1. Да не постоји опција аутори и пре секунд, пре минут, него да око аватра или имена стоји рам или оквир који светли зелено кад су онлајн, а црвено кад су оф.
2. Да листање страна на форуму буде лакше, односно да се не мора пребацивати страна по страна.
3. Да се разврста форум, на Предлоге, Анкете, подфоруме и слично.
4. Да се постови у форуму могу означити ради лакшег брисања, односно да се може брисати више одједном.

2. @ kaizen: Npr. pretraga foruma. @Artemida: Ne moraš da listaš stranu po stranu, samo u linku ukucaš broj strane koja ti treba.
http://a.imagehost.org/0460/Corel.jpg
umesto "...strana=2" kucaš "...strana=56"4. @kaizen: A da ubaciš check box na svakom postu kako bi moglo više ODJEDNOM da se briše?

http://img174.imageshack.us/img174/772/checkboxsmall.jpg
Nema velike razlike, izuzev u brzini kada se briše veći broj postova (što stvarno zna da nervira ČAK i bez osveživanja stranice, ali s obzirom da se to ne radi često, check box nije prekopotreban, ovo ja samo da dočaram vizuelno).
- Ž
Posto su u pitanju predlozi za "Novu Vukajliju",ako interfejs sajta ostane isti,probajte da ubacite jos par tema(boja) radi slikovitijeg izgleda sajta,npr. narandzasta boja,nije da ja ne volim ove dve,ali bi bilo lepo da ima jos bar dve-tri.
Ili da se izgled Vukajlije menja po godisnjim dobima.Znaci svi burno iscekujemo 23. septembar da nam osvanu jesenje boje na sajtu. (mozda sam malo preterao sa godisnjim dobima,priznajem.) :}
Predlog sam napisao ovde da ne bih otvarao novu temu kad vec postoji slicna,nadam se da nije problem. :} 
"1. Да не постоји опција аутори и пре секунд, пре минут, него да око аватра или имена стоји рам или оквир који светли зелено кад су онлајн, а црвено кад су оф."
Ово уопште не смета и да остане, чак је и добро имати листу него да ко мајмун окрећем педале на бицикли јурећи банану окачену о лустер испред мене.
Али такође ваља убацити неки вид визуелног показатеља постојања јестаства одређене индивидуе на сајту.
Moglo bi tu da se doda i editovanje komentara, tj. izmena i brisanje. Ne znam jel' teško to da se izvede, ali bilo bi baš korisno.
Još jedna stvar, već predlagana. Da se u profilu vidi broj postova na forumu, i da se, po ugledu na komentare i definicije, klikom na to prikažu svi postovi.
By the way, sviđaju mi se ovi ostali predlozi, ako bi se bar pola od toga izvelo, puna kapa.

Слажем се са Тасманијским Ђаволом. Обавезно склонити име аутора пре оцењивања. И била би фора да сваки пут кад другоме даш минус - да се и теби смањи укупан број поена за један. Колико минуса лупаш другима толико се и теби врати. Мислим да би то значајно смањило количину (беспотребног) хејтовања и "варница" на сајту.

nije baš da nema smisla.nadimci ostaju tu, ali će u tom slučaju biti ocenjen kvalitet definicije a ne autor, i ne bi se plusevi delili iz sažaljenja prema nekom autoru ili hejtovali neki nama manje simpatični.i naravno, kad se oceni defka tad vidiš ko je i napisao.
a to da se smanji popularnost onome ko da minus je glupost
ja bih uveo mogućnost da autor plati sajtu određenu svotu novca, i onda on za te pare dobije da reklamira određeni broj svojih defincija na nekom mestu na sajtu.
ili mogućnost "premium user" ili "subscriber" gde će uplatom nekih para, taj neko ko plaća to nešto dobiti nekakve sitne pogodnosti, recimo da može da ima malo veći vataar na forumu i četu i da može da piše neograničen boj defincija i da može recimo da edituje svoje definicje nemam pojma.
ovo možda deluje kretenski sa moje strane da prdlažem, ali ako bi bilo tih ljudi koji bi plaćali to (da cena bude razumna) sajt bi verovatno mnogo brže napredovao, rastao, razvijao se... u svakom pogledu.
šta mislite?

Super je to za gold membership ja bih to uzeo odmah! ali ne samo to nego i kupo bi i akcije vukajlije da i ja zaradim neki dinar! ustvari bilo bi dobro da svi mi posedujemo akcije vukajlije i tako zaracujemo za zivot! Nadam se da ima dosta budala koja bi uzimala taj gold membership za sad mozda nema ali sto bi kaizen rekao BICE!
Hm pa da i mi kresemo neke ziljave picke kad postanemo tajkuni! mislim da smo zasluzili!
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.