koji te inače prate i time rešiš situaciju. Generalno je nemoguće smisliti pravi trenutak :)ХА ХА!
Мод па није провали ово :)Никонематаки, ево ја сам ту вазда, тако да ради мене можеш кад год оћеш да је поставиш :)
Него што хтједох да кажем за ово...
Неће се сложит' каизен, није претешко, али некако... не знам... Можда би била добра опција, а можда би била смеће....
Што се мене тиче, свеједно ми је :)А ја постављам дефке тј, смислим их по дану, и онда се каним до раних јутарњих часова да их напишем :)
- TB
Ако је дефиниција квалитетна, биће примећена без обзира кад је окачена, увек има оних добрих аутора и модератора који су ту....
А и одабране буду често биране чак и после пар месеци, а у овој недељи слена сам видео и после пар година (у шта се ја уздам. да макар једну ваљану направим за одабране у року од пар година хехе)....
Уосталом, како Каизен каже, тако ће и бити.... 
Против. Зато што само трипујете да су дефиниције у то време боље оцењене. А и да то јесте тачно и да постоји објективно најбоље време за качење дефиниције и нека је оно од 00:30 до 01:30 као што велики број људи мисли да јесте, и сад 200 људи одлучи да им дефиниција тада буде избачена. Па подавили бисмо се.

Nema to nikakve logike. Ja sam postavljao definicije u različite delove dana, i nekako uvek imaju manje više isti skor iz prostog razloga što veliki broj ljudi postavlja, gomila sve i svašta, pa se definicije pogube. Mene prvog mrzi nakon 2 stranice gluposti da čitam dalje. To je jednostavno stvar sreće, dobrog raspoloženja autora i ocenjivača i tako dalje, i tako dalje. Dakle, reč je o pukoj fikciji.

Ja sam se zlopatila pokušavajući da provalim najbolji tajming...I taman kad poislim da sam ga ubola-ćorak, dvadesetak ocena ukupno...A onda je neko iskopa, pa prokomentariše, pa se mučena defka nekako izbori! Sad ih pišem kad naleti inspiracija, objavim, pa šta im bog da. I ima solidnih, slabo ocenjenih, pa čekam da ih neko otkrije...I tako u krug!
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.