- zp
Mogu da se kladim da je broj 1. Strap-on je ipak losije uradjen od dildoa i vibratora. Kontam da bi to momcimaa godilo.

Pa, ideja je bila, pošto sam na sajtu B92 čitao priču o muškoj G tački, koja se nalazi negde unutar debeloga creva, oko prostate. Pa, reko, kako doći do nje? Da li na prirodan ili veštački način? Ako prirodan, prepustiti se čarima pederastije. Ako ovaj fensi veštački, pustiti ženku opskrbljenu pomagalom? Ima li nešto treće, ako se uzme u obzir činjenica da se muška G tačka nalazi negde dole iza rektuma?

Брате, мушка ге тачка се налази на курчини. На вр' главића. Пробај да направиш пичку од обе шаке и гурај. Не знам стварно шта ти тражиш по чмару, у чмару су само говна. Него, јеси ли стварно учествовао у БДСМ срањима са готик цавама или си се зајебавао? И где нађеш те рибе које су довољно луде да се вежу ланцима док их клешеш у пиздурину?
- zp
Izvinjavam se, ja pricam o iskustvima, a vi kako 'ocete.
Брате, мушка ге тачка се налази на курчини. На вр' главића. Пробај да направиш пичку од обе шаке и гурај. Не знам стварно шта ти тражиш по чмару, у чмару су само говна. Него, јеси ли стварно учествовао у БДСМ срањима са готик цавама или си се зајебавао? И где нађеш те рибе које су довољно луде да се вежу ланцима док их клешеш у пиздурину?Alariče, Gote brate, da li ta tvoja priča o gotik cavama koje pomalo mogu a ipak ne moraju da imaju veze sa temom ima veze sa tim što ti imaš u niku ime gotskog vladaoca, a na avataru Šekija? I šta bi, da te povežem s njima?

Постмодерна брате, и Шеки и Визиготи СВЕ! Да ме повежеш нећу, па да ме затворе у подрум и избуше страпоњарама да ми натекне буља к'о фаца Јелисавете Карађорђевић. Нисам ни ја глуп, ви масони хоћете све да нас нагузите и вежете ланцима. Мислим на оне садо мазо готичарке из порнића, је л има у у стварном животу? Ако си јебо причај, да буде бар једна интересантна тема. Одо на чет да разгласим да ћеш приповедати о садо мазо оргијама. Има да ти скочи просек, престићи ћеш Страју.
Izvinjavam se, ja pricam o iskustvima, a vi kako 'ocete.Pa dobro, i u teoriji bi broj 1 bilo prihvatljivije za većinu muškaraca, ali ako bi neki muškarac pristao na takvu vrst odnosa uzevši u obzir i zadovoljstvo suprotne strane (znači fizičku komponentu), zar se ipak ne bi odlučio za broj 2? Jer čini mi se da prva varijanta, ako uzmemo u obzir vest na B92, donosi zadovoljstvo samo jednoj strani? Nekako je to neuhvatljivo i čudno.
- zp
Manje je gej tako.
Одо на чет да разгласим да ћеш приповедати о садо мазо оргијама. Има да ти скочи просек, престићи ћеш Страју.Zen mudrost kaže: Prosek je pojam razumljiv neposvećenom. Čim mudrac izađe iz proseka, prestaje da ga razume. I što manje shvata, sve je mudriji. Pogotovo u svetu S/M-a. Istinski M posvećenik želi da pridavi svoj ego, a ne da ga proširi i razraste. Zato mudrac o tome ćuti. Kraj citata.
čitao priču o muškoj G tačkiТо је такозвана 'геј тачка'.
Pa, reko, kako doći do nje? Da li na prirodan ili veštački način? Ako prirodan, prepustiti se čarima pederastije. Ako ovaj fensi veštački, pustiti ženku opskrbljenu pomagalom? Ima li nešto treće, ako se uzme u obzir činjenica da se muška G tačka nalazi negde dole iza rektuma?Што не би сам себе опскрбио дилдоом? Дилдом? Как' се оно каже?
Валдемаре брате, ти мене асоцираш на неког оформљеног, образованог човека, а сада ти блам да причаш о садо мазо јебачинама, везивању ланаца рибама око сиса и слично . Немој да нас разочараш. Желимо да чујемо како то изгледа.Pa izgleda kao... Ne znam... Hoćeš malo na msn čet? Ovde me nekako sramota, kulturan sajt...
Manje je gej takoTja, i gejevi se međusobno ljube, pa to nije gej per se...
- zp
Ja sam latentni gej. Hoces da se druzimo?
- zp
Ja sam zenski peder.

'Beš mi sve ako sad razumem i samog sebe šta sam dosad rekao... Štono kažu, slika govori više od hiljadu reči
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/80/BDSM_logo.svg/40px-BDSM_logo.svg.png
EDIT: ili bar više nego par slova.- zpJer čini mi se da prva varijanta, ako uzmemo u obzir vest na B92, donosi zadovoljstvo samo jednoj strani?
Ovo nisam videla. Moju bivsu je lozilo da bude druga strana. Koji je trip- ne znam, nisam probala, ali kontam da to ima veze sa strascu i sa gledanjem uzivanja koje donosis drugoj osobi.
Ovo nisam videla. Moju bivsu je lozilo da bude druga strana. Koji je trip- ne znam, nisam probala, ali kontam da to ima veze sa strascu i sa gledanjem uzivanja koje donosis drugoj osobi.Ali možda to više ima veze sa igrama oko vlasti, prevlasti i tako toga? Mislim da je ipak to bitnije (doduše, moguće da je tako samo kod ljudi kojima je to bitnije:).
JBT, dok ovo pišem, o sličnoj temi iza leđa mi priča ona glupava serija Ally McBeal.
- zp
Ona meni tako rece. Kontam da ima veze i sa time, ali i sa ovime.
- zp
A sto ne das devojkama da se druze ovde?