Predlog: Zabraniti modovima brisanje pvt DISKUSIJA
  • zp

Podvlacim diskusija, ne poruka. SVOJIH. Znam, pretrpan vam je inbox, bla, bla, ali mozda treba napraviti neki poseban odeljak u okviru inboxa tipa... trash? spam? Jebem ga. Ovako je mnogo mnogo trulo, jer modovi, koji su takodje ljudi, verovali ili ne, mogu brisati cele diskusije i onda mogu nastati zestoka sranja.

• mylyca

каква срања конкретно? неко ће написати дефиницију ''модераторе дечко зашти бришеш моја љубавна писма, дискутовао сам силовито!''?

• Energija

To treba sa Kaizenom prodiskutovati. Mislim da to pravo imamo iz samo praktičnih razloga: da bi ovlašćenja na svim temama a forumu, pa i pvt-u, bila ista. Ne znam koliko je Kaizenu komplikovano da uredi to samo za pvt.
    Ili da se jednostavno dogovorimo da i modovi kad brišu, brišu samo svoje postove. Ali dogovoriti se tako nešto...hmmm...koliko bi ko imao poverenja u taj ''dogovor''? Ne znam.
    Što se mene tiče, ok mi je da imamo jednaka prava na pvt-u, ja sam i brisala cele teme jedino kad bi me ljudi zamolili.

• zp

Pa mylyce, da nema te opcije mogla bih ti pokazati konkretno kakva sranja.

• Energija

Ček, ja sam nešto pogrešno razumela, je l'?
    Na koje diskusije misliš?

• Energija

Pa, ok sam razumela. da, stojim iza toga što sam rekla.

• zp

Ne moze se ocekivati tako nesto od moderatora koji je moderator postao pre sto godina i zna dobro da se to ne radi, ali zna dobro i da to sto on radi nije okej. Mora Kaizen nesto srediti.

• Lullaby

pufničice, ljubičice, ne se sekiraš mnogo oko toga.
    odradi printskrin, i mirna.
    ili, još najbolje, ne ulazi sa modovima u diskusije, ne vole oni to, čudaci su. :)

• Energija

Pa ok. Ako to Kaizenu nije veliko cimanje i ako su ostali ok s tim, neka bude. Ja sam za. Živela sam dugo bez prava da brišem tuđe postove, mogu opet. :)

• zp

Ma ovo je odavno gotova prica, samo mislim da je potrebno to odraditi.

• Absent

Zar moderatori mogu da čitaju pvt?

• zp

@Absent
    SVOJE diskusije, SVOJE.

• Energija

Kako se svi iscimaju da možemo da čitamo pvt-ove, strašno. :)) Hotuje se, a?

• nem0

Е ја сам да се забрани. Модови децхки ми брисали, срам да их бидне.

• Lullaby

Kako se svi iscimaju da možemo da čitamo pvt-ove, strašno. :))

a kako se mi samo upljjemo da dokažemo da ne možemo. kao.

:)

pufnoza je rekla što joj je na srcu bilo, mi čuli, tj. pročitali, a sad može lokić, ne?

• zp

Nemoj lokic, molim te. Volela bih da cujem sta drugi misle. Osim Milana, ofkors.

• shitbrix

Па наравно да треба да се забрани, нисам знао да то раде.
    Мислим, глупо је.

• messalina

Ja sam sve komentare pročitala i još uvek ne znam o čemu je reč zapravo.

• zp

Pa Peanut, pise prilicno jasno u prvom postu. Moderatori. Svoje. Diskusije. Da ne smeju da brisu. Jebiga, jasnije stvarno ne umem.

• Absent

Kako se svi iscimaju da možemo da čitamo pvt-ove, strašno. :))

Ma ne cimam se. Ja i nemam nikakvu PVT konverzaciju. Nego sam se pitao koja je svrha PVT-a ako modovi mogu da riju po tome. Rekoh jednom, i ja moderišem jedan sajt i nemam ovlašćenja da čitam PVT. Admin može mada je i to trulo.

• Lullaby

Volela bih da cujem sta drugi misle.

pa eto, svi misle da je bez veze sve to, i eto, nema potrebe da se dalje izjašnjavamo.

ja bih radije zabranila meskalini da mijenja naše postove! :)

• messalina

Nisam znala da to neko radi, možda mi zato neshvatljivo.

• mylyca

па фора је што и обичан члан може да тражи од каизена да му обрише целу пвт прпеиску с неким. мени је обрисао две преписке кад сам му тражила, док још нисам била мод. а откад сам мод обрисала сам једну целу преписку. обатри пута је био мотив што те особе дају своју шифру којекоме, сазнах накнадно од особе која је добила шифру и већ ишчитала пвтове. није било ниш посебно у препискама ал је труло свакако, ко зна коме ће сутра дати шифру. :)

• mylyca

упс, остао ми овај таб отворен и осто искуцан пост, превидела сам да ћете већ закључавати лоло

• Lullaby

pa, milice, dok ti iskucaš... :p

• messalina

ja bih radije zabranila meskalini da mijenja naše postove! :)

I ja bih se složila da je ovo daleko radikalniji problem. Apelujem da se ne otvara tema i zbogradi ovoga sad.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.