- zp
Podvlacim diskusija, ne poruka. SVOJIH. Znam, pretrpan vam je inbox, bla, bla, ali mozda treba napraviti neki poseban odeljak u okviru inboxa tipa... trash? spam? Jebem ga. Ovako je mnogo mnogo trulo, jer modovi, koji su takodje ljudi, verovali ili ne, mogu brisati cele diskusije i onda mogu nastati zestoka sranja.
- S
Molim?

To treba sa Kaizenom prodiskutovati. Mislim da to pravo imamo iz samo praktičnih razloga: da bi ovlašćenja na svim temama a forumu, pa i pvt-u, bila ista. Ne znam koliko je Kaizenu komplikovano da uredi to samo za pvt.
Ili da se jednostavno dogovorimo da i modovi kad brišu, brišu samo svoje postove. Ali dogovoriti se tako nešto...hmmm...koliko bi ko imao poverenja u taj ''dogovor''? Ne znam.
Što se mene tiče, ok mi je da imamo jednaka prava na pvt-u, ja sam i brisala cele teme jedino kad bi me ljudi zamolili.- zp
Pa mylyce, da nema te opcije mogla bih ti pokazati konkretno kakva sranja.
- zp
Pa pvt.
- zp
Ne moze se ocekivati tako nesto od moderatora koji je moderator postao pre sto godina i zna dobro da se to ne radi, ali zna dobro i da to sto on radi nije okej. Mora Kaizen nesto srediti.
- zp
Ma ovo je odavno gotova prica, samo mislim da je potrebno to odraditi.
- zp
@Absent
SVOJE diskusije, SVOJE. - zp
Nemoj lokic, molim te. Volela bih da cujem sta drugi misle. Osim Milana, ofkors.
- zp
Pa Peanut, pise prilicno jasno u prvom postu. Moderatori. Svoje. Diskusije. Da ne smeju da brisu. Jebiga, jasnije stvarno ne umem.

па фора је што и обичан члан може да тражи од каизена да му обрише целу пвт прпеиску с неким. мени је обрисао две преписке кад сам му тражила, док још нисам била мод. а откад сам мод обрисала сам једну целу преписку. обатри пута је био мотив што те особе дају своју шифру којекоме, сазнах накнадно од особе која је добила шифру и већ ишчитала пвтове. није било ниш посебно у препискама ал је труло свакако, ко зна коме ће сутра дати шифру. :)
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.