Pokloni za Novu Godinu
  • Wh!te

Poždrav ljudovi.
    Žanima me šta ćete dobiti za poklon i šta ste dobijali na poklon za novu godinu?

Ja uvek kao i svake godine nemam nikakvu želju.
    Imam sve što mi treba nisam željan ni za čim.
    Znam da sam prošle godine dobio:
    USB Rocket launcher
    50 jevreja.
    i ogromnu kutiju Toffifee-a

a vi?

• P

Šibu, kao i svake godine.
    Dva ćokoladna zvona, a jedno sam već pojeo.
    Svetog Nikolu.
    Jedne lijepe emo ćarape.

http://www.dodaj.rs/f/2u/ju/2CPMUe9C/socks.jpg

I sve to sam dobio u ovoj ćizmici.

http://gallery.mailchimp.com/58a5ac0e9e0cf7df1ce6dc3ac/images/christmas_stocking_7.jpg

Pozdrav svima. :)

• Wh!te

:licedlan:
    nemoj mi samo nju. molim te...
    Preživeh bombardovanje,prvi svetski drugi, Bunu protiv dahija ali nju ne mogu!

• Lutak iskrivljenog L

Ja bih voleo neku lepu knjigu za upravljanje mikrokontrolerima, i jedan razvojni sistem za isti tip. knjiga je nekih 2000 dinara, a razvojni sistem aj da lupim 100 eura.

• Dub

Poslednjih nekoliko godina sam za poklon dobijao gadan mamurluk. Ove godine bih bio zadovoljan kad bi dobro odradio posao na faksu, što se tiče kolokvijuma, pa da mogu mirno da radim na svom standardnom poklonu za Novu. I može puna tepsija baklave, Deda Mraze.

• n

Prošle godine sam dobila parfem "Angel",
    punu kutiju, kilo domacih bajadera,
    i vaučer na 100 jevreja u jednoj parfimeriji.

Sem bajadera ništa kreativno -.-

Ove godine želim od mojih skijanje na bilo kojim Alpima :)
    Želim dobar raspored za januarski rok.

Ostale želje sve prenosim za rođendan koji pada ubrzo posle nove godine. :)

• D

Nama neka neko kupi dva jajeta. Чисто да комплетирамо онај курац који ћемо добити.

• Wh!te

Nama neka neko kupi dva jajeta. Чисто да комплетирамо онај курац који ћемо добити.

stara fora.
    cek cek zasto se niko ne ulizuje da oce Ktitora xD?

• D

Али и ми смо стари људи. Заједно имамо скоро шесет лета. Licimuri.

• Jericho

E hvala ti za ovu sliku, volim ove bez pozadine, laki su za manipulaciju.

• Cara™

štaš radit sa praznom kutijom?

• Lutak iskrivljenog L

skupljati u nju male zivotinje, rovce, gustere, durbake, miseve mozda al paziti da ne progrizu, i gledati ih

• Cara™

može i folijom da se obloži dno, da se unutra ubaci sijalica i mogu pilići da se odgajajo jedno 20 dana

• Lutak iskrivljenog L

moz\e i dva pileta u onu kolekciju zivotinja, i mala zaba

• Cara™

jedva čekam da snesu zejedničko jaje lolo

• Wh!te

:licedlan:
    dajte ljudi zar nemate ništa za želju?

• Skočimiš

Želje su jedno, mogućnosti drugo.
    Ja bi' kar'o Vesnu Zmijanac, al' ne može.

Za novu godinu bih volio da mi iz rođendanske torte izleti neka dobra pičoka. I da mi uruči biometrijski pasoš da mogu preko granice bez viza. I da se nikada ne vratim u ovo opštenarodno sranje.

Valja l' ova?

• l

otkud znam sta cu dobiti za poklon? a ne secam se sta sam dobijala, uvek brkam pokone koje dobijam za novaka i za rodjis. a i nebitno je. ove godine imam samo jednu zelju - da tih par dana oko novaka provedem sa svojim voljenim. jer kao sto mi pise na profilu - u njegovom zagrljaju je citav svet :)

• Granon

Parfem.

Ove godine sam plakala za laptopom i svi su me ignorisali. Ipak, dobiću ga na poslu, samo za sebe.
    Za ovu godinu....nemam nekoh želja.

• nisam duhovita

E, Church pub, svaka ti čast, i ja bih neko skijanje :)

• dusan1001

PARFEM!!!!!!!!!!
    Ako nema onda ŠOLJA

• Giovanni

Ja bih voleo ram za slike ili hemijsku. Može i auto, bilo koji al' da ima preko 2000 kubika, pogon na sva četiri i da nije stariji od 2 meseca. Eto.

• zevonja

ne pamtim kada mi je neko kupio poklon za ng i kada sam ja nekome kupio.. po meni je glupost obelezavati novu godinu sa poklonima

• Doppia_Leonessa

Ja ne dobijam poklone za Novu godinu,niti ih ocekujem... Poklone kupujem kad ja zelim,a ne zato sto to svi rade.. i zato zelim da je nesto sto mi je kupljeno rezultat volje i ljubavi,a ne obicaja..

• M

Ja ne dobijam poklone za Novu godinu,niti ih ocekujem

Potpisujem. Ja želim samo mirno veče sa đevojkom. :)

• Hugocavez

Очекујем следеће ствари, следећим редом: дезодоранс, рам за слике, афтершејв марке брут, рендом бестселер.

• Ognjetina

ta kutija kutija zraka je sarvsen poklon! a nije ni skupo xD

• DeeDeee

lep docek, eeeeeeeeeeeextra provod na kopu u januaru i, naravno, NAJBOLJI RODJENDAN U FEBRUARU!!! :DD a ostalih 10 meseci ko j... :PPP

• a

Aj kad već ugledah temu a neki dan me pita 24'godišnjakinja šta da kupi dečku za NG jer je on njoj već kupio pa nek se jave likovi s konstruktivnim predlozima, tu do nekih par hiljada dinara i ne, ne verujem da im treba bilo šta od seksualnih pomagala i sl.

• Dub

Ako voli igrice, nek mu kupi dobar džojstik za kompjuter, ili dva, još bolje.
    Većina likova se loži na stvarčice iz svjeta tehnike, pa nek ode u neki tržni centar pa nađe nešto.

EDIT: Žnji: Imaš Kineze, u paru, za 1200 dinara, pa prema gore... Za 2-3 soma može dobar da se uzme.

• Ž

Nije loše. Mala digresija : Pošto je okej džojstik sad Dube, nisam kupovao tri četiri godine?

• brainiac96_Dio

Ja bih Maršalovo pojačalo...

• L@ki

Ја бих волео да ми ћале да 150 динара да купим петарде и да после изађем на терасу и бацам их на људе...........

• Стеван

Лаки, могу ја да ти набавим за 100.

• L@ki

Одлично , ТО!За оних педесет динара би мого да купим кондом и да га напуним водом па да га исто тако бацим на пролазнике са терасе........

• Dub

Uf, ja nešto zamišljam, dođem kući pijan sa nvgdšnje žuraje i čeka me pečeno prase ispod jelke.

• a

Ako voli igrice, nek mu kupi dobar džojstik za kompjuter, ili dva, još bolje.
    Većina likova se loži na stvarčice iz svjeta tehnike, pa nek ode u neki tržni centar pa nađe nešto. jebiga ovo trebalo u citat da ide, al zaboravih
    Ima li kakvih bežičnih k'o za X BOX npr. i pošto je to?

• Стеван

Нећу некоме ништа да купујем и надам се да ни ја ништа нећу добити. Мада ће кева сигурно да купи свим укућанима неке ситнмице, да не кажем глупости... Али добро, гаћа и чарапа никад доста. Биће ту и нека чоколада.

• Dub

Za X box nisam siguran, to pitaj Otrova, koji je stalno na četu. Mislim da ima, ali za cijenu stvarno ne znam.

• a

Ma ne, znam da je za X BOPX bežični oko 40evra pa pitam postoji li tako nešto uopšte za PC? I ako da po kojoj ceni.

• Dub

Postoji, a mislim da je cjena ista. auroro, ekavicom pričaš?

• V

NIŠTA, po običaju. >:-(

• M

Za Novu godinu želim samo da više ne sedim Deda Mrazu u krilo, jer vazda kad sam mu sedio u krilo, u džep je ima neki oštar predmet koji me je bukvalno ubadao u zadnjicu od guzice.

• Јованча

је ли ова тема може да се рифрешује како се не би отварала нова, или је била намењена само за поклоне који се купују за 2010.-у годину, а ја ћу да попијем бан због некропостовања? :Д

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.