Такмичење у писању ЛОШИХ дефиниција
  • Mićko

Е овако, фора овде је написати дефку толико лошу да оде у минус, победник је онај који после неког времена буде имао најмањи просек( типа -15). Свако може да напише: Извини-универзално име за конобара, ви ћете рећи, и тиме би покупио скор 1:20, али фора је да дефка буде лоша а да ипак не буде обрисана, пошто није виц, нити плагијат. Писали бисмо у неко небулозно време, типа 00:00, тако да не загушујемо добре дефке других аутора. За сад 'оћемо:
    -Ја
    -Фејзбукманијак
    -Rosoneri
    -buttinacookiejar
    -Šanzamm
    -aurora072
    -Манијак
    -Johnny Kurajber
    -JamesBond
    -Лозничанин лололо
    -sylar011
    -Thomdril Merrilin
    -urrad
    -Апофис
    -Facafacaa
    -javio
    -Владимир Путин
    -Мatriks
    -Xantas
    -Pišam uz vetar
    -Frankie Wilde
    -XelA
    -Tronožac
    -Vesnita
    -Maggot
    -Алекс Андрос
    Ако се ником не ђа осим нама двојици шабана, закључајте.
    ЕДИТ: Писали би са новоствореног дуплог, ал' да се зна чији је( http://vukajlija.com/recnik/autori/109335 ).
    ПРАВИЛА: Такмичење почиње сутра у 12:00, ко се до тад пријави, пријавио се. Фора је у писању дефиниције са дуплог, тако да се зна чији је дупли( Ако се зовем Рахман, дупли се зове Рахманов дупли.) Написаћемо сви по ЈЕДНУ дефиницију и линковати је овде, (само једну). Гледаће се ко скупи највише минуса за 2 сата, по узору на Пекијев шампионат. После се број плусева дели са бројем минуса, а коме је најмањи( резултат) побеђује. Сабираљке сутра увече, ко до тад не напише угасио је, бацамо га лавовима. Немојте варати, ништа не добијате тиме. Ја нит' могу да проверавам ко вара, нит' бих проверавао да могу, ал' ае, играмо се. Фора је написати лошу дефиницију, али НЕ: плагијат, увреду, виц итд. Значи не неквалитетно лошу, већ квалитетно лошу. Толико за сад, нека најгори победи! :)
    ЕДИТ НА ЕДИТОВ ЕДИТ: . Не писати у исто време са другим, да не би угушили праве дефке. Тј. ако видите да је неко избацио своју дефку и окачио овде( обавезно линковање овде), не качите своју. Ако се деси случајно, јеби га, шта да се ради. ИПАК СЕ ПРАВЕ ДУПЛИ, ПО ГОРЕНАВЕДЕНОМ ПРАВИЛУ. Обратите се мени, или Фејзбукманијаку ако вам нешто није јасно, а нема шта да вам не буде јасно, ал' нема везе.
    Победник првог дана: Frankie Wilde!
    Свака част Френки, најгори си за сад!
    ДРУГА ТЕМА ЈЕ: Здравствена заштита!

• Rosoneri

Aj' mozda probam.

• Butt

Ja za. Mislem, i inače su mi govno defke.

• Фејзбукманијак

ТО ! Видиш овде може!

Правило само да се дупли зову овако. Значи Мићков дупли, Фејзов дупли и тај фазон :)

• Mićko

Ово што каже колега :)

• a

Što dupli? Pišemo s originalnog, šta fali?

• Mićko

Što dupli? Pišemo s originalnog, šta fali?

Тако се не би видео просек у минусу.

• Фејзбукманијак

Не аурора фора је да такмичење траје неколико дана и онај који има највише негативних појена ЈЕБЕ! Добија златну малину ил тако неку глупос :)

Ако будеш писала са оргиналног неш моћи додеш у минус толико

• Šanzamm

Mož! Ne moram čak ni da se trudim!

• a

Ne znam, mrzi me otvarati dupli. Ja povremeno i radim takve stvari s originalnog. Ne znam, piši me pa ako otvorim- otvorim.

• Butt

Ja imam dupli, al me mrzi da otvaram još jedan samo za ovo. Iskreno:)

• Скелетор

aha! da napravim duplaka lolo? može, meti moje ime tamo lololo

• Mićko

Ja imam dupli, al me mrzi da otvaram još jedan samo za ovo. Iskreno:)

Нема везе, фора је само да буде на 0 гласова, да би се видео просек. Ал' назначи некако да је твој, стави сајт, штајазнам :)

• Фејзбукманијак

Ja smatram da će ove organizovano loše defke biti dobre u odnosu na ovo govno što sad obitava sajtom. Čak sam i uveren1

• Butt

Ал' назначи некако да је твој, стави сајт, штајазнам :)

Važi. Žaneta jede paprikaš, divno dete. Samo budite nežni, decxko je stidljiva.

• a

Ja smatram da će ove organizovano loše defke biti dobre u odnosu na ovo govno što sad obitava sajtom. Čak sam i uveren1

Ja nisam uverena, ja sam sigurna.

• Фејзбукманијак

Е пишам се на вас који оће да учествују а МРЗИ их да отварају дупли, Е МОЈ КУРАЦ ЋЕТЕ ДА УЧЕСТВУЈЕТЕ! ИЛИ ПОШТУЈТЕ ПРАВИЛА ИЛ СЕ ЈЕБЕНО ТОРЊАЈТЕ СА ТЕМЕ! пун ми курац више свилених ликова које МРЗИ, замисли МРЗИ да отвори дупли! А КАД СЕ ЛАЈКУЈЕТЕ НЕ МРЗИ ВАС?!

Ух , Мићко извини ал сам се баш изнервиро!

• Butt

Е пишам се на вас који оће да учествују а МРЗИ их да отварају дупли, Е МОЈ КУРАЦ ЋЕТЕ ДА УЧЕСТВУЈЕТЕ! ИЛИ ПОШТУЈТЕ ПРАВИЛА ИЛ СЕ ЈЕБЕНО ТОРЊАЈТЕ СА ТЕМЕ! пун ми курац више свилених ликова које МРЗИ, замисли МРЗИ да отвори дупли! А КАД СЕ ЛАЈКУЈЕТЕ НЕ МРЗИ ВАС?!

Ух , Мићко извини ал сам се баш изнервиро!

Trolol.

• Mićko

Шта ми се извињаваш, нисам ти ја кева :)

• Фејзбукманијак

твоја тема. Бут мртав сам озбиљан, баш ме нервирате. Ја не видим шта је проблем отворити дупли. Ако ми неко објасни и за то да бш јак и ваљан разлог добија извињење због овог што сам написао и приде и блоуџоб!

• celt

sacekajte da se konsultujem jos sa nekim moderatorima, ali mislim da ne moze ovo, da se racuna u spem i da cemo brisati te definicije, i banovati za spem ako se nastavi.

nije problem vasa igra, nego posledice na ostale definicije i bunjenje sto se to ne brise.

sacekajte malo sa ovim svim.

• Johnny Kurajber

Upiši ti i mene.
    Nego 'oćeš ti da zadaješ teme ili onako mi sami slobodnu?

• Mićko

sacekajte da se konsultujem jos sa nekim moderatorima, ali mislim da ne moze ovo, da se racuna u spem i da cemo brisati te definicije, i banovati za spem ako se nastavi.

nije problem vasa igra, nego posledice na ostale definicije i bunjenje sto se to ne brise.

sacekajte malo sa ovim svim.

Зато сам и мислио у 12 ноћу, да не зајебемо неког.

• Šalabajzer

I ja bih učestvovao, ali neću da imam dupli nalog, pa ne mogu. No, sa zadovoljstvom ću da vas lajkujem.

• celt

i ako bude moglo, nema duplih naloga, zaboravite na to.
    ako ocete da pisete gluposti pisete sa orginala.

• Фејзбукманијак

Келте, фора је што ово није као оно што је било. Нит је иста тема нит су трол дефке. Само су лоше :)

Значи око 0 и малко у минус то нам је циљ. И нећемо вероватно сви у исто време да пишемо као што је био случај са истом темом. Неколико дана ће се крчкати

Мада ако то наше буде спем онда бануј цео сајт лололол

САад тренутно имаш једно 15 страна дебилизма на дефкама лолололо

• Mićko

I ja bih učestvovao, ali neću da imam dupli nalog, pa ne mogu. No, sa zadovoljstvom ću da vas lajkujem.

Мислиш да ћеш пасти у искушење да пређеш на тамну страну, хм? :)

Upiši ti i mene.
    Nego 'oćeš ti da zadaješ teme ili onako mi sami slobodnu?

Слободна наравно, нисам ја Пеки :) Ал' ае да сачекамо да видимо шта ће да каже државни врх.

• celt

lolololo znam, al mislim da ne morate jebeno jos i namerno da radite to.
    sacekajte malo.

• Фејзбукманијак

Келте немој да нас сад саботираш, правила су стриктна за све и иста! И зна се зашто се раве дуплаци. ЈЕБОТЕ пусти нас једном да се зезамо онако како оћемо, молим те...

• Mićko

Полако, полако, све ће' се договоримо. Или нећемо.

• Šalabajzer

Мислиш да ћеш пасти у искушење да пређеш на тамну страну, хм? :)

Ma kakvi.

• celt

ЈЕБОТЕ пусти нас једном да се зезамо онако како оћемо, молим те...

JEBOTE, jel ti mislis da je vukajlija samo tvoje igraliste sa ljuljaskama i klackalicama.
    aj cuti molim te i strpi se malo.

• JamesBond

Келте, зашто то радиш децхко ?

• Фејзбукманијак

проблем је што ви видите увек али увек СПЕМ свугде и увек. То је ваш проблем. А нико да схвати да нећемо писати сви одједном и да неће бити истих тема и да неће бити спема. И да неће бити спема. Уствари, сконтајте да неће бити спема. То је најбитније

• JamesBond

И да, ако буде могло, играм се и ја.

• Mjetalna lama

Уписуј ме Мићко.

• celt

проблем је што ви видите увек али увек СПЕМ свугде и увек. То је ваш проблем. А нико да схвати да нећемо писати сви одједном и да неће бити истих тема и да неће бити спема. И да неће бити спема. Уствари, сконтајте да неће бити спема. То је најбитније

strpi se bre dete, koj ti je?

sacekaj da vidimo kako i sta, dal moze i kako, da ne bude posle modovi koj kurac mi brisete definicije kad se igramo, a ono doso neki mod i pobrisao, pojma nema o cemu se radi.

ne mozete sami ovo kolko god bi ti hteo pa to je.

• a

Thumb_53014457
    Фејзбукманијак

Opusti se malo čoveče, spucaće te nešto. Kad rekoh mrzi me ne mrzi me što sam lenja nego sama činjenica da imaš dupli otvara ti i mimo tog neke druge mogućnosti lolo a ne bih da dolazim u iskušenija.

• Mićko

каква искушења, пичке материне, завршиш са овом зајебанцијом и не улазиш више, готова прича... кога брига за неке тамо плусеве на неком тамо интернету?

• Фејзбукманијак

аурора онда се немој играти... јеби га... ја имам Отрсијо већ скоро три месеца и нисам се лајково нити ћу. а нисам се ни логово са њега... ако не можете дискулирате с лајковањем онда не знам шта да вам кажем...

• Mićko

ахахаха фејзе ти си баш љут к'о рис на неког данас, полако, опуштено као бабина сиса...

• Фејзбукманијак

Келте, једино што се од вас тражи је да се не брише дефиниција НАМЕРНО ако је ник нпр "Мићков дупли" то једино..

• a

Mislim da mu je seltik pritisnuo žicu :)
    Nije stvar u lajkovanju nego eto banovan si ideš tamo, hejterišeš nekog bla bla.
    Hajd ti dotad, dok ovi većaju hoće li dati ili ne, bolje utvrdi pravila. Npr. Nema pisati definicije tipa JEBEM MATER MODOVIMA, ADMINIMA, KTITORIMA jer je to po difoltu lako srozati u minus, pa onda nema plagiranja očiglednih najpopularnijih def. npr Moja čukunbaba omnipotentno biće itd.

• Mićko

Mislim da mu je seltik pritisnuo žicu :)
    Nije stvar u lajkovanju nego eto banovan si ideš tamo, hejterišeš nekog bla bla.
    Hajd ti dotad, dok ovi većaju hoće li dati ili ne, bolje utvrdi pravila. Npr. Nema pisati definicije tipa JEBEM MATER MODOVIMA, ADMINIMA, KTITORIMA jer je to po difoltu lako srozati u minus, pa onda nema plagiranja očiglednih najpopularnijih def. npr Moja čukunbaba omnipotentno biće itd.

Све то има у мом првом посту, погледај.

• celt

Келте, једино што се од вас тражи је да се не брише дефиниција НАМЕРНО ако је ник нпр "Мићков дупли" то једино..

da, ali cemo obrisati SLUCAJNO. kazem ti strpi se malo, za sad ne moze, ako bude moglo reci cu kad budem znao, posto necu da se pravim blesav i da vam sam zabranjujem ili stagod.
    samo vam kazem da se ne dizete mnogo i ne nadate da je to sigurno.

• celt

sto znaci, zakljuc teme do malo kasnije.
    za sad nije dozvoljeno da radite ovo, tj, brisace se definicije regularno ako neko naidje na njih i banovati dupli ako pisu glupe definicije.
    ako moze, i ja cu da se igram. sa svog naloga, jebes dupli. izracunacu prosek rucno.

• celt

moze ovo.

par pravila samo:

Ma neka ih, toliko gluposti se pojavljuje da će to njihovo da bude statistička greška. Ali pod uslovom da nema žalbi i da ne moramo da gledam jel neka definicija koju oćemo da obrišemo sa tog takmičenja. I da ni slučajno ne pišu oko ponoći, to je udarni termin.

• Џими

Еј, бре, Келте, украдоше нам фору!